objednal jsem si kolo ravo racing team a prave ctu ze ramy karbon nejsou az tak kvalitni, co si o tom myslite??
objednal jsem si kolo ravo racing team a prave ctu ze ramy karbon nejsou az tak kvalitni, co si o tom myslite??
Ze se ptas docela pozde… Radsi jezdi a neres to. Me taky pred koupi myho ramu vsichni odrazovali a presto jsem spokojenej.
Nejsi sám :-)
muhehe (sorry)
Počkej až uvidíš ty modely 2007 ,–)
to jako ze jsem mel jeste pockat a koupit si novejsi model?? tak dlouho uz cekat nechci :o) ted me zajima hlavne tohle :o/
To ani ne. Je sice trochu hezčí (vem to čert), ale hlavní je to osazení, což si doladíš stejnak sám, takže vlastně nic :P
Kde jsou modely 2007?
To jaxi není veřejně přístupné, ale třeba se najde nějakej odvážlivec co to sem řachne ,–)
A nenašel by ses třeba ty? :-)
To v žádnom případku.
:-(
a jak vidite ten karbonovy ram?
Je to špička, ale pokud se blbě rozsekáš, tak je na vyhození. Myslim nic novýho.
o ram nemej starost. je perfektni. akurat jak psal kurýr, pozor na pady.
ok, to vsechno vim ze je krehky, jen jsem nekde cetl ze se ty ramy vyrabi na thajwanu kde jim pod nohama lezou svaby..
Ravo nakupuje volnou produkci – sikovni kluci sikmooci udalaji vyvoj, zacnou vyrabet, pak prijde pan P, rekne ze chce od tohodle a tohodle tolik a tolik kousku s takovymi a takovymi samolepkami. A je z toho treba Ravo, nebo n jinych „znacek“.
Evropských a amerických výrobců karbonových rámů je opravdu poskrovnu. Můžeš bejt v klidu, že u švábů se vyrabí drtivá většina karbonových rámů.
tak toho, ze jsou vyrobeny na Thaiwanu bych se vubec nebal. ukaz mi vyrobce, ktery tam ramy nevyrabi (canon? :-) tento samy ram ma v nabidce i Author (od stejneho vyrobce). pretahujou se s Ravem, kdo s nim zacal prvni :-) kdybych mel kapital, sel bych do toho.
Vyrobce ktery nema v dilne svaby a neni tak daleko-Duratec:o)
Tak to sme s cenou trochu jinde…