protože už jsme se dlouho kulturně nedružili, tak bych byl pro příští týden ve středu trošku utužit morálku :) 23/8 2006 18:30 V Arestu www.volny.cz/…auracearest/
PS: ten den mám náhodou narozky :) doufám že už budu moct dorazit bez berlí…
protože už jsme se dlouho kulturně nedružili, tak bych byl pro příští týden ve středu trošku utužit morálku :) 23/8 2006 18:30 V Arestu www.volny.cz/…auracearest/
PS: ten den mám náhodou narozky :) doufám že už budu moct dorazit bez berlí…
Anketa: Já rozdodně...
Znamena to ze platis ? :-)
budu rád že sobě :)
ještě malá změna :) protože jsem špatně naplánoval sekvenci kroků, tak mě trošku zarazilo, že v Arestu nemaj volno :/
změna Restaurace U Kalendů, Rašínovo nábřeží 58 23/8 a 18,30 platí
biky se tam asi parkovat nedaj co?
Se mnou můžeš počítat, jen je možný, že dorazim kapku pozdějc. Nejspíš budu přes den někde na kole…je to přeci jen středa :-))
Středa – bika je třeba, :-).
jj, tak jest
uvidim, ale proč furt Arest ?
dyt je změna, neni to Arest, ale U Kalendů :-))
copak ? snad nemas jeste v pameti unorovou – Messe party 06 ?
njn, taky sem to moch dočíst do konce
Doufam ze prijdes :-)
Už leštim tupláka na absinth :P
Au! (to byly moje jatra)
Játra si máš před srazem vyzvednout v Michalce.
No jo, ja zapomnel. Ted si sebou vezmu akorat penize (a ne moc) :-)
Normálka litr, ne ?
komu by se teď v létě chtělo smrdět v nějaký sklepní putyce, co nějakou zahrádku?;) jinak asi dám možnost číslo 3 a to bych nerad…(a změna číslo 3 už nikoho nezabije:)
kde je ted leto? ;-)
tka dneska to až na ráno nebylo tak špatný;)
joo, tak to asi dorazim … mam to po ceste dom z roboty:-) aspon vas konecne vsetkych uvidim v civile a nenachlastanych (tj. budete si ma pamatat … snad:-)
já nerozhodně .-) ksakru jak mám vědět co se mnou bude za týden????
oceňuji změnu lokálu, arest je až neúnosně hnusnej… i když na výtoni mám raději jiné podniky. a pěknej nonstopáč blízko. hm, ještě že ve čtvrtek jdu do rachoty až od tří … tralala
co třeba Suchá Dáseň? tam je pěkně:-)
výborné klobásky :) no tam se můžeme taky přemístit, dlouho sme tam nebyli ;)
ještě, že si ve štvrtek vemu volno…
ty se stejnak v práci flákáš! sem tě zas dneska viděla jak si vozíš zadek ;-P
moje rec :-DDD
jj, teď už sem doma ,–) Večer mám třídní sraz a na ráno už mám práci, tak nevim jak to udělám. Asi pudu do práce rovnou z non-stopu.
Sakra ve středu mám sraz obce mladých křesťanů :o((
Takze narozky .. mmmm … si vezmu ve ctvrtek asi volno nebo co :-)
velmi pravděpodobně taky přijdu potrénovat;
Vyborne :-)
mmmm … si vezmu ve ctvrtek asi volno nebo co :-)
Spravne, preci bys nesel nalitej rovnou do prace.
Rad bych se ukazal, ale netusim, jestli budu vubec v CR.
ty se rači neukazuj zas si budeš kdovíco dávat na hlavu ;-P
:-)
žeby nějaká úchylka? :)
Nj jsem rozeny sasek ;-)
Dobra sbirka :-)
ještě bys moh jezdit na kašpárka;o)
To je moje parketa, ja jezdim jak kaspar :-) Na kasparka skoro vic nez pulku Drtice … :-/
i ty brute??
