www.lekarna.cz/shop.php?… Pro ty kteří nezvládají to vedro…
www.lekarna.cz/shop.php?… Pro ty kteří nezvládají to vedro…
Ja bych ho zvladal … nejsi nekde blizko Pankrace v knajpe ?
Tak za 5 minut v Bulldogu v Ohradní ?
Kua, trochu dalej, cihnu co mi tam jede :-)
Z pankáče 188
Tak za 15 minut, 188 mi prave ujela. du pesky :-)
Tak za 10min. na křižovatce Michelská Ohradní.
Taxem tu a je tu obsluha nahoře bez :-P
zavislaku :-)
Ty vole, mp3 a klice v prdeli. Priste du asi nahatej nebo co … :-)
nemas ve sve blizkosti cervi diru?
Mi prijde ze fakt jo … tohle neni mozny … fakt jdu se vsem vecma a ztratim to co mam v predni kapse … Kdyby aspon firemni veci … ale moje osobni, to me vazne mrzi.
njn když kulíšek forte je v tvým podání synonymum pro absinth .-))
To ja ne, to vymyslel Kuryr … ale zda se ze jsem neodolal :-)
Pockat, nevim kdo se chtel porad ozrat ;o)
No dobre, ja to byl taky. Sem si ted vzpomnel kdyz nam rekli ze dosel absinth tak jsem rekl at ten pullitr dolejou vodkou. No to sem prase …
Hlavne ze za vsechno muze Kuryr… ;o)
P.S.: Kuryre vsimas? Branim te. To jsou dalsi plusove bodiky, ne? ;-)
znamenám si ;-)
oba jste kulisci :-)
lol to je ofšem základ pangalaktického megacloumáku .-)) bylo ti alespoň takhle?
Tak jako Lobo sem se vazne necejtil … ten je nesmrtelnej.
Tak vodka je neutrální, takže to asi chutnalo dobře, ale byly to pro nás špatně investovaný prachy, ánčto je vodka 2× tak slabší co absinth. Příště chlastáme „bloody mary“ a do každýho koktejlu půl flaštičky TABASCA. Můžu tě ujistit, že ke konci to už nepálí ;-)
podle Elwíry to chutná jako tequila…
nevěř jí, je to hnusný, ale je divný, že když jsou na tom děcka fakt blbě, tak to pijou s chutí, ono asi tělo ví samo dobře co potřebuje, jak se jim uleví, tak to zase plivou :o)
já vim jak to chutná:) občas to mam místo ionťáku… imho to chutná neutrálně a oproti některejm ionťákům se to i dá pít:o)
tak použít to jako ionták mě to teda nenapadlo ani náhodou, to bych se na kolo moc netěšil :o)
No pokud to chutna jak Tequila…;-)
no to máš vlastně pravdu, tu taky piju Jen když o sobě nevím, jinak mi natahuje, tak to asi bude pravda :O)
Podle mne to chutná jak rozpuštěná omítka, ale postavilo mě to na nohy jako nic jinýho !
Chlastáme !
hele,kuryre:-).dneska jsem potkal starou znamou a to jsem teda cumel:-),mela na zadech cervenej vak EPS.jezdi na ruzovym duratecu.znas??:-)
odpo sedela na Prikopech :-)
Znám od vidění, dneska mne poprvé pozdravila. KRÁSNÁ PANÍ !
ano ano.
Až jí uvidíš příště udělej nějaký rychlý foto ať se taky pokocháme.
no mozna bys to neskous:-)) ta neni pro kazdyho:-))
Máš recht !
jeden mrňavý růžový duratec si nechávala kdysi dělat jedna skoromístní slečna na zakázku
Mi rikala El ze to ma naka holka tady … Mala pani nebo jak si rikala …
Uz presedlala na lepsi :-)
Tak to jsem pak out :-) Ale vcera mi o tom Kuryr rikal, no …
Tak jdu zwracet ! Z domova sem se eště nevyhrabal a zajímalo by mě kolik bylo těch absinthů ?
