Ahoj, neznate nekdo nejake statistiky, jak je to celosvetove, popripade v Evrope s pomerem vybaveni silnicek na Campe x Shimanu? Docela by me zajimal %podil na trhu obou znacek.
Ahoj, neznate nekdo nejake statistiky, jak je to celosvetove, popripade v Evrope s pomerem vybaveni silnicek na Campe x Shimanu? Docela by me zajimal %podil na trhu obou znacek.
Neznám žádný přesný čísla, ale dovolím si odhad, že je to hodně vyrovnaný.
v europe asi vyrovnane ale zacinam mat pocit ze na slovensku zohnat campu je tvrdy boj.
Že by Slovensko nebylo v Evropě? :-)
Shimano určitě vede. Stačí se podívat na celosvětové inzertní servery typu ebay a zistíte, že poměr Campy k Shimanu v prodávaných položkách je hodně ve prospěch Japončíků. V Americe je Campa celkem vzácná.
shimana se všichni zbavujou :-) ale máš pravdu v americe je campa proti shimanu asi relativně drahá a většina kol se prodává jako hotovky a ty jsou na shimanu.
zeptej se jich přímo, kolik kterých sad v posledních pár letech prodali
A co SRAM ? nezkousel nekdo ?
Ten se asi jeste neprodava
V Americe Sram celkem frčí – tam by to bylo asi hodně těsné. Jinde ale podle mě jasně vede Shimano. Jsem zvědavý, jak se Sram prosadí se svýni novými silničními sadami – hlavně v Americe.
na silnici asi jen Bjarne Riis (ředitel CSC) v prodeji ještě neni
Tak jsem si ze srandy spocitala pomer vybaveni staji Pro Tour pro tuto sezonu. Campagnolo vyhralo o prsa :-) Pomer 10:9.
Zdravíme Ječňáka!