Zdarec,bevite nekdo,kde se da sehnat pansky triko KONA???Proste obycejny tricko,aby melo nejaky potisk…na kona.cz nic moc neni…
Zdarec,bevite nekdo,kde se da sehnat pansky triko KONA???Proste obycejny tricko,aby melo nejaky potisk…na kona.cz nic moc neni…
možná ti to pošlou z konaworld.com
To bude levnější nechat si ho vyrobit ;-)
A nevěděl by jste někdo kde sehnat trika Mongoose??? Díkec
ahoj u nás v jednom sportu maj konu i mongoose ale jak sem na ně koukal tak to vypadá jako jenom natisklý v tiskárně někdo v copy centru ale maj je tam :o)
Hmmm…a kde to je u vás v jednom sportu???:-)
Po pravdě. Pokud chcete nějaký trika s vašima oblíbenejma značkama biků, tak je mnohdy lepší si koupit jednobarevný tričko a v reklamce si na to nechat udělat nápis. Jak říkám, není to vždy, ale někdy jsou ty trika a bundy orig. od výrobců fakt za přemrštěný ceny.
a neni to trosku ve stylu ctyrpruhejch adidas:)???nejsem si jista, jestli autorskej zakon povoluje…
Abys to udelal v solidni kvalite, tak jich musis udelat vic, jinak se ti to dost prodrazi.
No uplne koser co se tyce autorskych zakonu to asi nebude, ale kamos takle ma udelanej mikinu Atomic a vypada fakt super :-) My si u ty firmicky nechavali delat absolventsky trika a jedno vyslo na 300,– (stejna cena i za 1ks) a navic to neni to zadnej hadr, docela kvalitni Fruit of the loom.. Ten potisk je sice takovej jakoby „gumovej“ ale mam ho uz tri roky a drzi krasne.
A co třeba bajkový trička od Sportinátoru? Tady mi přijde, že mají docela fajné kousky – nedávno jsem tu kupovala taky se sportovním potiskem, ale u nás vedou motorky… Ty bajkové potisky mají tu trička s bajky
s reklamou běž do háje.
nejaky trika Kona maj v Bikelive
ano, jeste v patek (14.7.) tam byly.
Myslim, ze nejaky tricka a podobny veci od kony maji v Pardubicich v Crompelu (www.crompel.cz). Nikdy sem tam sice zadny nevidel, ale treba jo. Ve znackach co prodavaj je Kona, takze by nemel byt problem objednat.
Zkus na Kobyliským náměstí Eurobike. Já tam koupil kolo i dres. Ale tak pěknej dres Kona už tam nemaj:-( Tričko by být mohlo