Nevim, … vim ze sme si to nalili do pullitru a pak si reklamoval ze tam toho je malo. Strcili sme neco do masiny na songy a pak je tma az do prichodu domu kde jsem zjistil absenci klicu. Posleze mp3 ale ta me netrapi … spis ty klice.
Tak jestli sme lili Absintha do půllitru, tak už se nedivim, že mě to stálo 2,800,– BTW:nenechals to v Bulldogu ?
Kez by, ten chlapek byl v Bulldogu ok. Taky jsem dosel bez ksiltofky takze bych rekl ze to je mozny :-) Muzes se zeptat?
Ja ted jedu pro doklady co jsem ztratil minulej tejden :-)
Určo ! Zeptám se v obou.
Tak jelikož se ti nemůžu dovolat, tak ti to sdělím zde. Klíče ani MP3 se nenašly, ale v Michalce byla denní směna a řikal mi typ, že na náš včerejší dýchánek dlouho nezapomenou. Škoda, že si to moc nepamatuju :-(
Tak fajn, to sme dva :-) Ja se pujdu podivat po ceste co jsem vcera sel .. ale asi me vymena zamku nemine.
Nechcete si vy dvá radši zavolat?
Tak jestli umíš číst, tak ti musí bejt jasný, že sme si zavolat chtěli. BTW: jaxi ty jako nováček dovoluješ napadat lidi, kteří jsou páteří BIKE-FORA :P (ber to s reserovou)
nononono ses tu sotva rok a uz ses pater jo :-)
cítím to tak :P
Ja citim ze sme urcite vcera trestali vodku kdyz dosel absinth … pac mi neni ani zle ale motam se furt slusne :-)
Máš recht. Já tady furt sedim a dvě svině mě hodily do cajku ;-)
Tak dneska už je mi dobře, ale furt bych spal.
22.7.06??? Soupej nohama!;-)))
Tak FABka vymenena, uz muzu klidne jit spat :-)
Klíče mi hoď do schránky.
:-)))
Jeste tam je bezpecnostni ale na ten ted nemam financ :-)
Dost by me zajimalo v kolik sem dosel domu. Vzbudil sem spolubydlice (dikybohu ze tam byl) a umrel. Rano jsem musel mit aspon 5 promile.
Měli sme tolik promile kolik má flaška absinthu.
To by vysvetlovalo ten chodnik a moje odreny ruce …
Tak chrápat před e-kurýrem sme zrovna nemuseli, ale neuděláš nic ;-)
70?:-)))
Jj, to by odpovídalo.
To bylo i moje ranni IQ.
:-) …hlavne ty klice… :-D
Njn, uz objednavam novou mp3 :-)
…počkej, počkej ! Trochu si fandíš, ne ?
Mam jednu cifru ubrat ? Ale jakou … :-)
7
E-e?
Je pravda ze sem uz asi nemluvil, chodit sem neumel a urco sem co chvilu usnul.
kekel a kaklamakla ?
Mama mele Milu misto masa. Malo mrkvicky!
je jasný, že sme si včera velmi dobře rozuměli :P
Furt je mi zle.
Ja mel flashback rano. Ted po pizze a dvouch pivech uz zacinam fungovat. Ale fakt to jeste cejtim.
já sem si dal guláš a to mě dorazilo…
Dat si omacku tak du blejt … dneska pekne u tyvky a pohodicka.
já už budu taky hodný, to si buď jist ;-)
ta ma (nebo mela?) Gianta. Teda nevim jestli je to primo ona, ale maji podobnej styl – kerky a piercing :-)
jj Terence :-D
Legendarni kalba … ;-P
Kuryre, vidis to? Nepujdeme na jedno? ;-)
Ty jo to je archeologie :-)))
otazkou je, jestli kulisek prezije tu dovolenku v Belgii :-D
Vcera mi psal nekde od Innsbrucku bo co, tak bych rekl ze je na ceste zpatky.