• Komi

Mám dotaz. Je možný nastyvit XT přesmyk aby byl potichu na všech převodech? .. Mě řve na strašně moc kombinacích na 3×9. (např: nejlehčí převod, tři nejtěžší pastorky na střední převodník, a nejtěžší převod) Snažil jsem se to seštelovat podle návodu. Dělal jsem to dlouho a bylo to lepší, ale po jedné vyjížďce se to zas vrátilo na stejnou úroveň :-(. Co s tím? Jsou nějaký fígle co by mohly pomoct? (Servis až jako poslední možnost) Dík

Anketa: Mám přesmyk XT a funguje:

1x
    7%
    0 0
    • Daf  

Skrta lehoucce na nejlehcim prevodu, pri prevodu prostredni pila a nejvetsi pastorek. Trochu to dre pri zaberu na nejtezsi prevod. Neni to ale nic co by me nejak vadilo. Na tech lehkych pevodech to mam spis umyslne, protoze nekdy pada retez pri prerazeni na nejmensi placku.

0 0
    • Komi  

Ještě jsem na tom nejel, ale vypadá to, že to bude v poho ;-)

0 0
    • MlokCZ  

Na prostřední převodník dám všech 9 koleček. Na nejmenší převodník jsem nejmenší 2 nezkoušel (jezdím jen největších 6) a na největší převodník jsem sice jednou největší kolečko zkoušel, ale jezdim zas jen nejmenších 5 (maximálně vyjímečně 6).

0 0
    • Hanato  

Ja mam downswing (nebo jak se to pise :-) a skrta jedine pri male male a to nikdo nepouziva :-) Zalezi jak mas retezovou linku (ci jak se to jmenuje). No kdyz jsem si ho tam daval, tak ho davam uplne klasicky, rovnobezne s velkou plackou a tak 2 mm nad jeji zuby a pak uz jen upravym dorazy a je to…

0 0
      • pali  

ak je spravne namontovany a nastaveny tak je to v linke mne to slape bez skrtania

0 0
    • náčelník  

Někdy to seřídit nejde a jediná pomoc je mikroindex.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.