Pri prvnich 5km sem citil koleno ale bylo mi lito krasnyho pocasi. Takze zadny silovy slapani jako obvykle ale kasparek vsude a zasadne tahat pravackou – ta me bolela jako krava :-)
to chapu… ja jezdim na kaspara casto…treba celou knehyni na jeden prevod :DD
Jeste se prasknu sam.
Jee, sraz s papirkovou bitvou :-)
Tak ti přeju fšecko nejlepčí. Tou dobu budu jezdit někde po Bílých Karpatech. Ale můžeš mě (až vrátíš dluhy:-)) pozvat na panáka na Dýmákvi.
Sorry, ja nejdu, jen sem se chtel podivat jak kdo hlasoval a nejak sem se uklik :-[. Sem jeste nejakej rozespalej..
no oslavence, mozna se stavim, neslibuji
příjdem Pete a Savah, ale asi o neco pozdeji…pracovni povinnosti :-(
Se tam uvidíme :-)
Sorry, jsem jaksi přihlášená pod G-H. Chlupáč
Jen aby :-)
Já bych se s dovolením taky na chvilku přidal. Teda jestli to není večírek jen pro zvané :-)
Pozvani ziskas s registraci na B-F :-)
To jako, že to je dýchánek pro každýho ? V tom případě zvažuji účast. Myslel sem že je to jen pro nás (lepší lidi). BTW: nepřihlásil se doufám kibitz… :-O
ne to je úplně pro všechny :)
Kdo udrzej sklenici a moc :-)
jasne, na kole se udrzet nemusis .-)
promiň, ale nepřijdeme, tak aspoň takhle tady: všechno nej;-)
Taky ti bude 27 ? Já měl v 17. srpna 27 ,–) Bude Absinth v půllitru ?
delas si prdel??ja mel 17.srpna 24:-)
Tak to vysvětluje vše ! Přijď na kalbu.
ja som mal 9. augusta 27 :-) Na Nagasaki.
Už mi začíná bejt zle :P
Tak já asi tsaky přijdu, jen s tou hospodou moc spokojený nejsou, ale třeba se za tu dobu obsluha změnila…
Ty tomu nějak rozumíš ? Co bys doporučil v širším centru, kde jim nevaděj kola uvnitř ?
Tam se daj dat kola dovnitr?
tomu se mi taky nechce věřit…
Tak to nevim, to nemělo přímou souvislost. My chodíme do Neklanky, což je kousek od Výtoně a tam to nebyl problém ani v zimě. Jenže víc takovejch hospod neznám, takže proto se ptám.
Tady nevim, chodíme tak s táborem, ne s kolama, ale pochybuju že by to šlo. Obsluha tam byla hrozná, protivná a pomalá, ale už sme tak přez dva roky nebyli…
já tam občas zajdu a žádný problémy s obsluhou si nevybavuju. ale už je to tak půl roku
My jsme tam chodili dřív…
Jestli budou protivný, tak jim zlomim žebro. Ožralej sem děsně agresivní. Manas jistě potvrdí :P BTW: příště to uděláme v tý Neklance. Vejde se tam tak 5–7 kol a když nespěchaj domů, tak jedou až do rána (jinak do 0:00). Hlavně tu knajpu spravuje úplně božská žena středního věku, což přebije veškeré předešlé argumenty :P
ty kulíšku, se staráš akorát o hospody a mě na florenci nenavšívíš!
njn, když tebe je tam jak šafránu, ale toho tvýho nádhernýho kolegu v oranžový košili tam potkávám furt :-) BTW: stál by za hřích co ? :P
no spíš k nám jezdí konkurence, žlutý nato v blbym počasí prděj :P nj David, v oranžový košilce mu to sluší :) ten má dycky osmičky, ale tenhle týden je nemocnej.
Já sem včera jezdil 13hod. a dnes 12hod. boty se mi doteď sušej na větráku. Tak snad zejtra :-)
Ked sa trochu vyspim, tak by som prisiel. Ale mam problem. Nikoho z BF som este nikdy nevidel. Ako zistim, ktory stol je ten spravny?
z nejhoršího se zeptáš obsluhy kde je rezervace na jméno Černý, sedět budeme v zadní místnosti, zas tolik jinejch lidí tam nebude myslím.
