Poradí někdo ideální trasu na Slapy (mtb), pokud nechci použít tu silnici na Štěchovice? Vede třeba po druhém břehu podél železnice nějaká stezka? (Slapy znamená konkrétně Ždáň) Díky!
Poradí někdo ideální trasu na Slapy (mtb), pokud nechci použít tu silnici na Štěchovice? Vede třeba po druhém břehu podél železnice nějaká stezka? (Slapy znamená konkrétně Ždáň) Díky!
zalezi na tom, jak hodne to chces natahnout… zacit muzes na zbraslavi, z jarova nahoru do ohrobce, pak po cerveny k davli, kousek zahoranskym udolim, na zampach, kamenny privoz a z nej na rabyni… nemam u sebe ted mapu, ale da se tam toho vymyslet vic, staci do ty mapy mrknout
nebo muzes z davle do pikovic, prehoupnout se pres hradistko do stechovic a vzit to svatojanskejma proudama do trebenic
Jo, to jsem zapomněl napsat…Jde mi o to dostat se tam co nejrychlejc, ale zase tý hlavní silnici bych se rád vyhnul. Přijde mi trochu o hubu. Nebo se mýlim?
tak nejrychlejc fakt jen po Štěchovický. Nebezpečný to až zas tak není, někteří experti z BF si to dávaj tak 6krát tejdně…
ale na druhou stranu není rok kdy by tam nezabili cyklistu…
jel jsem kousek minulou stredu a i kdyz se zdalo, ze spousta ridicu jezdi ohleduplnejs, tak dvakrat prijemne sem se tam necejtil, zvlast kdyz nas tam trochu zprasil motorkar
ted sem si na to vzpomel. videl sem te tam ve stredu este s dalsima 2 lidma ve Stechovicich. Ja se jel autem vykoupat na Zdan.
pripadne se da ze zbraslavi po druhym brehu pres cukrak a trnovou po modry na mechenice, kousek do davle dorazit po silnici a z davle tou predchozi variantou