• bulharek

Zdarec,bevite nekdo,kde se da sehnat pansky triko KONA???Proste obycejny tricko,aby melo nejaky potisk…na kona.cz nic moc neni…

0 0
    • madcat  

možná ti to pošlou z konaworld.com

0 0
    • DX3,5  

A nevěděl by jste někdo kde sehnat trika Mongoose??? Díkec

0 0
      • kubajs mtb  

ahoj u nás v jednom sportu maj konu i mongoose ale jak sem na ně koukal tak to vypadá jako jenom natisklý v tiskárně někdo v copy centru ale maj je tam :o)

0 0
    • GTman  

Po pravdě. Pokud chcete nějaký trika s vašima oblíbenejma značkama biků, tak je mnohdy lepší si koupit jednobarevný tričko a v reklamce si na to nechat udělat nápis. Jak říkám, není to vždy, ale někdy jsou ty trika a bundy orig. od výrobců fakt za přemrštěný ceny.

0 0
      • JancA  

a neni to trosku ve stylu ctyrpruhejch adidas:)???nejsem si jista, jestli autorskej zakon povoluje…

0 0
      • Radek Broz  

Abys to udelal v solidni kvalite, tak jich musis udelat vic, jinak se ti to dost prodrazi.

0 0
      • SoLaX  

No uplne koser co se tyce autorskych zakonu to asi nebude, ale kamos takle ma udelanej mikinu Atomic a vypada fakt super :-) My si u ty firmicky nechavali delat absolventsky trika a jedno vyslo na 300,– (stejna cena i za 1ks) a navic to neni to zadnej hadr, docela kvalitni Fruit of the loom.. Ten potisk je sice takovej jakoby „gumovej“ ale mam ho uz tri roky a drzi krasne.

0 0
      • aknelkazez  

A co třeba bajkový trička od Sportinátoru? Tady mi přijde, že mají docela fajné kousky – nedávno jsem tu kupovala taky se sportovním potiskem, ale u nás vedou motorky… Ty bajkové potisky mají tu trička s bajky

0 0
    • Meesha  

nejaky trika Kona maj v Bikelive

0 0
    • Kubiczech  

Myslim, ze nejaky tricka a podobny veci od kony maji v Pardubicich v Crompelu (www.crompel.cz). Nikdy sem tam sice zadny nevidel, ale treba jo. Ve znackach co prodavaj je Kona, takze by nemel byt problem objednat.

0 0
    • Martin  

Zkus na Kobyliským náměstí Eurobike. Já tam koupil kolo i dres. Ale tak pěknej dres Kona už tam nemaj:-( Tričko by být mohlo

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.