tak jsem v sobotu zjistil, ze na jednoum z mych novych pedalu se udelal vakl jak cyp a vytekla z nej i trocha vazeliny, je to normalni??? vim, ze to muzu postelovat, mam na to i ten klic. prece to nemuze byt takove smecko, neee?
tak jsem v sobotu zjistil, ze na jednoum z mych novych pedalu se udelal vakl jak cyp a vytekla z nej i trocha vazeliny, je to normalni??? vim, ze to muzu postelovat, mam na to i ten klic. prece to nemuze byt takove smecko, neee?
no teď na nich mám asi taky tolik a docela v pohodě, vakl žádnej vážím 75 a nejezdím extrémy:)
Mi přijde 500 km akorát tak zajetí, kdy si prostě mohou některé součástky sednout. Pokud by se vůle objevola stále znovu, tak jsi měl možná smůlu na kus.
ja mam na mojich najazdene asi 7000km a zatial som okrem obcasneho cistenia a mazania s nimi nic nerobil … proste ako som ich namontoval tak aj su
Normální to rozhodně není. Buď to reklamuj, nebo si to oprav sám – pokud to zvládneš,bude to jen povolené
já mám m 505 a po asi 800 km jsem měl vakl v pravém pedálu, a při šlapání mi v něm praskalo. příčinou byl povolený kónus, tak sem ho rozebral, namazal a dotáhnul kónus a už 700 km drží v poho.
tak 505ky jsem mel taky a po rozborce furt naprd. nevim jak dotahnout tu kontramatku jde to fakt blbe. ted mam prave 520 jako nahradu za 505. porad recept jak to dotahnout, aby to drzelo.
u 505 je to jednoduché ten konus sem dotáhnul radioelektrickýma kleštěma a tu matku gola klíčem a patřičným nástavcem. u te 520 nevim ale snad ti pomuze tohle: www.shimano-cz.cz/…rts/home.htm jestli máš ten spešl klíč (četl sem že to jde i hasákem ve svěráku) tak by to mělo jít. a až to rozebereš tak tam vraž vazelínu a bacha na kuličky. hodně stěstí ps: něco je i v historii, tak se tam koukni
Pro 505 velká matka (13)- lehce obroušený klíč (k motorové pile) aby se vešel dovnitř pedálu. Kontr (10) obrousit ořech 10 z malý gola sady.
No záleží jakou vůli myslíš. Jestli je to ta, že když vezmeš za tu umělou matici, tak to má cca 0,5mm vůli – tak to máme na třech párech všichni (najeto 500 – 4000km). Jinak při jízdě to znát není.
no je to presne tak je to ale na jednom pedalu trochu vic a na druhem mene.