Hi, mam tento predstavec 2 roky. v poslednej dobe, ak sa nan dostane voda (dázd najmä), povrchovu upravu sa da ordtrhnut ako nejaku tenku foliu. Mate nejake podobne skusenosti, alebo viete ze co to je??
Hi, mam tento predstavec 2 roky. v poslednej dobe, ak sa nan dostane voda (dázd najmä), povrchovu upravu sa da ordtrhnut ako nejaku tenku foliu. Mate nejake podobne skusenosti, alebo viete ze co to je??
no to je docela humus, mám ritchieho a tomu zatím jenom reznou šrouby :-)
uz je po zaruce? Jinak bych ho smele sel reklamovat…
tohle by snad měli uznat i po 2 letech, vždyť takhle nevypadal pitomej zoom, co jsem měl 5 let…
coze by meli?:-)))
njn :-/ , ale rozhodně by to potěšilo ne? :-)
o tom zadna:-).akorat ty prodejci jsou uz takhle si myslim dost nasrany:-)
když teď odbočím trochu mimo, tak jsme byli s bráchou reklamovat neteřiny ády…nosila je 2 měsíce a rozlepila se jí podrážka, po druhý reklamaci už je ani neopravili,jen poslali nějakej papír plnej sraček od technika a když jsme chtěli s týpkem mluvit osobně,tak prý nám to musí stačit takhle, furt tam baba opakovala nějaký blbosti, tak jsme je poslali do ****** a šli nasraní do hospody..co dodat, pokud trefíš kokota , tak ti nepomůže ani to, že je máš v záruce, natož po :-)
tak to me ted ceka,vytriskat s carrefouru(ted tesca) 13 tisic za telefon,3 stejny reklamace.to nebude sranda.no tak aspon me konecne vyvede ostraha.ale nebudou to mit zadarmo..
tak to přeju hodně štěsí, apropo, co to bylo/je za přístroj?
samsung D500.pise se to tak,ze jo.ja uz ho dlouho nevidel..
Co to a kde to kupuješ ? Styď se !!!
Tak to je sila. Uvazoval jsem o komponentech FSA na ziletku a nakonec jsem koupil Cannondale Fire a az z prilozenych papiru jsem zjistil, ze to pro Cannona dela FSA :-) Tak to se mam na co tesit.
Rekl bych ze se ti odstranil vrchni lak a tim padem se ti loupou folie pod nim ..
Neskladuješ to na slunci? Nejezdil si v zimě na soli?
Njn, FSA… co od nich čekat dobrýho… snad jen placky dělaj solidní.
a ze von s tim snad i jezdil ne?!
Někteří jsou všeho schopni !
Nemal som na slnku, ani velmi v zime som nejazdil, som pouzival proste ako kazdy iný komponent. Pod tým je to take matne cierne, akoze mi to nejak nevadi, len by som rad vedel co to je. Idem si poslat fotku do FSA co oni na to, ak vobec budu reagovat. Mohli by mi vymenit na nove:)