Chystám se na víkend do Teplic nad Bečvou. Znáte někdo dobvré trasy v okolí ? Budu přímo v Teplicích nad Bečvou. Díky
Chystám se na víkend do Teplic nad Bečvou. Znáte někdo dobvré trasy v okolí ? Budu přímo v Teplicích nad Bečvou. Díky
První polovina Šely :-)
Buď konkrétnější. Na kole jsem tam nikdy nejezdil.
Ta první polovina jsou samé pěkné technické pasáže www.selasport.cz/…_06/trat.htm
zalezi co jezdis, jako turistovi bych doporucil juknout na propast nebo tzv. „janka“. Pokud jezdis bike tak projed prvni pulku sely (mapu najdes na selasport.cz). Pokud silnici, sjed na helfstyn. POkud das dalkovku tak na pustevny nebo do roznova …
Hm takže jako turista vem po Gabrielce na pivko na Jadran (kousek za Lipníkem směr Osek) a nebo se po ní dostaneš i na start Šely :-)
no tezko ale zpet… :-))))
:)
vsechno nej nej bikere :-))) narozeninam… spousta zavodu a jezdeni bez nehod… .-) preje Vymi
Ď
znam dokonale, jezdivame tam na chajdu :D
Probůh co budeš děkat v Teplicích????
Co treba kdyz to je jinej Manas :-))))
Tenhle Manas by jsi zajezdil nejblíž tak na Hostýně :-))
Manas jako manas:))) vsechno je to jedna verbez ?:)))))hihi
Jsem normální Maňas. Nespojujte mě s Manasem.
Většina už byla řečena. Jestli vyjedeš na 2 hodiny, tak na Helfštýn a zpátky po trase Šelamaratonu. Jestli na celý den, tak si objeď celou Šelu, je to asi to nejlepší v okolí. Pokud preferuješ cesty a neholduješ technickým pasážím, tak vyraž do Hostýnských nebo Oderských vrchů.