Ahoj kde maji slevy kol Merida? je nejaky centralni cenik tech slev,nebo maji v kazdym obchode jiny slevy.Abych nemusela obihat celej kraj.Diky mocinky.Papa
Ahoj kde maji slevy kol Merida? je nejaky centralni cenik tech slev,nebo maji v kazdym obchode jiny slevy.Abych nemusela obihat celej kraj.Diky mocinky.Papa
BTW: tady je celkem zajímavá sleva, není to sice Merida, ale…
dekuji.ja sem prave chtela primo Meridu protoze je takova sympaticka a pekne barevna.
a maji to nekde jinde jeste tak udelany jak v tom cykloshopu?
krom www.cykloexpert.cz a sirer.cz?
at nemusim zbytecne hledat,protoze to neumim .
Dekuji mocinky
zkus jednoduše na www.google.com zadat ta 2 žádána slova : merida sleva :-)
tak to by me nenapadlo.no jeste ze vas mam :)
Tak tohle je hodně zvláštní cena za nějakých 47 500 máš kolo na XTR. Dobrý
No XTR není všechno…:-) Už vidím, jak by pavlínka kupovala novej šaltr za 2700 Kč, pak časem nový převodníky atd. „Nejlepší“ je postavit kolo na XT – to se dá aspoň trochu udržovat, aniž by člověk musel přecházet na nižší sady…
Souhlasím, ale cena je pěkná. Taky ještě záleží co to je za rám, nějak jsem o téhle značce nikdy neslyšel.
jj, taky neznám… Tedy nechci nějak propagovat Meridu, ale moc se mi líbí tady ta s Foxkou… (cykloshop.cz/nikita2/karta.php3?ID=4616).
Ta je bezchybná, už za těch 50k byla, ale teď za 41k je nekompromisní. Na nějakém serveru ji i testovali, zkusím najít.
Tak to najdi. Testovali ji ve Velu (chvalili), tak bych si rad precetl i jiny nazor.
Testovali ji myslím i ve Velu.
Ten test je zde: www.sterba-kola.cz/…da280206.php?…
Výborně Jane, zasloužíš pochvalu.
Kdepak, nejduležitější je, že je tam REBA a XTR. Kdybys ten rám měl zahodit a koupit si místo toho COLNAGO scandium, tak máš za minimální prachy takový kolo, že by musela většina bajkerů sklopit uši :P
To máš pravdu, ale zase kdyby si chtěl zachovat trochu styl, tak bys musel sehnat bílý rám, což já teda moc nemusím…
Bílá je hezká a výrazná, ale musí se to strašně špinit.
pekna cena, ale jen pekna, jeste deset dolu a uvazoval bych o tom
Ty už máš svoje XTR ,–)
No jestli jseš kolem Brna, tak zkus Šírera na Vídeňský – tam majou kol habaděj a můžeš ty kola vidět na živo popř. vyzkoušet… Jestli jsou tam už zlevněný Meridy '06 – to nevím, já tam až tak často nechodím – je to „moc“ mimo město. Co se týká těch cen, tak bych vycházela z cykloshopu a dráž bych rozhodně nekupovala – takže omrknout, vyzkoušet a pak objednat přes net…:-))
naprostý souhlas, udělal jsem to taky tak s Kellysem, zkusil v prodejně, objednal za míň z netu, na pohodu :-)
anebo na Vodni,tam maj taky hodne Merid
zkus na palacaku Bikeranch… tam je Merida Bike centr pro Prahu, tam maj slevy, ale nevim jestli uz ted… sleduj jejich web
PT
To je opravdu moc dobrý obchod :-PPP To už bych to raději koupil tady: www.sterba-kola.cz/…ategorii.php?id=1 ne snad, že by to byl dobrej obchod, ale vyřízení leasingu tam trvá pár minut a má na to i ten co by na to jinde neměl. BTW: slevy tam už probíhaj.
tam je dobry nakupovat jen jeden den v roce, sice nevim presny datum ale 30 % na kola a 25 na zbytek…
To je v září. 20% na kola je u Štěrby od 1.srpna.
Klidne se podivej na ten bikeranch, i kdyz slevy na 2006 treba jeste mit nebudou, rekni si o ne! Da se s nima v pohode domluvit! A jako ze jsou Merida Bike centrum, urcite najdes siroky vyber
jj, bezvadnej kšeft. Sou tam tak super podmínky, že tam pracuje každej měsíc někdo jinej a mechanik mi vysvětlil, že mám díru ve vidli, protože mi kolo pochcal pes…