s vložkou jsem vozil je axony a chtěl bych teď něco lepšího, ale ne zbytečně drahýho víc jak 2000kč ne
s vložkou jsem vozil je axony a chtěl bych teď něco lepšího, ale ne zbytečně drahýho víc jak 2000kč ne
Anketa: který by jste si koupili?
tak s kraťasama mi asi nikdo nepomůže:) jako s pláštěma
ono se těžko radí… obzválšt s kratasama:) jednomu sedí druhýmu ne chce to vyzkoušet.) a pláště, rad tam bylo dost, teď je na tobě, abys ses rozhodl, co zkušíš.) Hodně štěstí:)
Přesně tak to je, každé z těch budou lepší než to cos měl. Ale ať máš radost tak ti zahlasuju.
díky:)
Vyzkoušet určitě hlavně když italové (NALINI) mají skoro o 2 čísla posunutou velikost
jo vždycky jen na mě:) jen nechci koupit něco co mi bude na nic:)co dám hned do hodně hluboký skříně a už to nebudu chtít vidět:)
Nyní teprve krátce vozím Louis Gaerne Zone 8 (1430 Kč) – pánský model, tak uvidím, co vydrží – hlavně aby se brzo neprodřely, jinak sedí dobře…:-)
Jedine BIEMME, navic kdyz uz jdes pro ten Axon tak to mas na stejnym miste :)
Všechny kraťasy této kategorie jsou už dobrý, ale základ je aby sedla vložka, střih a nikde netlačil žádný šev. A to je třeba zkoušet a zkoušet.
A mám jedny titania a jsou super (pokud sednou).
hlasoval jsem pro pellsy. jak jsem ale psal v jinem threadu, reflex se Ti zachvili opere. staci tak 6 pracek :-/ priste pujdu opet do pellsu, tentokrat bez reflexu: vyhozene penize.
když stojí 900kč to není tak hrozný:)
nebrat sensor
Ja mam nalini a celkem dobry, ale lidi kolem si nemuzou vynachvalit De Marchi. Tak vyzkousej.
Rozpomenu se a oznámkuju je jako ve škole: Kalas (4) Nalini (3) De Marchi GT (1) Canony (2) Biemme (2) Sensor (nehodnotím, vydržely mi asi 200 km a pak částečně skončily na asfaltu před Voticemi, uaaa!) a ještě jedny Made in DDR (aus Karlmarxstadt), z roku cca 1987, už s lycrou (ty nehodnotím, určitě bych jim z nostalgie nadržoval…)
De Marchi Gt jsem nenašel www.bikecentrum.cz/uvex.php?…
Kupoval jsem je vloni a předloni (Velointest, mám dvoje), na obou nohavicích mají velký žlutý GT, dole je pak malý De Marchi.
jo tak bylo to dělaný pro GT
kolik stály?
Mám pocit, že asi 1200 Kč, ale nepamatuju se přesně.
ale jinak díky pěkně jsi to oznámkoval
byl jsem se mrknout na Kalaše a měli ještě Sportfuly ale ani jedny mě moc neuchvátily ty vložky nevypadaj tak skvěle jak jsem myslel:)na omak mi to přijde jak ta z Axonů a je to taky dost veliký
Já po různých pokusech skončil u Sportfulu Anakonda, a jsou to zatím nejlepší klahoty co jsem měl, jen ta cena je trochu vyšší :-).
koupil jsem si kraťasy Pells, zlákala mě cena a reflex. potisk, jsou pohodlný, dost velký rozdíl oproti Axonům. Ty reflexní potisky nic moc účinnost, takový ty všitý proužky odráží světlo líp. Překvapil mě rozdíl pohodlí na sedle objektivně tak +40% oproti Axonům.Vždycky jsem měl kraťasy s gumou překvapilo mě že bez gumy líp větraj choulostivý partie:) pro mě dost velkej rozdíl
No dyť jsme to všichni psaly, že budou o dost lepší než ty Axony. Hlavně ať slouží.
mno vidis, taky jsi zklaman z reflex potisku. a to uz tusis, jak dlouho vydrzej :-) at Ti slouzi ;-)
zdar, jsou Pell's X-Race Reflex lepší než, Kalas ROAD T-Sport TOP, mají lepší vložku? privitam kazdou radu. dik
mno, je to asi hodne individualni. asi zde nebude mnoho jezdcu, kteri by meli osahane pellsy i kalase. ja vozil i kalase (nevim jaky model), momentalne pellsy a spokojen jsem byl s obojim. oba modely odolne jako pra.e (proti prodreni). zaver: doporucuji vyzkouset a vzit to, co Ti vic vyhovuje. kvalitativne by meli byt na tom ± stejne.
Ticho! Všechny vás zabiju!