Dik
Ten stůl, kde jsou místo kytiček na stole REBY.
Myslim, že nás poznáš:)
ta fotka, co mas v profile, plati?:-)
pravdepodobne se stavim
bejt v Praze, stavim se taky, ale jedu asi az v zari
zavri oci a predstavuj si, ze tu jsi… a pak to nezapomen nakreslit :-)
Taktiež sa dostavím.
Na kaši !
Jakto ze tak brzo? ;o)
velmi vydařené! :-)
jo pěkný, až na kurýrův přehmat s hernou kde měli k jídlu jen ty vynikající čipsy;o)))
Ty byly neuveritelne hnusny …
Priste rovnou napis, ze se bude chlastat v saune ;-) Sspon jsem doplnil tekutiny po Stechovicky a rovnou vypotil alkohol :-D Nejaka ta saskarna taky byla, i kdyz teda El zacina konkurovat ;-)
Dobre bylo, mas u mna male bezvyznamne plus:-)
tyjo, chybicka, to malo byt na Blekyho:-)
Bida je ze se to nezachytilo … Meesha mi furt kroutil zoomem. Mizera! :-)
Aaa, ted vidim ze stojanek na piti se zachytil … hehe :-)
Já sem hrál forbes, enjoy mi radil a najdnou sem tam byl sám…
Eště že sem aspoň vyhrál :P
Jo a taky je mi zle a až přídu na toho kdo na Rašíňáku nezaplatil, tak je synem smrti !!!
Koukejte se přiznat, parchanti !
ja to rikal, ze pudes posledni… :-D mam ciste svedomi
jen aby…
Hele to sem byl asi ja … 4 pivka tusim. Tak si aspon dostal absinth s redbullem … hrozna vec to je, to ti povim :-)
Ted mi tak doslo .. esli myslis prvni hospodu tak tam sem zaplatil asi i navic … spis sem nechal pak ty 4 pivka v herne.
Tam nevim jak to bylo, páč z herny sem si vodnes víc než sem tam dones.
V tom ma prsty ale forbes :-)
noo,tak ti teda dekuju za peknej vecer…:-).a kdybych nezdrhnul tak ta dnesni jizda dopadla jeste hur:-)). kazdopadne dost dobry a ten steak s broskvi jsem si zaplatil!
bajk.cz/web/gfx/download/tom/B-F_sraz23.8.2006/
…foto od goooda.
Na této fotce je jasně vidět, že s Manasem to byla láska na první pohled.
heled nechces ty lidi trochu popsat? at vim jak kdo vypada?:) manase a jecnaka znam:)
doufám, že se toho ujme někdo jinej… :P
tebe uz taky:)
jak Kurýr kouká smutně na Manasovo pivo to je hustý :)
To je foto jak hovado !!!
Tajicto je ovšem taky nehorázný. Moc mi to tady sluší :)
Ježíš :)
ježišikriste fakt ježíš !!! Sice to vypadá jak haluška na LSD, ale ježíš to je.
Chová se takle ježíš ?
Mimochodem si todle fakt nepamatuju…
si mrtvej!
Je mi to jasný :(
:)
no, dabel bejt nemuzes, takze asi jo?! :-D bajk.cz/web/gfx/download/tom/B-F_sraz23.8.2006/P1030403.JPG
ježišikriste BUBÁK !
No pani … se nak mlsne olizuju :-)
A zde vidime koho miluje Chuck :-) Ten spokojeny vyraz …
Ten „Chuck“ ?
Bohuzel … nemeli sme tu cest :-)
teda ty zaretušovaný oči se ti někde dost nepovedly… navíc já mám modré!
