Chcem sa spýtať, či nejdete niekto z Prahy v sobotu ráno do ČB a nemáte voľné miesto v aute, alebo vlaku ;) Keby áno, dajte mi prosím vedieť.
Chcem sa spýtať, či nejdete niekto z Prahy v sobotu ráno do ČB a nemáte voľné miesto v aute, alebo vlaku ;) Keby áno, dajte mi prosím vedieť.
Pravdepodobne budeme mit dost mista ve vlaku ;)
Ako idete? Tým vlakom 6:23 z Prahy?
Jeste jsem spojeni nezkounal ale je to dost mozny ;)
Cestujem tam 6:23 z Prahy, 8:51 v ČB. Naspäť 18:02 z ČB. Myslíte, že stačí byť v Budějoviciach 67 minút pred štartom, alebo je lepšie ísť skorším vlakom? Cestovali ste niekto týmto vlakom, ako je to s bicyklom vo vlakoch, kde je úschova během přepravy, ale nie je symbol bicykla? Cestujete tiež niekto takto?
Pri trose stesti ti kolo povesej na hak. Vlakem je to pohodlny. Jeli jsme s nim do Hluboky coz je jednu zastavku pred Budejovicema. Takze se neni ceho bat. ;-)
Start je v 10:30 ne? Kolo si nalozis do toho vagonu. v budejicich si tam zas pro nej dojdes. Je to celkem v pohode. Letos jsem tahkhle cestoval mockrat. Jinak my nakonec asi jedem v patek. Pokud treba mas na zavode nekoho znamyho, tak se s nim domluv at te odprezentuje. Usetris si cas…