Letos se nejak nemohu zbavit cca 5-ti prebytecnych kil. Nekolik let jsem byl zvykly na vahu 75 v lete, 78 v zime, merim 177cm. Na jare mi stoupla vaha na 80kg a nechce to jit dolu. Vim, ze se letos diky pracovnimu vytizeni (i dve deti davaji vice zabrat nez jedno) dostanu na kolo mene, tak potrebuji vybrat nahradni vhodnou pohybovou aktivitu. Na kolo mam cas (5 a vice hodin) tak 1–2× do tydne (o vikendech), jinak tak 1–2 hodky denne, a to se mi prijde zbytecne na takovou chvili kolo vytahovat. Do telocvicny se mi nechce, tak premyslim o behani. Co je podle Vas pro zhubnuti lepsi ? Jit na 1–2 hodiny denne na kolo ci jit hodinu behat po lese ?
A jeste prikladam svuj obvykly jidelnicek, ktery bych ale moc nechtel menit (radeji se budu vice hybat) : 06:30 snidane (1 cerealni rohlik ci 2 dalamanky) 11:30 obed (menicka v hospodach, pestra strava od testovin pres lusteniny az treba k vypeckum se zelim, kazdy den neco jineho dle chuti 16:30 krajic chleba 20:00 krajic chleba ci rohlik nebo buchta.
Spat chodim kolem 22:30
Piti vcetne kafe a caje piju neslazene (sladke mi nechutna), a k tomu padne tak 10 piv za tyden.