Nazdárek,tak jsem si šikovně přetrhnul rychloupínák na předním kole a chci se zeptat,jestli se nechá koupit samotnej rychloupínák shimano deore.Všude maj všechny možný značky,ale shimano nemůžu nikde najít.Nemáte někdo tip na nějakej e-shop?
Nazdárek,tak jsem si šikovně přetrhnul rychloupínák na předním kole a chci se zeptat,jestli se nechá koupit samotnej rychloupínák shimano deore.Všude maj všechny možný značky,ale shimano nemůžu nikde najít.Nemáte někdo tip na nějakej e-shop?
tiez som zháňal a nezohnal :-)
no, musíš mít nutně Deore? upřímně řečeno, v nabídce od 150–500kč je úplně jedno co tam dáš:-)
nutně deore to bejt nemusí,ale zas nějakej za 500 jenom proto,že je to přiblblej DT taky ne
A co je na DT priblblyho? Taky premyslim jakej si koupit, ale spis to bude Hope.
hope jsou nejhorsi upinaky jaky jsem kdy videl:-).a mam je:-)
Tos me nepotesil, ja nutne potrebuju nejakej cervenej. :)
salsa:-)
jinak k tem hopum.ony vypadaj pekne a tak:-),ale utahovani je vec kterou bych nepral nikomu.tak mozna pres dvou metrovou trubku:-).nasledny povoleni je taky horurek:-).a pokud je povolis,tak abys je mohl normalne utahnout rukou,tak to se mi uz jednou stalo,ze mi za jizdy povolil.ale zase jenom jednou.
No jeste mam v merku tenhle titanovej www.cykloprofi.cz/katalog.php?… Docela by me zajimalo, jaky jsou. Ale ja upotrebim jenom zadni a oni prodavaj oba najednou. :(
co prosím znamená „nechá koupit“ ???????
jestli jde koupit nebo ne :-),prostě ho chci,ale nemůžu ho sehnat
Mám ho garáži :-)) Ppokud neseženeš tak se ozvi. Sundali se kamošovi z kola a dal tam kvalitnější.
taky se mi dva válí doma, ale nedám, to jsem mrcha co :o)
hehe, že by přiblblej DT?:-)
A kolik maj najeto a jaká by byla cena?
přetrh? hele, zkus to reklamovat, myslim že shimano mělo jednu vadnou sérii rychloupínáků a dokonce to přiznalo( byl článek na mtbs.cz) zjisti si jestli se to netýká zrovna tebe…
bohužel ne,ten co jsem přerval je nějakej noname :-(
Taky sem kdysi vyrval zavit z upinaku.Zašel sem k nam do servisu,slušně se zeptal a oni jeden přebytečny za par kč. měli.Lina huba.......
Dej tam ty BBBčka jak psal apache6000 a maš klid .Ne všechno co se třpytí musí být Shimano.