co dodat:-) www.sendspace.com/file/4cah4j
co dodat:-) www.sendspace.com/file/4cah4j
ma to jen 4 mega ale stoji to za to!!!!!!!!!!!!!!!
no ja ti nejak nevim… a ma to 4,9 mega…
je to video co jsem natocil fcera…je umisteno na netu, pac jinak nevime jak se s vami o to podelit:-)
hezke kde je ten brod… bikerka v poho :-)????
ta voda musela byt asi studena. nezavidim te bikerce
co je na tom hezkého?
myslim ten brod… :-) ovsem ten jeji kotrmelec lituji :-(
Brod je na Bílým potoce, v pořadi druhej od Šmelcovny. A bajkerka byla víc vysmátá než my všichni dohromady :)
mne to prijde jako ty videa z natoc to, nebo jak se ten porad jmenuje… skutecne nic uchvatneho…
presne,ja to rikam porad…prevodniky otisteny na zadech,,vite jak to bolelo??ale tak hlavne ze se bavili:-DD
Jo prezila sem s par velkejma jelitama..ale za vsechno muze Blade!!krici na me,jed na pravo!jedu..si rikam,treba to jednou mysli dobre…a tam vody po kolena..dira jak neco no a dopadlo to takhle..nikdy neodpustiiiim!!!
Bladovi never ani nos mezi vocima:-))
ale joo. ja to chapu. jenom mi to ted zrovna neprislo jako uplne gooood, asi nejsem spravne naladen. tak jsem si trosku rypnul… promin. :-)
Tak jsem to ted videl,je tu super a jestli to moc nebolelo,tak to je jenom dobre.Taky bych se tak vykoupal,je vedro ze se potim az …:)
vy ste ale darebáci!!! to s jí udělali schválně že jo?
chudak :-/
To se mi stalo před měsícem taky .. na Bílým potoku :-) (a nejel jsem zdaleka tak rychle)
Tomu se rika inteligentni reakce kameramana :-(
Tim mladikum co se rehlili by sem zebral tu kameru a sup snou do vody ..potom bi bil asi smiech na mne…Ved ta holka neviem mozna sa zranila a oni se chychocou…Inteligence?
ten brod jelo vic lidi..byli sme tam 4..nase reakce vypliva z jeji reakce,kdy se smala..ten brod jsme pred ni prosli a ona ho jela podruhy,poprve projela v poho…tak to jen tak na vysvetlenou a ty blby kecy…Kdyby se ji neco stalo, tak to sem vubec nedavam!!..pro nas to byl peknej den na kole s srandovnim zazitkem..
pod to se podepisuju
tak nejak.
Jo ty brody tam znám. Je to tam fajn. Hlavně, že jí nic nestalo, takle je to supr zážitek :o) Chudák přesmyk:)
Jo presmykac je uplne vtahu…Ale stejne ..Blade tes se…ti neodpustim!!:-DD
prece nebylo tak zle:-)).takovej prijemnej prelet,nic vic..:-)). nektery tady to moc prehanej s tou zenskou krehkosti a hranym gentlemanstvim,aniz by vedeli jak to skutecne bylo..
a ted jsem to studoval detailne:-D a jak si to sedim pekne v sedle,to je slusny:-).doufam ze se pak nedivis:-)
ne tak ja to beru..byla sranda..vic nez jelita me bolelo bricho ze smichu:-DD No a pristani vcelku mokry:-DD
Pěknej prolet ;) Hlavně že jsi přežila. Jestli jsi tam měla jako smyk toho Suntoura, tak žádná škoda, jestli to byl X-gen tak toho už škoda je…
X-gen? Alveta? :-DDDD
Její bike vypadá jako Schwinn Messa já ho mám a vím že se dal koupit buď se Suntourem(loni) nebo s x-genem(letos) tak proto. Já měl toho Suntoura(šmejd) a vyměnil za x-gena(spokojen)
Tak mě napadá jestli by toho Suntoura nechtěla, je celkem nejetej, jestli jí vyhovoval
nechtela, bude kupovat ponorku :-D
jan ti dam..budu kupovat pusku..na odstrel zvrhlych bikeru:-DD
cauky,No planuju po brigade koupit Sram X Gen..tak se me to aspon hodilo,,tohle je smejd,pac sem ho zrusila uz podruhe,.,napoprvni teda sem vyklepat,ale napodruhy na to prdim a koupim toho Srama:-)
Tak to jo, ten Suntour je vážně sra*ka, X-gen je podstatně lepší. Akorát budeš muset odstranit spodní návarek na držák flašky vychází to přesně na něj. Ale nic na tom není, stačí vrtačka, 8 vrták, trocha opatrnosti a ten vnější hliníkovej kroužek se dá lehce odvrtat. Možná by šel i vytáhnout kleštěma ale já si přitom vycvak kus masa z prstu, ta vrtačka je bezpečnější ;)
To abych se s Alvetou rychle rozloucil, protoze timhle si ji podepsal rozsudek smrti :-DDD
Proč?? Já nemyslel udělat tím vrtákem díru do rámu. Do toho návarku patří tuším šroubky M4 nebo 5. Takže když vezmeš vrtačku na menší otáčky, 8 ostrý!!vrták a lehce odvrtáš tu vnitřní hranu toho návarku tak aby odpadlo to co je na tý trubce zvenku, zbyde ti v ruce něco jako podložka a sedlový trubky se nemusíš vrtákem ani dotknout aspoň mně se to tak povedlo. Nemyslím si že by to mělo jakýkoliv vliv na pevnost rámu
ale jo, ja tomu rozumim, jen sem si predstavil Alvetu s vrtackou v ruce :-D …ten dojebanej ram a krve vsude okolo :-DDD
A jo táák :))) sem to nepochopil…
Takhle se mrzačit,ten maník jak zůstal viset i s kolem na tý skále to je dobrý