Je tam pár dotazů, jak to kolo stojí. Protože všechny ,, geniální ,, věci jsou jednoduchý, tak malá anketa.
Je tam pár dotazů, jak to kolo stojí. Protože všechny ,, geniální ,, věci jsou jednoduchý, tak malá anketa.
Anketa: Proč to kolo tak stojí
Z té foto se to nepozná, třeba je to přivázaný na rybářských vlascích, třeba byl fotograf rychlý, třeba byla ruka někde vyretušována, třeba je to zapřený za střed. Třeba, třeba …
Rukou ho někdo drží za přední kolo......
Není to jedno – si šikovný :-))
A jo máš pravdu, na předník kole je zaretušovaná ruka.Jde to vidět hlavně na plášti.
To bude zapreny za stred, ten klacek je schovanej za klikou…
normalne, ne..proste si to pustil a rychlej fotograf vyfotil......easy
za kolem je parez, tak asi tak to stoji :o)
Necht te sila provazi…
Opřený o zeď na které je tapeta :o)))
(spíš přilepený)
authory maj úžasnou stabilitu, takže stojí samo i ve větru ? :))
a jak držalo to moje?
pozorné oko si všimne tenounký vlasec uviazaný o vlaštovky a následne o strom, musí byť bezvetrie a prípadne potom menšie korekcie v coreli :-)
A-ha, korekce v Corelu.. :-)
movc se nepovedla, nechcelo sa mi s tým prplať a grafika nie je moja najsilnejšia stránka :-)
Moje pozorne oko si v tomto rozliseni vsimlo prd nech zvacsujem, tak zvacsujem. A pochybujem, ze si ine pozorne oko nieco vsimne
corel :-D
tady corel, tady corel, prepinam …
podla mna ma v tych isostaroch helium
a keď nie je nablízku žiadny strom, tak pomôže minipumpičkou zaprieť pravý pedál, vhodný uhol záberu a jeto (akurát že pri vode fúkal vietor jak sviňa a bajk okúsil tvrdosť riečnych kameňov :-)))
a to se vyplati:))))
…ohnutá patka prehadzovačky, ale žiadny extrém, šlo to narovnať rukou :-)
Ty sis na focení pozval Davida Coperfielda a teď si tu honíš triko. Já bych jeho přítomnost spíš než na takové kravinky využil na to, aby mi přičaroval nějaký nový bike. Příjem na to má a přece by nedopustil aby se říkalo, že člověk co nechal zmizet Boeing a Sochu svobody, neumí vyčarovat jízdní kolo.
a co keby mu te David Coperfield nechal zmizet nadobro i to kolo, to by pak potom bol eštelen prúser :-)
šlapka zapřená za to mraveniště vedle kola si myslim
Author je holt kouzelnej…
No, ja myslim, ze jsi kolo vyfotil v domacim atelieru pred klicovacim pozadim, pak jednoduse nasel fotku, ktera by se hodila a ve photoshopu ho tam namontoval…jednodussi cesta k takovemu zaberu me nenapada…:-) Jen priste pozor na silne prepaly na pozadi a stredovou kompozici;-)
a aku farbu pozadia pouzival? alebo rovno, ktora je lepsia, modra alebo zelena?:-)
No tak to ja nevim co ma doma…bezne se pouziva modra… tusim 6666FF (R:102 G:102 B255):-)))Vzhledem k barve kola ale mohl pouzit i zelenou;-)
Modrá se používá ve filmu na focení je lepší šedivá – nemáš pak nikde modré odlesky.
to je uplne jedno jak, hlavne ze stoji :-)
No takže pravda je taková, že je zapřený klackem za šroub středovýho složení a focený pod takovým úhlem, že klacek není vidět.
Teď jsi to celé zkazil, víš se tu mohly objevit za příspěvky… ;))
Nooo, tiez si mohol par dni pockat
Jo ted me to napadlo, nemuze to byt zaprene klackem za sroub stredoveho slozeni a foceno pod takovym uhlem, ze ten klacek neni videt? nic jineho me v tuto chvili nenapada