zdravím, nevíte někdo o nějakém dobrém ubytování na Šumavě. Hledal jsem v historii a nic.Díky za dobré typy
zdravím, nevíte někdo o nějakém dobrém ubytování na Šumavě. Hledal jsem v historii a nic.Díky za dobré typy
Zkus neco najit tady:
par krat jsme byli na Horske Kvilde v penzionu u baburku (2 hospody pobliz – jedna obyc a jedna skoro lux) – ubytovani supr zvlast pokud si potrpis na urcity standard (cena loni ale nevim presne asi 8kil za 3lidi) www.travelguide.cz/…ek_6153.html
Mě se líbí tady www.turist.cz/kolibrik/
Tam je fajn ale Ty se tam už nějak neukazuješ nebo bude na podzim změna???
To Miki. Bohužel trápí mě rameno a s kolem je trochu problém. Na jaře jsem časově nezvládal, ale podzim doufám vyjde.
Kolibřík také můžu doporučit…
Já byl spokojen tady: www.webpark.cz/horskakvilda/
já našel loni na www.sumava.cz tuhle moc pěknou chalupu a byli jsme spokojený … www.retour.cz/…ani/3014.htm takže doporučuju, jo a pán i paní domácí taky perfektní ..
www.ceskehory.cz/…na-ruda.html celkem pěkný, ale minulej rok celkem šetřili na snídani i na večeri. Po celodení vyjížďce jsme se chodili dojíst do Okuly bramborákama.
díky moc všem za rady sna se mi podaří něco z toho vybrat díky moc
Ahoj. Já jedu zítra na Šumavu, konkrétně obec Prášily Viz www.nasehory.cz/zarizeni.php?… Vypadá to dobře. ZDAR
Horní Planá . Hotel Šumava – 4× chatka, cen ylidové bez jídla, ale bude asi obsazeno.
Před pár lety jsme bydleli v www.borova-lada.cz/ Spokojenost.
Doporučuju http://wwww.zelezna-bavorska-ruda.cz/
a to ses kvůli tomu zartegistroval abys mohl reagovat na 3,5 roku starý přízpěvek??.