Zdravím všechny Bikery, Bikerky a Bikerčata z Prostějova!! Chtěl jsem tady navrhnout Sraz BF v Prostějově. Například příjemné posezení nebo nějaká hromadná projíždka!! Co Vy na to ??????
Zdravím všechny Bikery, Bikerky a Bikerčata z Prostějova!! Chtěl jsem tady navrhnout Sraz BF v Prostějově. Například příjemné posezení nebo nějaká hromadná projíždka!! Co Vy na to ??????
jooo beru! ale mam ted problem se smykem…
myslis ten problem ze zadnej smyk nemas ? :-D
Presne tak asi jeste mit nebudu, pac mi nasi zakazali kupovat dalsi veci na kolo :-D Jeste ze unas nejsou moc kopce…
:-D
Co tady delas? Val chrapat!
Ted si mi to natrel, uz bezim.
No reknete sami, neni to pako?
Možná jo, možná ne. Ale když už někomu něco říkám, že tam přijedu a pod. a pak se v posledních dnech na něj vy…, když už je vše zařízený, tak nevím.
A nezacinej zase :D
Mas cas do zitrka…
hele tobe zas nevysel nakej sraz ? :D
ee, tady gobike nasliboval hory doly a ted najednou se zalekl
gobike ma se srazama trosku problemy, ale vetsinou za to muzou jeho rodice, a ted to neni vyjimkou :(
A tak takhle to je, no to jsem nevěděl. No víš, jsem ho pozval sem do Jeseníků na bikovačku a pořád, že jo. A teď v posledních dnech se to začlo všechno měnit. Ve středu/ čtvrtek má přijet a pravda, jeho rodiče o tom ještě ani neví. Já mám vše zařízené a už jenom čekám, jak se rozhodne. Takže tak.
vsechno vim ;) ale doma ma trosku problemy, teda spis jeho rodice videj problem tam kde neni, no co nadelame ze
No stve me to ale dost, vis. Obetoval jsem tomu celkem dost casu, neustale se musel menit termin a nakonec to zrejme padne uplne. Kdyz si vezmu, ze muze mit ubytovani a temer vse zadarmo, tak co by za to jiny dal.
pockat – zas? Tak nejsem asi jediny, kdo se nechal nachytat.
no jen takovy decentni spozdenicko dve hodiny, ale kdyz pozde vyjeli museli zakonite pozde prijet, bohuzel ho nenapadlo dat mi to vedet. to muzes bejt este rad :D
No moc rád teda nejsem. Chata zařízená, jídlo, pití, trasy a nic.
A vubec nevim proc sem chodis, kdyz BF neuznavas…
Budes me pomlouvat a vymyslet si tady?
Si nevymyslim. A vubec nevim proc to resim, nema to cenu.
Rikam, mas do zitrka cas. Rozhodni, jak uznas za vhodne.
a Olomouc neee??
Navrhuju rozšíření- Prostějov a okololí, Olomouc… POkud by chtěl někdo z větší dálky není problém ale musíme se domluvit!!!!!!!!!
Olomoučáci a co se domluvit, že bychom zašli někam zvlášť v Olmiku.Mě se nechce jet až do Prostějova a kdoví, jak tam večer jezdí vlaky zpět.Dáme čistě hospodu nebo i s bowlingem.
Ok, to by šlo
Tak náhodou pročítám bf a narazím na prostějováky:)nějakej sráázek by byl vhod, klidně aj projížďka, ale už je to asi ot-poslední příspěvek 15.08!!
co tak oživit rok starej dred:o)?
No klidně se rád přidám,ale nějak jsem přehlídl nějakej návrh na místo a čas,popř. Trasu,ale to už je to poslední.
Tak co budeme se nějak domlouvat,či ne?
Tak nám to nějak usnulo. Jsou nějací dobrovolníci ochotní se domluvit a menší akcičku? Viděl bych to na nějaký výjezdek 50km po okolí se zakončením na Splávku.Co?
Na makrelu? 50km, to by slo, ale na víkend to je tak trasa do Pěnčína a zpět, přes kosíř.
V sobotu se chystam na kolo, ale nevím kam?? Díky za typy, do 130km i se zpat. cestou.
V sobotu budu mít po bečce,takže se budu regenerovat.Takže pro mě připadá v úvahu až neděle.No jinak 50–60km je přece tak akorát. Typ na 130km? Repešákem na protivanov,pak přejezd do Skelné huti na Jantarovou stezku do Sloupu a pak přez Baldovec do Drahan a hurá domů,ale to asi znáš.
Znám, jako svý boty, nejradši mám v Baldovci ty 3–2 brody(jak kdy, pro zábavu si je dávám i 6×) pak na Holštejně oběd, Sloup-Macocha-Jedovnice..... Vyškov, Zelená hora, Podivice,.. a su doma. cca kolem té 100. Docela pěkný je Litovelský pomoraví.
Ještě se můžeš jet mrknout na Bozov.Přez Javoříčko,tam se dá taky pěkně projet.
Bouzov,dnes mě nějak zlobí psaní…
Tam se taky byl, loni. Vidím to na Bunč(je to jen 35km od baráku) Chřiby, Ždánický les, nebo na SV od Ola -Hlubočky myslím.
Cestou z Protivanova přes les na Suchý znáš? Jede se kolem meteorogické stanice, jednou za rok má být přístupná.Kdy??
Tak tam jsem se zatím ještě nedostal ,ale určo se tam v dohlednu chystám,zatím jsem tam byl párkrát na běžkách.
musíš vyjet na ten kopec, je tam asfaltka/horší, doporučuju!
Jo ten kopec znám,když jsem na běžkách začínal,tak mi dal pěkně zabrat,teda jestli myslíš ten u té meteostanice.
Jo to je on.