Mam pedaly Time Atac XS 2006,mam na nich nejeto asi 400km a mam je 10 dni.jdou tyto pedaly nak rozdelat?po 10 dnech ma levy pedal vankl a krupe vnem.tak zvazuju reklamace nebo ho rozebrat.tot otazka.diky za informace
Mam pedaly Time Atac XS 2006,mam na nich nejeto asi 400km a mam je 10 dni.jdou tyto pedaly nak rozdelat?po 10 dnech ma levy pedal vankl a krupe vnem.tak zvazuju reklamace nebo ho rozebrat.tot otazka.diky za informace
ano daju sa rozobrat,ale ak je to este v zaruke tak to reklamuj, mozu mat vyrobnu vadu.
ten vankl asi neni normalni ze?
Mam XS carbon a mam take vakl v jednom pedalu nezvetsujese jezdim dal
jo ale ja ho mam po 10 dnech a obcas to neprijemne krupe.vankl jsem nemel ani na shimanach za 700kc.moc to nechci reklamovat shimana jsem dal pric
na vnutornej strane pouziva time lozisko z nekovoveho materialu ,neviem co je to za matros je mozne ze prasklo to klzne lozisko a z toho to krupe a ma vakl
asi to nakonec budu muset reklamovat.zatim si budu muset sehnat pedaly na jezdeni asi naky shimana.no nic zatim diky
Reklamuj, to není normální.
Mám dvoje XS-ka (na biku i silničce a na všech je nepatrná vůle (ale fakt malinká) téměř od začátku a nezvětšuje se. Na těch více ježděných najetu cca 4.000 km bez rozebrání a zatím jsou naprosto ok.
jo tet jsem stim byl v obchode.poslali to na reklamaci,horsi je ze budu mesic bez pedalu a musim tam hodit shimana
bez pedalu se byt da, nejaky se (aspon u me doma) vzdy najdou. Me by ale nejvic stvalo znovu stelovat kufry.
jo no nasly se shimana jsou od bratra vypadaji hrozne,ale porad pracujou skvele
To jsi me vydesil, ze jsem se musel jit podivat. :) Ale ja tam kupodivu nemam vuli ani nepatrnou.
z boku pedálu je taková krytka s dírkama, já když kontroloval stav středu, tak měl jeden pedál malej vakl, tak jsem laboroval, do jedné té dírky jsem strčil nejmenší imbus a zkusil pootočit tou krytkou kolem osy pedálu, šlo to tím utáhnout po směru hod. ručiček a vakl zmizel… jen kdyby na to byl nějakej šikovnější nástroj
diky za radu ,ale pozde dneska rano jsem to odnesl na reklamaci.prodavac na to koukl a sepsal to.druhy prodavac rikal ze vankl je uplne normalni a ze to lupani nemam resit\po 400km\.kazdopadne diky za radu
A to fakt ten prodavac rikal „vankl“?
na tu deravu krytku ti poradim pekne to ide s kliestami na segerky a ono ta krytka je vlastne sruba,ktora drzi tovonkajsie priemyselne lozisko v pozadovanej polohe, to len taka tech. info
jaky to ma zavit
je to zavit s jemnim stupanim, ale neviem stupanie nemeral som ho
myslel jsem jestli pravy nebo levy.jinak diky skusim to az slapatka poslou spatky
A jak je to s tim vanklem mi nereknes? :)
ne podival se na to a rekl ze to neni dobre ze se to dela az po delsi dobe a pak tam prisel druhy a rekl ze tu vuly by neresil a ze by to dal na reklamacku az po sezone.jenze me ten vankl na slapatkach za skoro 3000kc trochu stve a jeste k tomu kdyz to obcas krupne.to jsem si mohl nechat shimana co jenom vrzaly.jinak sory prehledl jsem te
Nó ale on se Venca jako ptá, jestli jako ten pan prodavač říkal „vankl“ nebo „vakl“, si myslím, jako. ;-)
asi vakl ja rikam vankl\asi podle toho motoru\takze asi to ma byt vakl,ale nak to neresi u me je to vankl
