Lapierre,Canyon,kde se da zkusit?Severni Cechy??

37 nepřečtených
  • scret

Tak hodne posilhavam po tehle koleckach…nejakyho fulla,zdvih. minimalne 100mm… Kde se da nejbliz UL vyzkouset Lapierre??? Canyony tusim v Bikeexpertu na Karlaku v Praze,jestli to jeste plati… Poradi nekdo??Diky.

0 0
    • cabbage  

no kdybys zajel na Karlák tam tam můžeš otestovat jak canyona, tak lapierre(trinnity) ale endura tam teď moc nemaj… btw: to vyzkoušení a projetí po dvorku ti stejně nic neřekne.

0 0
      • MlokCZ  

A ten tvuj neni testovaci? :-)

0 0
      • scret  

ja vim ze ne,ale aspon zkusim velikost… Jinak podle taknejak prispevku jsem se rozhodl ze kdyz full,tak asi jeden z tehle… Trinnity je presne kde prosimte?nekde pobliz? znam jen Bikeexpert… Jinak presne ten tvuj Canyon by se mi libil… neslo by ho nekde projet???:))))))))

0 0
        • Darkson  

kam tím na cabbage míříš? :-)))

připomělo mi to, když jsme v neděli potkali s Chuckem týpka, kterej se nás vyptával na FS, že uvažuje o jeho koupi a Chuck mu nabídnul na svezení své GT. maník na něm odjel za roh a jak se chvíli nevracel, byli jsme trošičku nervózní. i když nám tam nechal svý kolo(šílená pečka) a přítelkyni(děs), napadlo mne, že se jich chtěl zbavit naráz. naštěstí za chvíli přijel celkem nadšenej z Idrive, takže všechno dobře dopadlo:)

0 0
        • cabbage  

no po Praze jezdí canyon ES ve velikostech 18,5" 20" a 22" a XC 20" a 22" tak zkus kontaktovat nějakého z majitelů(většinou se znaj navzájem).

trinnity.cz + mapy.cz = plán jak se od bikeexpert dostat k trinn:) i pěšky já jsem v Praze od pátku… a na icq taky dřiv nebudu

0 0
          • scret  

ok,ja myslel nejak vyhledove… Ted stejne jedu na dovcu na hory,takze 14 dni jsem mimo.Takze bych to resil spis az pak…

0 0
          • scret  

kolik meris? ja mam 180,takze si mylsim ze ta 18,5 by byla asi tak na me nebo se pletu?

0 0
            • cabbage  

183. měl by ses vejít pokud nejseš zastánce chrtího posedu…

0 0
              • scret  

no to zrovna nejsem,ale jelikoz mam ted 19 ram,tak 20,5 by byla uz asi velka…

0 0
          • TheIF  

To už jich jezdí tolik ? :-) Únás jsem ještě nikoho nepotkal, teda teď budu potkávat kamaráda na XC5

0 0
          • Honzas  

XC, i když loňský, ještě taky v 16,5" ;-)

0 0
        • VencaV1  

Dalši oběť zdejší mediální kampaně. :)

0 0
          • scret  

proc myslis??? zajimava cena,zajimava vybava,system dobrej,odezvy majitelu taky,tak proc ne?

0 0
            • Peslezedirou  

Ono je to něco podobného jako s Rebou nebo RR.

0 0
              • scret  

no tak Rebu bych bral,RR bych si rad vyzkousel,ale netvrdim ze je to buhvijak zazracna guma:)

0 0
            • VencaV1  

Majitele ti nereknou ze si nabehli. (ja bych to asi taky nerek, kdyby to tak bylo) :) Jinak nevim jaky je rozdil mezi Canyonem a treba timhle www.ideas-creative.cz/spyder/img.php?… System bych rek ze je stejnej a jeste si muzes sam vybrat komponenty. :)

0 0
              • scret  

treba ve zdvihu,hmotnos­ti…cepech?

0 0
                • VencaV1  

Zdvih jsem se z jejich stranek nedozvedel, hmotnost vypada slusne a cepy to asi ma. :)

0 0
                  • scret  

no praveze vaha nicmoc co se tyka zdvihu…ale zas tak hrozna uplne neni…

0 0
              • MlokCZ  

Tak konkrétně ten z odkazu jsem nikdy nejel, ale spousta značek dokázala horstlink pěkně *******, že nefungoval, jak má. Takže rozdíly můžou být sakra velký.

0 0
              • cabbage  

v podstatě RM adrenalin 2000 o kterym taky nikdo nenapsal moc chvály. a osobně bych si nekoupil nic s tak dlouhym čepem mezi tlumičem a vahadlama, jedou stačilo…

0 0
          • MlokCZ  

Tak proč jsi ještě nikde nenapsal, co by mohl za stejný peníz koupit lepšího.

0 0
            • VencaV1  

Vzdyt ja to uz nekde napsal a nechci se zas hadat s tema samejma chytrolinama, co maj teorii v malicku. :)

0 0
              • scret  

ale tak se nedurdi hned…

0 0
              • TheIF  

A proč ty jsi proti CANYONU ? Nějaké zkušenosti ? A asi podplatily i německé media,že ?? www.canyon.com/…erichte.html

0 0
                • VencaV1  

Ja proti nemu ani nijak zvlast nejsem, akorat se mi moc nelibi, hodne se mi nelibi pristup dovozce, jinak uznavam ze vybavu ma za ty penize dobrou, ale kdyz jsem ho chvili zkousel, tak me to nijak zvlast neuchvatilo. A vim o kole, ktery taky ve vsech testech chvalej, dokonce vyhralo titul kolo roku a tady ti o nem skoro vsichni reknou, ze je to jednocep na hov… :)

0 0
                  • TheIF  

Tsk si na jejich webu přečti, že žádného dovozce, distributora nemají !!!! Jinak by ty kola stály stejně jako ostatní značky

0 0
                  • MlokCZ  

No on taky žádný dovozce Canyonu není (Bikeexpert není dovozce, jen sem tam náhodně má pár kusů). Mě se taky nelíbí, že se musí objednat z Německa a čekat na něj tak dlouho. Ovšem nebýt čistě náhodné velmi výhodné koupě Cubu, tak jsem na něj čekal taky, protože bych nebyl ochotný přidat dalších 20k za adekvátní kolo jiné značky.

A stát Canyony o 20k více, tak je tady taky nikdo tak chválit nebude. Jenže o peníze jde až v první řadě, že.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.