To sem retusoval ja automatickou funkci v IrfanView :-) Nastaveni barvy jsem tam nenasel a nechtelo se mi se s tim nejak moc zdrzovat. Zas je to lepsi nez ty terminatorsky cos mela ;)
Sak jsem taky protestoval, kdyz jsem to sumny umeni dostal :-)
super akce, Blacky! Jen litujem ze jsme si nevzali fotak..par momentek mohlo byt hooodne dobrych…
paráda, ikdyž teda přišlo strašný kvanta lidí, a klasikcy bylo zamluveno méně míst :(
za prví už nikdy nebudu zvát pána se stříbrným Idrivem :) nebo alespon do tý doby než se naučí pít nějaký „normální“ pití :)
za druhý jsem za někoho zatáh večeři, kuře s broskví a hranolky (takkdo šmejdi?) s tím že zbydou pivka jsem počítal a dík lidem co mi přispěli :)
dík všem že jste přišli a dík za dářešky!
no když vidim jak ti vždycky chutná:o) štěstí že sem musel odejít, mohlo to dopadnout mnohem hůř:o)
ja mel jedno kure s broskvy a to sem i zatahnul, vcetne par pivek, kdo jedl to druhy netusim :-(
určitě si sežral 2, podívej se jaxi tlustej :P
jdu se podivat do zrcadla, ale na tebe stejne nemam :-DDD
Pekná akcia. Zaujímavé vidieť toľko ľudí z BF naraz naživo a bez bikov :) Ešte k tomu plateniu. Neviem koľkí ste ostali do konca, ale príde mi dosť hlúpe, ak každí čo odchádza platí samostatne a nechá pár korún navyše a nakoniec dosť veľa chýba. Navyše, ten pán, čo to počítal mal s počtami zjavne problém a keby som nemal nič proti sume, ktorú mi prezentoval, tak tam nechám o 30Kč viac. Či to nebolo podobne aj s tou večerou, ktorú nikto nezaplatil…
Taková akce je bezpochyby obrovský prostor pro manipulaci s účtem. Málokde toho nevyužijou.
btw nevite kolik stalo pivko?
na ty pullitry pro Elwing se taky nekde musi vydelat… :-)
20,–
A že si jich vzala, vůbec nevim, kde se to vní bere…:)
ma dobre vzory :-) kuliska a kuliska forte
:-D
tak tak, myslim, ze proste vsichni platili svoje, ale cisnik nejak zapomel odskrtnout jedno jidlo… kazdopadne… my svoje zaplatili…
Blacky diky za super akci … nevim proc ale jeste me boli skeble .. za to asi muze absinth :-/ Nebo ta zelena ? :-)
Tu vodku ztrestame na Dymaku .. hehe, v sobotu pak asi ale nevstanu :-)
v sobotu je závod a následně Kalba… v pátek bohužel na 80% nebudu protože budem někde na svatbě se Simčou a dorazím bud do kempu pozdě večer nebo ráno. Bude to pro mě dost logisticky náročný s věcma a bajkem ale zvládnout to musím, možná mi někdo vezme kolo nebo tak, ještě fakt nevím, ale každopádně kalbu na pátek vidím bez mojí účasti. Zato sobota to je jiný. Myslím že nalejem tabasco rovnou do flašky a tím zahájím novou éru „finlandia absolut tabasco“ :)
Na Otakarce v tý obrovský zelenině maj Tabasco za polovic, dokonce i to zelený.
já zatím vždycky používal červený tak uvidím jak zelený pojede. červenýho dávám do velkýho panáka tři stříknutí a je to vražda :)
zelený je „mild“, piju ho samotný a zajídám rajčatama…
aha takže zelený budu používat na vaření a do vodky kopím ostrou verzi :) red rulezz
Mmm, no jo – oni tam ti opicaci jiny nemeli :-/
sem proti, finlandii bych tabaskem „neznehodnocoval“ už na začátku, přecejenom se dá pít i čistá;)
cistou vodku muze pit jen dobytek. s tabascem to ma aspon chut
To ti teda pekne dekuju :-)
Manas (23.08.2006 18:15:41) 84.42.141.xxx 2×> Znamení (^ odpověď na 1× ^) Byk ale leckdo rekl ze jsem prase. Fakt nevim proc …
No dobre … kua! :-)
:-P
Vypada to, ze jste se hezky bavili, skoda ze jsem tam z citových důvodů nešla…fotky jsou pěkný…lepší triky s pulitrem sem ještě neviděla…kam se na ní hrabou modelky co na hlavě nosí knižky:)))