Nazdar bikeři, když tak tady pořád čtu jak si všichni (hlavně Pražácí, nic ve zlém… :)) pořádají srazy, nechtěli byste uspořádat společnou vyjížďku v okolí Opavy?? Rád bych si vyjel s někým a hlavně poznal někoho z B-F. Co vy na to…
Nazdar bikeři, když tak tady pořád čtu jak si všichni (hlavně Pražácí, nic ve zlém… :)) pořádají srazy, nechtěli byste uspořádat společnou vyjížďku v okolí Opavy?? Rád bych si vyjel s někým a hlavně poznal někoho z B-F. Co vy na to…
Hmm, vidím, že se Opavákům moc nechce… :((
Opavaci jezdi na inlajnech:)
Taky jsem se chtěl přidat, ale nejsou inlajny… :(
presto,ze mam nick Lance rad bych Ti delal nosice vody v tymu Discovery:)
paráda, zrovna jsem někoho sháněl… ;))
a co takhle navrhnout
Kdy: Kde: V kolik: Trasa:
???
psal jsem ti maila, nejel jsi nahodou minulou nedeli nebo predminulou nedeli pres zamek v Hradci nad Moravici? Dres Medicu?
predminulou
v nedeli asi ne. to byl asi kamos.ale jezdivam tam pravidelne. jinak muj mail do IVAXU neni aktualni, tak mi pis prosim na soukr – viz profil.
jj, ja ti prave psal na ivaxacky, jsi jeste v opave? ten kluk mel takove delsi vlasy a ted se divam, ze dle kola jsi to asi nebyl ty, protoze si myslim,ze bylo stribrne nebo sede uz si nepamatuju, tak ted uz snad nekdy muzem vyjet pokud budu mit cas uvidim,ale nemam fakt najeto a jedem na pohodu:)
v OP jsem, ale v IVAXU uz ne :) ok, nekdy muzem vyjet.
Kdy: kdykoliv, já mám prázdniny, takže záleží na vás Kde: Co takhle v Kylešovicích u Chovatelů, tam jezdí všichni bikeři V kolik: Viděl bych to tak v 9 až 10 hod Trasa: Nebylo by špatné objet si trať Silesie…;))
prazdniny nemam:(, takze cas je spatne, kylesovice muze byt,objet silu – klidne ale kratkou, uz se mi nechce moc makat!:)
Já bych jel taky spíš krátkou, prodloužit se to dá kdekoliv a kdykoliv… ;))
a zkratit taky kdykoliv a kdekoliv:)
Nějak tak, ale nebylo by špatné, kdyby nás jelo víc, ne jenom dva. Možná by jel i Schumi a další lidi z B-F neznám, TAK SE HLASTE !!!!!!!!! ;))
to je tatka?:) mozna by jel i Sabbath
Jo je, jak to víš ???
ja vim veci......:) zeptej se Sabatha:)
stačí takhle ?
:-) to vis,ze staci, ted musis cekat, ale jinak je to spis pouze dedukce:)
To by mě zajímalo, jestli se někdo ozve, nebo to zůstane pouze u myšlenky… :((
je predseda fotbalistu?
Prosím tě, on neví co to je fotbal a já to mám po něm… ;))
protoze nejaky miroslav satke dela predsedu:), ale to je jedno, tatik je miloslav,ja jen jestli to nebyl preklep, fotbal, to je takova hra jak to nazvat :)
protoze nejaky miroslav satke dela predsedu:), ale to je jedno, tatik je miloslav,ja jen jestli to nebyl preklep, fotbal, to je takova hra jak to nazvat :)
Já to znám, ale jenom z doslechu. Fotbal a hokej nesnáším, taky mě za to kamenujou. Bohužel se na to občas musím dívat, protože brácha je do toho blázen. Nevím co je na tom tak zábavného. 11 bláznů se honí za kulatým nesmyslem.. ;)))))
neni jich nahodou 22?no asi jak kdy:)
Aspoň vidíš, jak se o to zajímám… ;))
tak uz je to vic jak mesic, co jsme se nedomluvili:) Heled, kde jezdite v okoli Opavy na vyjizdky? Myslim teren!