když už jsme se tu sešli jako uživatelé XSek, mám letošní model, designove krasný, chci se ale zeptat na jinej zádrhel, mám 3 roky staré tretry maj nalítané tak asi jen 5 tisíc, kufry už splynuly s botou, takže oddělat se nedaj…a už jsou teda poměrně jeté, no stává se mi, že mi po asi 40km, začne něco vrzat a docela fest právě na styku kufr zámek..buď je to přímo zámek a nebo kufr, ale jak jsem řekl, utáhnout už to nepůjde..napadlo mě jestli to není bordel-jemnej písek-co se dostal do té pružiny zámku, takže se chci zeptat jestli s tím má také někdo podobnej problém
skus to necim nastrikat snad to pomuze shimana taky vrzaly,kdyz jsem je maznul tak byl 60–70km klid
dneska po reklamaci jsem je dostal pedaly TIME ve stejnem stavu jako jsem jim je dal.vakl furt stejny a jeste k tomu jsou poskrabane jak se je nekdo snazil rozebrat.prodavac stratil paragon takze mi napsal nakou blbost do papiru o provedeni reklamace a poslal me domu bez paragonu.priste mi doufam reknou ze nemam paragon ze to nemuzou reklamovat.podle me to na zadnou reklamacku nikdo neposlal jenom to necim nastrikal a nechal me 3 tydny cekat.jo a ten super obchod je v opave a menuje se HaF
dobre ti tak pri reklamaci ti nemuzou sebrat doklad o koupi, ale jen vystavit doklad o reklamaci – natoz se s nema pak hadat, aby ho vratili… pokud nesouhlasis s provedenou reklamaci, tak vratit pokud nechcou prijmout zpet dve moznosti – soudni znalec nebo coi, seznam soudnich znalcu je na kazdem soudu
pro 2500kc se asi soudit nebudu,ale ten paragon me sere.v pondeli tam zajdu a odbouram je.
coi ti nepomuze.a soudni znalec,tak mozna kvuli pripadnymu soudu.
Skus sa skontaktovat cez e-mail priamo s vyrobcom, casto to pomaha. Time sa chvalia tym, ze „oficialne“ (=podla manualu) nevyzaduju ZIADNU udrzbu, takto citelny vakel je jasna vada (mam 2 pary najlacnejsich Time a bez akejkolvek starostlivosti su v 100% stave uz peknych par rokov.
tak ich otvor je to 20 sekund prace a uvidis na com si,
v patek jsem time nesl na 2 reklamacku.mel jsem je doma 14 dni s toho 12 prselo.jel jsem na nich 2* a najel asi 100km.tentokrat uz je tam vakl jak prase tak se mi to doufam zas nebudou snazit jenom promazat.time jsou mozna dobre slapatka,ale servis u nas stoji za hovno.
by ma zaujimalo co ti povedali po prvej reklamacke co opravili
no nic.jsem mu rekl ze je tam porad vakl ze to jenom namazali a on ze nevi a ze to nevyrizoval on.nekomu zavolal a rekl ze je to opravene a ze s tim nemuze nic delat.rikal jsem mu ze tam do 14 dnu jsem znova a on nic.
kdyz jsem mel problem s time xs (ale mimo zaruku). pomohl mi pan Fisera, Velco, Kolin (velco.cz). ochotne, odborne a ne za moc penez.
Zajímalo by mě jestli už máš problém vyřešenej a jak. Já se pustil do rozborky a záhy jsem narazil. Po odšroubování plastové krytky s dírkama( mimochodem opravdu vymezuje vůli, protože bez ní se dá s celým pedálem pohybovat tak o 1 cm ve směru osy, když je krytka utáhlá na fest tak žádnou vůli nepozoruju) jsem narazil na matku, tu jsem vyšrouboval a skončil jsem, páč rozebrat to stejně nešlo, něco to ještě drží pohromadě a nevím co.
jo dostal jsem nove. z rozebranim jsem na tom skoncil podobne jako ty.akorad jak jsem porad prehazoval kufry tak jsem serval zavit dole na tretre takze tetka resim boty
Já taky tak :o)
rozobrat to ide a to tak ze musis na tu osku kde si dal dole srubu klepnut cez tycku ktoru si opres o osku a kladivom klepnes