Mám RSTéčko, ale nějak netěsní po zážitcích z Kuřimi a teď B52 :) byla jako nasáklá houba..už chytla i korozi…mažu ji pořád..ale už se začínám bát, že mi uletí pod rukama…jen..TICHO A TMA…
Mám RSTéčko, ale nějak netěsní po zážitcích z Kuřimi a teď B52 :) byla jako nasáklá houba..už chytla i korozi…mažu ji pořád..ale už se začínám bát, že mi uletí pod rukama…jen..TICHO A TMA…
hele já mám na prodej ještě jedno kolo. že seš to ty tak ti udělám cenu. :)
sem jaksi nepochopil, co si tím chtěla říct, jako že chceš poradit novou vidlu, nebo poradit jak nějak opravit tu starou nebo co si tímto příspěvkem vlastně myslela.
Nějaký přípravek na nereznutí..ale asi to bude chtít výměnu..:(
nova vidle
gumoasfalt :-)
na nereznutí je dobrý konkord, jenže bacha ten působí negativně na gumové těsnění.Je to něaco jako rozpouštědlo.Bych se spíše poohlíd po lepší vidli, hlavně pokud chceš na tom závodit.
konkord byly ty letadla co tak moc padaly, ne ? :o)
padlo iba raz a este aj to len z asi desiatich metrov. Vysledok stal ale za to.
heh jsem si vzpoměl jak jsme v mfd pracně udělali monostranu o spadlém concordu a nikdo si nevšiml, že naproti je celostránkový inzoš fisher airs Poleťte s námi ,–) Druhej den lítalo v redakci vše .-)))
jojo, není ten spray náhodou CONCOR, :))
Konkor
No, to jsem taky nějak nepochopila…cotím chtěl autor říci…
Ber to z te „zlate stranky“;) konecne si budes moc koupit odpruzenou vidlici jako bracha:oD
me dnes domu dosla r7 vidle takze az to dam dokupy dam vedet zkusenosti:)