No na biku v okolí Opavy jsem byl naposled 13.7. a jel jsem projet krátkou Silesii. Jinde se snad ani jet nedá, ale mě to baví pořád. Jinak na biku nejezdíme vůbec asi 90% km mám najeto na silničce, to co mám na biku jsou většinou závody… ;)
teď jsem se bavil na švihu s nějakým mlaďochem ze Sundance, prej máte končit. jel bych příští týden, ale těžko říct kdy. tak na 2 a půl hoďky.
na dva a pul hodky bych jel,ale potreboval bych to vedet uz v pondeli nebo utery!
ale chcu pisemne s podpisem,ze se jede pijanko:)
S tím koncem to není úplně jisté, ale asi tě zklamu a konec nebude. Diskutovalo se o tom dříve, ale teď už je dlouho klid, možná před bouří. No uvidíme… ;))
Překlep to není, je předsedou a je to můj bratranec
jsem si rikal,ze to nebude nahoda:) dalo mi praci nez jsem dneska nasel tvuj profil:)
nejel si v utery pres Suche-Lazce?
JJ a ne jednou. Ty mě sleduješ nebo co ?? ;))))
Sabbathe, odkud Lance ví, že Schumi je můj taťka ?? Díky moc… ;)
takže:
středa: 17:30 u Chovatelů, krátká Silesie? po dojetí na stejném místě afterparty:)
Souhlasím, ale s tou afterparty nevím…
v tvém případě až za 2 roky :)
v tvém případě až za 2 roky :)
zdarec, tak ve středu jsem na brigošce…ale na tu afterparty bych přijel…!!:))
Nevim jak to vi, ale je pravda ze Lance vi opravdu vsechno. Jo a jel bych taky, takze Lance mel opet pravdu:)
Ještě jsem se chtěl zeptat, kde přesně u těch Chovatelů, abychom se našli. Já budu na sobě mít červený dres Sundance, tak mě poznáte. Jenom nevím, jestli tu Silesii stihnem objet, přece jenom půl šesté to je pozdě a 3 hodiny to pojedem určitě…
no ja zitra urcite nejedu, protoze tu nemam kolo a domu se nedostanu
Hmm, škoda… :(( A co Sabbath a Kolda ??
teď jsem se dozvěděl, že zítra nemůžu. ale ve čtvrtek na 100%!!! zkusil bych to stihnout na 17h, uvidím,jak se urvu v práci. když tak vás dojedu :)
sraz – na mostě přes řeku, já budu mít dres Medic Assist.
pokud neva posun o den, byl byc rád.
Jak to tak vidím, tak z toho nic nebude protože ve čtvrtek zase nemůžu já. Ach jo, co se dá dělat… :((
No ja bych to taky videl az na pristi tyden, jelikoz zitra nemuzu 100%, ve ctvrtek mam brigadu a v patek zase odpoledne tenis.
tak kdy a kde?
ve středu sraz se psem, ve čtvrtek se mnou :)
nebo next week
Tak já bych to viděl spíš na next week… ;))
next week is ok
To se právě neví, jak vidíš, tak nikdo jaksi nemůže. Musíme se domluvit na jindy… :((
asi nekdy pres vykend
To by taky šlo, ale tenhle ne, protože jedu Jesenický maraton, takže budu závodit jinde.. .;))
Sabbathe,mas uz plaste?
Jo jasne, napis maila, domluvime se.
Kdo jede zitra na inlajny nocni Opavou?
Já bych jezdil každou sobotu, ale nemám brusle. Ale slyšel jsem, že tam jezdí i na kole. Myslíš, že je to pravda ??
jj ted zrovna vyjizdim z domu karou brusle beru do kufru:)
Na kolech se jezdi az za bruslarema
7 let uteklo jak voda a dodneška žádný sraz. :D
Jo jo jako voda a hle venku prší. Ty jezdíš silničku,pokud se nepletu. Mi jezdíme zase mtb. :-)