asi každý už ví, že Schumi opět vyhrál, ale to není stěžejní. Do B-F už ani nepřispívám,ani už jej často nečtu. Domnívám se, že to je zbytečné, neb okurková sezona doznala vrcholu a řeší se (nejen podle mně)samé pi*****y. Kteréj rám je dobrej, vzít slajky na maraton, či snad něco jiného, co jíst, co pít, kde se holit, koho volit nebo honit? Jednou jsme tak byli s kámošema v hospě, kde se čepuje více značek a jeden chytrolín taky tvrdil. poznám Budvar mezi všemi.Měl před sebou pět načepovaných piv, bohužel Budvar mezi nima nebyl. A on ho přesto poznal! Nechali jsme ho při tom, ať si klučina užije tu svojí radost. Asi tak, chtěl jsem jen napsat, že se vždy najde pár lidí z B-F, od kterých si rád přečtu jejich příspěvky, které rozšíří můj obzor a nškdy mně i obohatí, ale řešit stále jedno a totéž, kteréj rám, vidle, pláště, sedlo jsou takové či makové-nevim, fakt nevim. Myslel jsem, že horská kola, jsou oradosti z jízdy v přírodě o vyčištění hlavy od práce atd, ale každý máme jiné priority a jiný věšák na peníze. Ta hypotéka na baráku mi asi leze na palici, ale MTB alespoň pro mně budou vždy zábavou, jedno s jakou samolepkou na rámu (měl jsem jich jen pět) No, 12 dnů tady nebudu, jsem zvědav, jak se do mně někteří navezou.