ta marzoska na tom vyzera jak vidle ZOOM na dema bajkoch:D
Za ty prachy bych to bral…Pěkný a funkčně vybavený bike :-)
Za ty prachy a s takovym vybavenim neni co resit. Nebal bych se toho
No já Forever moc nemusím. Bych raději brala Ravo Racing XC s Blackem za 19990 Kč: cykloshop.cz/nikita2/karta.php3?ID=5261 nebo bych si připlatila na Meridu Lite za 27990 Kč cykloshop.cz/nikita2/karta.php3?ID=4619 Sice bez kotoučů, ale aspoň to má rám, na kterým jsou postaveny o dost dražší kola. Ten rám se normálka prodává za 8 litrů, co je zač ta Reba nevím, z vidlic mě zajímá pouze Sid, takže tak…
njn, REBA, to bude velká neznámá ,–)
o té jsem tady ještě nečet :o))))
No Reba – známý to pojem BF…:-))
Teď koukám na tu Meridu a chtěl sem napsat, že je to jediná designově vyvedená Merida a jak tak koukám na ty barvičky, jaxou seřazený na pruhu spodní a horní rámový trubky, tak mne upoutalo logo Apache, které je vpravo na stránce, kde sou ty barvy úplně stejně. Jaxi to mám vysvětlit ?
Sakra, ty máš ale pravdu. :-D
:-))))))))
bych ti to vysvětlil, ale tobě by to stejně nic neřeklo :o))))))
alespoň to zkus
tak já ti napovím – ženská o které si můžeš nechat jenom zdát a pak mladej kluk jehož nohy bys chtěl mít :o))))))
Žádám o druhou nápovědu. Jde o nějaký závody, nebo co ? BTW: Pochybuju, že by někdo měl tak krásný nohy jako já. V pátek si na nich ujížděla recepční z Ringieru takovým způsebem až neodolala a začla mi obírat lejtka (zrovna pršelo a krásně se leskly).
měla předtim nějaký houbičky, nebo co?
pravděpodobně ano, čuměl sem jak blázen
A pdívej se ještě na logo rytchey WCS… podobnost čistě náhodná?
Njn, ale furt vim prd :-(
jednou do roka se koná jedna akce, kam všichni přijedou oblečeni jinak než na ostatní závody.
myslis tu, co ma skratku WC?:-)
jo jo to znám :o) www.worldnakedbikeride.org/…w/index.html
jinak oblečeni neni to samé jako neoblečeni :-)
Colnago to ma ve znaku taky tak a spoustu dalsich vyrobcu. Asi nejaky symbol cyklistiky :-)
„zajímá mě pouze SID“
Musím říct, že tahle věta mě děsí, ale koneckonců, proč si kupovat vidlici, která bude fungovat, že?
No na moje ježdění je SID skvělou volbou – 80 mm zdvihu, lockout, systém vzduch-olej a k tomu 1400 gramů – co si mám přát víc v ceně do 15 tis. korun?
Rebu :-)
Jo, taky bych se přimlouval za Racing XC od Rava. Ale i ten Forever vypadá schopně, kdybych ho měl, tak jsem na tom líp než co jezdím teď.
a co ta vidlice? Marzocchi Gran Fondo 1L0 kde bych o ní něco našel