Podařilo se mě poškrábat lak na rámu na mém MTB ( ne mojí vinou) až na kov. Jak to nejlépe opravit? Tyto hluboké rýhy opravujete a nebo je ignorujete?
Podařilo se mě poškrábat lak na rámu na mém MTB ( ne mojí vinou) až na kov. Jak to nejlépe opravit? Tyto hluboké rýhy opravujete a nebo je ignorujete?
Zkus lak na nehty
Jo a ještě trvalou ať vypadáš hezky . Ser na to a jezdi dál. Bude toho víc a nedělal bys nic jinýho než kupoval laky. Kdyby náhodou mamina říkala , že od Avonu jsou super!!??
ignorujeme
ked dostanem novy ram a este som ho nebol prebehnut tak my to docela vadi, ale akonahle nasadne prvy lesny prach a blato mam to uprdele
na takovy ryhy se vykasli,tech jeste bude… a pokud je na nejakym viditelnym miste,jako treba ta moje (vrch horni ramove trubky) tak to opravi nejaka cool nalepka.. ;) v lepsim bike shopu ti urco nejakou hezkiu daji..
Cool nálepka se někdy může krutě vymstít… :-((
To je bomba, asi záleží na co jezdí. U auta máš na víčku od nádrže taky napsáno co tam nalejt.
chudák Trek :-( Ale jinak je to bomba – málem jsem spad smíchy ze židle :-))
A je to prozrazeno!! Už víme, kdo Meesovi zasponzoroval toho Fuela:-)
Koupil jsem novou objímku na sedlovku a když jsem sundával tu původní, tak tam byl v jednom místě jakoby nahromaděný lak a já to strhl dolů a teď to vypadá jako na obrázku. Když nandám tu novou, která je o něco nižší, tak to není zespodu skoro vidět. Ale bojím se, aby se to vinou vlhkosti časem nešířilo. Čím bych to měl zatřít/ošetřit?
Osobně bych to nechal být. Ale, když tak, třeba lak na nehty, opravnou tužku na autolaky… prostě štěteček a barva.
já tyhle malý nedokonalosti od řetezu atd opravoval pomocí spreje…
na něco nastříkáš loužičku, pak vemeš houbičku, štěteček a zakapeš…
PS – sprej musí být v podobné barvě (např v tvém případě červený)
modelářské barvy,malé balení,velký výběr barev
Pic, na enduru mi to podlítlo na kameni, odřel jsem si korunku vidlice a rám. Nějaký rady jak to zahojit? Díkec
Na enduru takových ran ještě bude…
To je mi jasný, nějakou dobu se v tom už pohybuju ???? ale i tak bych to rád nějakym způsobem opravil
Jak by sis predstavoval opravu te korunky? Tak muzes to necim pretrit, zatrit fixou, nebo rozdelej vidlici, vylisuj nohy, vylisuj krk, odstran elox, zabrus rypanec, nech to znova naeloxovat a vse nalisuj zpet.
Jak jednoduche.
Si mohl napsat že můžu koupit rovnou novou vidlici. Jasně že mi jde o nějakej lak, kterym by to šlo ošetřit.
… a co tak zkusit třeba fotku, aby se teoreticky dal odhadnout odstín? Pic!