Zvětšení tělesného objemu...

29 nepřečtených
  • Jogador

Ahoj, mám asi opačný problem, nbež všichni ostatní… Jsem vyhublé postavy a mám dotaz, co si mám koupit a co brát aby mi narostli svali a nezmizeli. Tréninku a sportu mám dostatek, tim to neni, i pořád jim a přecpávám se, ale stejně jsem pořád podživenej:) Vim že kulturisti berou něco na objem, nevíte co je tak nejlepší?

0 0
    • raceman  

zkus tohle www.f-sport.cz/

0 0
      • Jogador  

No, dík, a co ted tam.. Jaké doplněk. Stereony?:)

0 0
        • jonys  

No hlavně nezačínej s nějakýma steroidníma svinstvama,pro­boha!Ty stránky jsou celkem dobrý,jsou tam i fungující rady(na rozdíl od vysloveně kulturistických webů,kde borci co zobou horem dolem radí neuvěřitelný tréninky a ty se pak divíš,že takovej zápřah nevydržíš).Dobře radí i v časopisu MensHealth.Rozhodně ale cvičit začni a přidej dobrou a vyváženou stravu(6×-8× denně,ovesný vločky,bílý maso,ovoce,ze­leninku,rýži,…vy­nechat nasycený tuky a cukry,…myslím,že to jsou známý zásady).Zpočátku není nutný to s doplňkama přehánět,svaly jsou v takovým šoku že rostou samy.Později přidej nějakej gainer a creatin,ten fakt funguje(ale ne po lopatách,šetři ledviny!).A bacha!Se cvičením pomalu,žádný megaváhy,dobrý rozcvičení,strečink po cvičení,začínej na strojích víc než s činkama-jinak si tělo nenapravitelně zdemoluješ!!! Blbá zpráva je,že v době,když chceš nabírat svaly,bys měl omezit anaerobní aktivity(kolo)tak na 1×2hod týdně…

0 0
    • kurýr na bajku  

pivo

0 0
    • pop  

bílkoviny-maso,vejce,luš­těniny atd. Ale az narostou,tak se ti bude jezdit hůř na kole :))

0 0
      • Jogador  

Potřebuji hlavně horní partie, ale uznávám, že to bude horší na boulderingu, ale zase nebudu vážit míň než mý holky:)

0 0
        • pop  

mrkni na ty stránky,co ti napsal raceman-je tam článek přímo k tomu co potřebuješ. Otázka je, jestli to vydržíš takhle často a vydatně jíst :)). Někdo prostě na to nemá a tak zustane hubenej-máš výhodu v kopcích :)

0 0
    • bajkr  

:o)

0 0
    • black.horse  

hehe, Tvůj problém bych chtěl mít:-) tak holt žrát bílkoviny a creatin a drtit velký váhy v posilce, za rok nebo dva to naroste:-)

0 0
    • tjuren  

Dobře ti poradím dokud je čas. Patříš mezi lidi, kteří jsou od přírody štíhlí až tzv. asteniční, hubení. Je to dáno v genech a nic, opakuji nic s tím nenaděláš. Můžeš zesílit cvičením, ale jenom do určité míry.
      Seš už dost starej na to abys udělal ze svého nedostatku přednost. Na bikovým foru bojují většinou všichni s opačným problémem.
      Hlavně nepodléhej nějakým reklamám ve fitcentru, které jsou ochotné slíbit každému postavu kuturisty. Za deset let budeš o deset kilo těžší, budeš ženatej a buděš se muset v jídle krotit.
      Příště si dej lepší pozor na i a y, trhá mě to oči:-((

0 0
      • black.horse  

přesně s tím máš pravdu, každej má svou genetickou mez jak moc naroste nebo ne… ale když pro změnu mákne v posilce, tak myslím že si ještě trošku pomůže… aspoň trošku posílí, aby pak mohl pořádně tahat za řidla až bude spurtovat do kopce na bajku;-)

0 0
      • j-c  

I v jeho pripade se s tim da udelat pomerne dost. Jen to bude narocnejsi a bude to dele trvat. Chce to jen dobreho trenera, pravidelny trenink a disciplinu v jidelnicku.

0 0
        • tjuren  

Jo, asi podobně jako bys chtěl z gazely udělat hrocha, nebo z geparda lva. Vpodstatě ideální pro cyklisiku je astenik, kterej má pomocí anabolik vykrmený nohy. Bohužel to není košér.

0 0
          • j-c  

No pouze reaguju na jeho dotaz. Chce pribrat a zesilit a predpokladam, ze vi, jak se mu to odrazi v jeho sportu. Neco podobneho jsem resil kdysi ja, kdyz jsem hodlal kombinovat Taekwondo vs. posilovna. Taky jsem sice pribral, ale rychlost sla do haje. Trosku se to vykompenzovalo daleko vyssi silou uderu a kopu:) Mimochodem pred zacatkem posilovani jsem mel 175 cm/56kilo a po dvou rocich posilovny jsem vazil 76 kilo pri stejne vysce. Chce to jen vydrzet. Dost mne pomohlo uzivat sacharidove gainery a aminokyseliny.

0 0
      • Thidney  

hehe ty mě znáš? .-) o deset let starší nž jogador jsem ženatej jsem každý dítě 7 kilo navrch takže místo 59 mám 80 kilo, ale co právě chytám druhej dech třetí mízy u šestýho piva a nestěžuju si. Pokud se vyhýbám kopcům a b-f vyjížďkám .-)

0 0
    • St1c  

konecne ma niekto rovnaky problem ako ja:D ale nic si z toho nerob, nesnaz sa pribrat.Kazdy ma presviedca ze to pride vekom:D ale kazdopadne.Vyuzi tento potencial a drt treningy v kopcoch.Moze byt z teba dobry vrchar – a v horach sa predsa rozhoduje o vsetkom:D

0 0
    • pz-km  

stastny clovece, slez ze stromu.. hele bud rad, ostatni maji opacne problemy. pokud si myslis ze je to ale opravdu tak tragicke, tak se ozen s kucharkou a zarucene priberes :) jinak pominuli ten fakt, ze je to hodne dano i geneticky, tak cvicenim/posi­lovanim nenaberes tolik, kolik si myslis nebo prejes, ale rozhodne nejake to pivo, jidlo a prace navic ti v tvojich letech neuskodi…

ps. co ty hrubky, hujere?!

0 0
    • orca  

bu´d rád jakej jsi … jak se jednou rozežereš už to nikdy pořádně nezastavíš … a pak budeš trpět…

0 0
    • pelt  

Bych se na tvem miste zeptal takovyho Floyda Landise:o)))

0 0
    • Mamut  

Mne sa zvacsuje telesny objem ked vidim peknu zensku, ale na biku mi to skor prekaza, nez ze by pomahalo.

0 0
    • dancing dog  

studentská pečeť 200g obden, na příchuti nezáleží

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.