• revish

Cau trochu se nudim a tak zas jeden takovy thread. tak jake jsou vase nejcastejsi preklepy pri psani? ja treba casto miso A napisu Y, nebo prehazuju pismena.

0 0
    • Vojtas  

ja casto pisu :ú :D

0 0
    • BoB  

Psal jsem dopis tchýni a chtěl jsem napsat Drahá maminko a překlep sem se a napsal Ty stará čarodejnice

0 0
      • Angi  

Tak to se mě líbí,překlepnu se taky a konečně někomu napíšu místo Drahý můj Ty psychopate!

0 0
        • djano  

Vy to tam v okoli asi mate v krvi :-) (Kamarat ma manzelku z Tisnova a ta si niekedy nedava servity pred usta.)

0 0
      • cíca  

To neni překlep, to je vidět že píšeš od srdce.

0 0
    • Lance  

a nestane se ti nekdy,ze i vynechavas pismena?

0 0
      • maxtor  

Vynechávat písmena?? To s mi fkt ještě nstalo:-)))

0 0
      • revish  

jo to je u mne taky na dennim poradku, vzdy kdyz pisu maily tak musim stokrat kontrolovat, ale i tak se chybicka vloudi.

0 0
      • Vojtas  

spis cely slova :) // a tak zas jeden takovy thread.//
        to je cely naky zmateny ;)

0 0
        • revish  

vypada to jakobych tam neco vynechal:o), ale nevynechal, byloto zamerne, myslel jsem, ze to bude pochopeno. btw co jsem tam vlastne vynechal :o)

0 0
          • Vojtas  

pochopeno to bylo, ale clovek by tam cekal este naky slova ;) ale uz radsi mlcim :)

0 0
    • maxtor  

Já to nijak neřeším. Snažím se psát správně, ale sem tam mi něco uletí. Spíš mi vadí, že někdo se se svými příspěvky nepárá vůbec, píše bez diakritiky, čárek, teček atd. Pak aby se v tom čert vyznal. Hlavně že tam dá X smajlíků!! Viz jeden z posledních threadů založený uživatelem „vt“ a nazvaný „vysoky plast.“

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Krys  

Zasadne pisem bnaka miesto banka a Bratisalva miesto Bratislava … atd

0 0
    • Lister  

no asi tak jeden takový profesní klasický, ale hodně dobrý :o))

Pacienta předáváme do vaší laskavé p*če – má tam být É, ale dost často se zadaří že tam napíšete Í – no a to ja pak fičák :o)))

0 0
      • goofy  

Kdyby jsi byl gynekolog, tak by to ani nebylo takove zcestne ;o)

0 0
      • dada  

když sme u tech doktorskejch…co třeba kurvinky?

0 0
        • Lister  

to se mi ještě nepovedlo :o) ale klapky proti kašli už jsem určitě párkrát doporučil :o))

0 0
          • dada  

krevni obraz je muj denni chleb a pouzivame ten vyraz obcas se setrami jako slang…no a pak se clovek zapomene a pouzije to i pred pacientem---mate spatny kurvinky…hruza

0 0
            • Lister  

ha hematolog, nechceš se odstěhovat k nám, potřebuju někoho, kdo umí pořádně odečíst moč ve fázovém kontrastu :o)

0 0
              • dada  

nechod na mne s moci…onkolog!

0 0
                • Lister  

aha, no nic, těsně vedle :o) Tě obdivuju, jedna z prací, kterou bych dělat nechtěl, nezvládl bych to psychicky :O(

0 0
    • Biker jak Pes  

Nejčastěji asi když na konci webové adresy místo cz napíšu cu nebo ct. Taky hodně často vynechávám slova, nebo poslední písmena… ;))

0 0
    • Manas  

Pisu mail hodne anglicky a casto i nakej hlavounum, takze nedebilnejsi preklepy: „Manadement“ misto „management“, „Exchnage“ misto „Exchange“, „rewards“ misto „regards“ ale nastesti nemam na kolegu ktery si jednu dobu myslel ze FYI je „Fuck You Idiot“ misto „For Your Information“.

0 0
    • enjoy  

kolikrat pisu slova za sebou dvakrat dvakrat a dost me to stve..pripadam si pak jako hlupak:-)

0 0
    • Vrci  

prohození písmen z levé a pravé ruky (i<->e)

0 0
    • dieegoo  

Nejčastějc prohazuju písmena ve slovech a když píšu rukou tak čas od času napíšu nějaký slovo dvakrát

0 0
    • goofy  

Nespocet, a preklepy vseho druhu… Posledni dobou resim vic veci najednou, takze to clovek pak nema po sobe cas kontrolovat, a vychazeji z toho zajimave paskvily :o)

0 0
    • gobike  

Mne bohuzel vynechava mezernik a nekdy p, takze obcas vzniknou fakt zajimavy kombinace;-)

0 0
    • apache6000  

y a i

0 0
    • honzarb  

ja porad pisu jsme misto jsem a slovo sklad komolim na skald…

0 0
      • revish  

dneska jsem prisel na nove preklepy, ktere podezrele casto delam. Vsude ve slovech pisu i misto jinych posmen. treba jsem dnes ve vzkazu kamosovi napsal misto poslu ti to mailem, pisli ti to mailem :o)

0 0
    • Martin  

2 roztomilé patálie s T9: byl jsem na vodě a ukopl jsem si malíček, T9 napsala"ukopl jsem si obličej". Taky jsem komusi odepisoval, že nemám čes neb přijedou Stouni a T9 napsala „že přijedou Rumuni“:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.