vyrábí pells dobré sedlovky,řídítka a představce chtěl bych si totiž todlensto všechno koupit
vyrábí pells dobré sedlovky,řídítka a představce chtěl bych si totiž todlensto všechno koupit
tak tohle už si opravdu dlouho nikdo nedovolil :o)
no ale abys nebyl tak moc naštvanej :o) bike-forum.cz/forum/recenze.htm?detail=466
Jarin's back! :D
Tak za prvé – Pells nic nevyrábí – je to pouze prodejní značka a za druhé – mám jak představec tak řidítka a sedlovku a jsem naprosto spokojen.
Proc tvrdis, ze Pells nevyrabi nic?
Slyšel jsem několikrát, že to jen kupuje a valí na to svoje loga – podle toho, jak vypadá sídlo jejich firmy, to nemůže být ani jinak (celkem malá budova). Ale to není nic neobvyklého – dělá to tak většina firem – i Shimano. Nic to ale nemění na tom, co jsem napsal výše. S komponenty Pells jsem spokojen a myslím, že je to i za rozumnou cenu. Vzhledově se mi taky líbí. Doporučuji.
Ale oni vyrabi nektery sedlovky a ramy.
Možná některé, to nevím, nevěřím ale, že dělají carbonové componenty. V Něměcku existuje nějaká firma P-Light a ta nabízí naprosto stejné výrobky (carbonové řidítka a sedlovky) za podobné ceny, pouze s jiným logem. Už se dají koupit i u nás a jsou levnější než Pells.
A nabizi taky sedlovku x-hand a treba ram R6?
dej sem prosim odkaz ;)
Já mám sedlovku 400 mm, spokojenost.
Já mám sedlovku, silniční řidítka, dva představce a sedlo a nemám problém. Jsem spokojený.
Když jsem do profilu dal silniční kolo s komponenty Pells,tak to hodně uživatelů kritizovalo. Jak se tady tak dívám, tak ti, co Pells mají, chválí jej. Já pouze nejsem spokojen se sedlem Pells RSC comfort TiF. Napsal jsem to do recenze.
jo dikes,a chci si koupit ten představec a všechny jsou s uhlem +5% a ja potřebuju alespon –5,a když sem našel s uhlem –5 tak byl silniční a nevím jestli by vadilo kdybych ho dal na MTB
A kdyby jsi ho otocil, tak jaky by tam byl uhel?
Dej ho obráceně, do silničního bych nešel. Asi vydrží, ale co když ne.
:-)))
jo ale bude to vypadat blbě a na foru pišou že carbonové sedlovky pells se povolují hodně mezi trubkou a zámkem,takže nevím jestli mám jít do pelsu kdyžtak napiště nějakou značku podobnou pells cena/výkon
Vozím Pells představec obráceně několik let a myslím, že to blbě nevypadá. Ale dle vkusu každého.
V tyhle cene to bude vsechno podobny.Ja bych se toho Pellsu nebal.Nebo zkus Ritchey comp-jestli ti jde o predstavec a riditka.
a carbonovou sedlovku jakou? něco tak do 1300
Ja nevim, ja bych takhle levnou karbonku nechtel.Jinak u ty Pellsky to rozlepovani snad vyresili (tvrdej to).Riziko, ze se to rozlepi ale bude asi u kazdy lepeny.Tady na foru jsou celkem chvaleny Woodman – ty jsou trochu drazsi.
a nevíš kde bych našel nějaký e-shop kde to maj
Vygooglil jsem, ze ji maj na www.koloshop.cz. I ta cena je pekna.
www.koloshop.cz/index.php?… a co říkaš na tady tu,na kolokram.cz ji maj za 1300
FSA se snad rozlepujou taky. Ale nevim, zkusenost nemam.
tak nevím co
Ja bych osobne bral toto: karbon Woodman na koloshopu 1378,– Mozna radsi Ritchey WCS na kolokramu za 1300,–
asi nejspiš vemu to wcs
Mam Woodman carbo OF a fakt vrele doporucuju,asi jako jedna z mala sedlovek funguje,tak jak ma,tzn. ze to neni jenom na okrasu,ale krasne pruzi a pohlcuje vibrace…
mám sedlovku xr1, najeto tak 2000km a na ot že je to laciná jednosroubodá sedlovka se překvapivě nepovoluje ani neprotáčí sedlo…
fuj, těch překlepů…
a co tadlensta pcshop.pells.cz/shop/default.asp?cls=stoitem&stiid=2230 ta by se neměla rozlepovat,ne?