Chystáte se někdo zejtra na Praha-Karlštejn? Já mám takový cukání, že bych přece jen jel.
Chystáte se někdo zejtra na Praha-Karlštejn? Já mám takový cukání, že bych přece jen jel.
Ja mam zase takovy cukani, ze bych nejel, po tom co posledni dny sleduju tohle – www.chmi.cz/…d/index.html
Vždyť to ukazuje jen co bylo, ne co bude. ? Na Medardu model říká, že v Praze pršet nebude.
bohužel jedu v neděli EBM v Německu :/ ale i tak o tom uvažuju, jsou tam ale spíš prudký kopce než táhlý a to by mi moc nesedělo do pojetí „rozjetí před nedělí“
Tak tahly kopce si dej v sobotu v Litvinove :)
jedu
jedu
jedu:), trasu uz mame se Zacem najetou:)))))
:-D
Jej, ty máš pěknýho trekouška! To tě uvidim asi jen na startu a v cili. :)
jezdim temer turistickym tempem:)..po Bikechallenge, kde jel kazdej spis s rozlozenim sil, bude tohle asi docela sok…kratka, rychla padesatka temer po rovine:)
nevím jestli je to to co myslím, ale ten poslední kopeček v Radotíně je docela prudkej, ale podle mapy těžko říct jestli to vede kudy myslím. Jinak je pravda že až do nájezdu do terénu to budou hrozný kule v háku do mírnýho kopce :ú na Karlštejn a zpět by se dala postavit rozhodně lepší trať, ikdyž ne rychlejší a bezpečnější :)
no vzhledem k tomu, ze pojede kolem tisice lidi, bude bezpecnejsi trat lepsi..nechtela bych videt ty drzky
proti bikechallenge je to pekna rovinka :-) zadny 11 km kopce na kaspara :-(
Bude to hodně s blátem?
bohužel jedu taky, ač se mi strašně nechce a ještě to pojedu na pujčeném 17" kole :-(
koukam,koukam ze to zase bude dalsi pokracovani BF World Cupu :-DDD
jj asi jo, ale tentokrát do něj asi nezasáhnu :-)
Taky jedu
mozna se dojedu podivat a fandit
url ?
předražený… jestli nebude přímo ošklivo zajedu se podívat
Hergot, ja furt cekam kdy nekdo napise misto srazu a on je to zavod. Mozna vezmu vezmu fotak a stavim se. Teda pokud nebude prset.
Na karlstejn bych i jel, ale nesmelo by se mi tam motat tech 1000 lidi. :)
jedu, prijde aspon fandit, kdyz uz bude blativo:-). Jo prej tam mam ject naky sprinty s konema ci co:-) B.
no ty jo, já sem tan chystám na celodenní jízdu a ted koukám, že nás tam bude asi tisíc :)
kdy kde co? nějaký info asi neni…?
aha o kousek vejš..
takže pokuď nebude pršet tak vezmu katastrofu a projedu se po silnici na start… kdo mě tam odtáhne v háku?;o)
já tam někde budu :)
jedes nebo se jedes jen podivat? :)
jedu se podivat, nemám natrénováno :) ale s fotakem, tak se koukej snažit… :)
takže dáme někde předsraz? stejně se musíme probojovat braníkem na baranďák…
p.s. pořiď si už konečne to icq ať neplníme forum…;)
nespěchej na mě, nedávno sem si pořídil mobil :)
:o)))))
ten sraz?
navrhni místo a sraz, někam dojedu… jinak 777 989 119, snad se mi to povede zvednout napoprvý :)
mobil o patro níž v nabíječce:/
9:30 odkuď jedeš? třeba na přechodu u labutě…
O.K. to dám… ale nesmí lejt, zmokl sem včera i dneska a morál mám na nule :/
9.30 labut, když bude ráno lejt, porada po telefonu…
slezu pro mobil a prozvonim tě…
kdyz budou rano hlasit 25° a slunicko tak mozna jo jinak se jedu jen podivat
za podmínek kdy ty budeš závodit se přijedu podívat…;o)
tak pojed s nama… sraz 9.30 labut, jedu ja a cabbage…jedu fotit, takže pohoda a cestou zpátky se muzeme trochu projet pres Cukrák.. sem myslel, že jedeš tohle a pak drtiče…
ok pokud nebude prset budu u labute ja jsem taky myslel ale nakonec se jedu rovnou vydrtit ;)
moje řeč, nemá cenu se rozptylovat :) paráda, že jedeš, aspon mi někdo bude střídat :)))) tak ráno
to Karlik & Cabbage… tady prší a je fakt mokro, než dojedu k Labuti sem durch promočenej…obávám se, že to dneska bude trenažér :(
hm taky se mi to nelíbí a zůstávám doma…
to je hezky ze se takhle shodnem zrovna sem jdu napsat ze se me taky nechce do toho mokra :)))) aspon muzu jit jeste spat ;)
hele, přestalo pršet.. jedem ne?;)
ja se furt rozhoduju, ale asi rano hodim bajk na auto a vyrazim..jenom mam sakra sjety plaste
Tak dnes jim to nezávidím…
Už neprší! :) Aspoň se nebude prášit.
Tak co, jel to někdo? A má tu někdo i fotky?
www.active4.cz/index.php?… www.bajkfoto.net/….browser.php?…
Jsou jeste nekde dalsi fotky?
Dík.
jel, dojel, 77 abs. 26kat. :-( na pytel…co dodat, letecky den…ale rovinka to nebyla, spis same kratke kopce :-(, navic kdyz da nekdo na rovinu tri vykricniky a ceduli :„POZOR“, tak bych ocekaval neco nebezpecneho, ale kde nic tu nic :-(
petře, je nějaký závod KPŽ, který by si nekritizoval? :-) Na nic se stěžovat nedalo, kdo nebyl vpředu, lehnul hned na dráze, ale to je závod a každý bojuje o dobrý flek
Třeba už ho to za ty 4 roky přešlo :-).
sorry, nevšiml sem si data :-))
5. v kategorii a 33 myslím celkově.
na oválu jsem se tak tak vyhnul smotce, v tom prachu to bylo docela krutý. Registroval jsem akorát rachot a pak z prachu na mě vyletělo z boku něčí kolo – už bez jezdce :)
Pak už to šlo, až na hrozný kule a děsný vedro.
Hlavně by organizátoži měli lépe uklízet ten bordel, co závodníci zahodí. Jeli jsme dnes kousek po trati závodu a napočítal jsem X obalů od různých tyčinek a gelů. „Mlíko“ na označení trati se někde ani nenamáhali sundat nebo lezežo vedle cesty v křoví… FUJ!
není to stěžování den po závodě předčasné?
Co vim, tak to odlizeli dnes.
reportík u nás na blogu. Tentokrát od Lukáše