Zdarec bikeři/rky. Znáte a jedete někdo do Východních čech na fajn marathon? Jestli ano ozvětese. Je to tam fajn. Nesnáším masové akce. Tak 12.8 v Bohdíkově zdarec palec a kolu zvláště :). www.cac-mtb.com
Zdarec bikeři/rky. Znáte a jedete někdo do Východních čech na fajn marathon? Jestli ano ozvětese. Je to tam fajn. Nesnáším masové akce. Tak 12.8 v Bohdíkově zdarec palec a kolu zvláště :). www.cac-mtb.com
do jakych vychodnich cech???? hochu to je severni morava,olomoucky kraj, okres sumperk!!!
No dobře už asi ano. Pár km od hranice Pardubického kraje. Detailisto
nechci se hadat,ale hochu ty ses trosku mimo v zemepise..tohle tam zkus rict nahlas a budes mit propichany gumy od auta, v lepsim pripade objety auto desetikorunou:-) kazdej si predstavi pod pojmem „pár“ jiný čislo,ale 30 pár určitě není
myslím,že na tohle asi nikdo nejezdí,protože to koliduje s Drtičem…
Tak se nám to zase blíží a 11. srpna tu bude další ročník bike marathonu Bohdíkov. Tak kdo jedete, já už jsem přihlášen :)
no hlavně to koliduje s Bike Adventure :)
No tak to víš 11.8 je hooodně akcí třeba: 11.8.2007 Kopřivnický Drtič Kopřivnice (poloorientační nezávodní maraton) 115 70 11.8.2007 Dema Horal Alto maratón Svit, Nízké Tatry 11.8.2007 Praha – Karlštejn Tour České spořitelny a Kooperativy MČR 55 11.8.2007 Ravo Bike Maratonu Podkrkonoším Lázně Bělohrad 90 50 1850 450,– 600,– 11.8.2007 Jundrovský kopeček Brno Jundrov
Takže se není čemu divit ale já raději ty menší akce :)
Bohdíkov je super, ale letos chci zkusit karlstejn diky tomu MČR..tak hodne stesti at to jede:)
musím souhlasit, Bohdíkov je skvělý komorní závod v krásném prostředí, akorát jedu taky na Karlštejn, tak možná další rok…