Má někdo zkušenosti s Author X-Guard světlem (5LED)???? Díky
Má někdo zkušenosti s Author X-Guard světlem (5LED)???? Díky
no ja uvazoval o tom x ray 5, ale dej si bacha na tu objimku zalezi jaky mas prumer riditek, ja jsem je koupil (*****) a byl jsem rad, ze je muzu vratit. Pak jsem psal primo do authoru jestli delaj tu objimku i vetsi tak pry jo, tak nechapu proc to ty obchody neprodavaj
drzak tohoto svetla je na oba prumery (25,4 a 31,8). Svitivost velmi dobra s obecnym nedostakem vicediodovych svetel a sice , ze na vetsi vzdalenost dochazi k vicebodovemu( v tomto pripade peti) rozptylu svetla. Jako urcity problem vidim celkem forovy system uzavirani hlavice svetla (pri vymene baterii a pod.), je to reseno na zpusob bajenetoveho uzaveru, ale ty dva plastove vystupky jsou podle meho poddimenzovane a muze dojiz k jejich ulomeni pri ponekud mene setrne manipulaci.
Stalo se. Lehnul jsem s kolem do roští a pak koukám světlo na dva kousky. Přesně v tom bajonetu se to rozštíplo – slepit to nejde. Jinak má malou chybku. Ten „prstýnek“ z organického skla, co je za tou přední částí, tak ten ve tmě protivně šajní do očí. Zvlášť protivný to je na dlouhé trase. Já ho měl celou dobu přelepený sportpáskou.
Doporučuju Author X ray 5, dá se v použít i na noční biking – vyzkoušeno.
JO ALE UPLNE PRESNE MA TEN PRSTYNEK SVETLA – VIZ. VYSE, A NEMA TU OBJIMKUKTEROU POTREBUJU
Ja bych si osobne koupi X-guard, ma o trochulepsi svitivost a pak neoslnuje tolik jako predchudce X Ray, je pogumovany-lepe utesneny