Cau,mate niekto skusenosti s bikami alebo ramami KGB? Chcel by som si jeden poridit a hodlam to pouzivat na dirt a podobne vecicky. Vydrzi to? Diky
Cau,mate niekto skusenosti s bikami alebo ramami KGB? Chcel by som si jeden poridit a hodlam to pouzivat na dirt a podobne vecicky. Vydrzi to? Diky
Promiň, lehký offtopic, NE NIKDY ZA NIC, prostě představa, že bych měl na kole tento nápis a tvářil se že je to košer… NEEEEeee příliš vryto v paměti, i kdyby to byla ta nej nej nej modla v bikerskm světě. ty noční můry, že geometrii dělal Berija, design Stalin a vařili to muklové v mínus 40 na sibiři pod dozorem kalašnikovů za misku kopřivový kaše… nějak nemám v tomhle ten očekávaný free nadhled. srrry. 3dny
Me to taky prijde ujety. Stejny jak mit kolo s haknkrajcem a napisem gestapo.
btw myslíš že platěj do moskvy za authorský práva? srrry to havlena vyjímečně omluven..
Jak s tim je spojenej Havlena? Pokud se nemylim, dela to bratislavskej Kaktusbike… alespon myslim.
uklepl jsem h do autorskej prav…mi to po tech kozlech prislo ftipny .-/// znas tu posazavskou: kdyz jsem sel z popovic mel jsem jich trochu vic bych to domu nezvladnul kdyby me kozel netahnul *
Je to bratislavska znacka KAKTUS GANG BIKERS a maju urcenie 4X/STREET. preto sa pytam ci niekto nema snimi skusenosti aj s FR,DH,DIRT a ci su schopne to vydrzat. Ale kukam ze nikto o nich ani necul
Ale cul, ale je to obycejny Taiwan…proste jestli nechces nejakou specialitku, tak do nej v pohode jdi…neni na tom moc co resit a na vetsine tkaovych ramu se da jezdit uplne v pohode…
Karel Gott Band?:-)
leda, tak .-)) Kgbharel udržel při životě režiséra Němce, tak má malé plus, byť jen kvůli tomu, že Něměc měl dražší koženej kabát než KG .-))
KGP? Kuopa Gomez Bikes? Jedině z doslechu, že se dělají super flat rámy nic vic.