Jezdíte někdo Maxxis Ranchero ve verzi s kevlarovou patkou? Zajímalo by mě jejich chování při průjezdu bahnitou pasáží a případně zkušenost s přejezdem kořenů (vydrbaný smrkový mokrý). Předpokládám ho jako zadní plášť (vzorkem mi dopředu ani moc nesedí). Má to být vcelku rychlá guma, jak se tu píše, a jsou lidi, co ji mají rádi. Rád bych si doplnil sadu k své druhé „tlusté“ gumě a uvítal bych tento rychlý vzorek. Jenže se bojím chování při průjezdech rozbahněnou cestou/rozjetou loukou nebo v rozmočeném stoupání (jílu stačí trochu zmoknout, že). Bude mít rozumný záběr a nebude cestovat ze strany na stranu? U těch kořenu mi jde spíš o to, zda nějak výrazně nevybočuje neklidem při přejezdu. Jinak mám pocit, že na tomhle povrchu na HT stejně každý plášť plave na stranu (zvlášť když se k tomu zabere). Ekonomicky se mi zdá 590,– za kevlar, 62a směs a 120TPI docela slušný. Jinak se mi líbily i některé Michelin pneu (Wildgripper Comp S), Continental Vapor a slabost mám i pro Geaxy, ale cenově to lítá trochu vejš. A to se mi teď moc nechce.