jezdite nekdo freestely freeride nebo slopestyle?? pokud jo jak mate dlouhe lyze nevim jestli si mam kupit 160 nebo 165
jezdite nekdo freestely freeride nebo slopestyle?? pokud jo jak mate dlouhe lyze nevim jestli si mam kupit 160 nebo 165
Já už nemůžu :o)))))) Jo zima se blíží… Teď už to na kolo není…
ja mam lyze asi taaaakhle dlouhy
Tak to je vyložená chyba. To prostě nejde. Přijde doba, kdy budou na ulicích běžným jevem telefonní budky. Tyto budky budou úzké, pro jednoho stojícího telefonistu. Jakákoli široká gestikulace by se šeredně vymstila. Zkuste to jinak.
Halo, tam Wroum. Mate lyze asi taaakhle dlouhe?
podle věku a tvýho nicku bych, být tebou, neváhal a rozhodně a neodkladně bych šel do těch 160, možná bych prubnul i ty 155. co ty na to bobíku?
neprijde ti to na skoky atd kratky?? mam strach ze to bude jak an bruslich a co sem si psal s typkem rikal ze ma 187 cm a kupuje si minimalne 175 tak nevim no
za chvilku mi ani bigfooty neprisly kratky. zvyknes si a kratsi lyze sou lepsi.
neser!
uz mas navoskovano? za chvily je to tady a Vanoce se ***** blizej… :-)
Jeste minimalne 3 mesice tomu davam;-) Ale i tak mne tu nejakej malej bob nemusi pripominat, ze sezona je za chvili v haji…
3 mesice nez zapadnete uplne ze budete odriznuty?
jo, tak nejak;-)
to je vazne provokace…pro mne zacina sezona 16.prasince na Sella rondě a už taky vyhlížím první vločky!
nemuzu za to ze mam radsi lyze nez kolo ale nevim protoze kdyz skacu 10 metru tak dopadnu trochu na patky arozbiju se takze asi pudu do scratchu
Hele a závodní léta na lyžích ještě máš, nebo jezdíš jen tak?
hahaha, na lyzich nezavodim a ani sem nezavodil
tos udělal chybu, čéče. měl bys suprově zrychtovaný kolena. s tim můžeš pak machrovat ve stáří: jo, za mlada, to se ještě jezdilo na lyžích dobře. ale ty dnešní lyžaři, to je děs! viďte, pani? já bych jim ještě ukázal, jak se lyžuje, kdybych měl kolena v pořádku
Vitej mezi nama maly bobe… Tak zkusim byt aspon trochu napomocen. Takze: jak vysoky jsi? Myslim, ze to je jedna hlavni otazka ;o)
Je malý:o)
mensi je uz jenom bobek :-)
Co teprve nemy Bobes :-)
Vítej Bobe, nicméně mi nedá abych se nezeptal .. co kolo, bude x nebude ?
vzhledem k tomu ze uz pomalu konci sezona, tak sem se domluvil s otcem ze ted si koupim lyze a na jare kolo lepsi tak kolem 20–25
konci sezona – to bych tady netvrdil:)
jo ty myslis zimni sezone, ze konci tak to jo, to budou vyprodeje
no ale ktery mesic? 20–25 unor? brezen?
pockam az pridou nove modely a koupim nejaky stary levneji
ne 20–25 jako datum ale jako tisic
vtip roku :) kašli na lyže a kup radši už ted kolo na příští sezonu, je tu za chvilku… táta to pochopí :)
bobiku ne*er :-) enjoy it: www.bike-forum.cz/…6/forum.html#…
postarame se o boobika :-D
ty neser chtel sem fs lyze ne freeride lyze
a z ceho vyvozujes ze si nepsal freeride? :-) pokud se te to dotklo a nevnimas smajliky tak sorrz ze jsem ti poslal thread kde se najdou zkusenejsi lyzari (maj v profilu email ale pssst)
fs lyze … to je jako fasa lyze?:-) … ehm, este dotaz, co si tak predstavujes pod pojmom fs?
fs lyze sou freestyle lyze
nene, to je „Full Suspension“, tedy celoodpružené ;o)
Tak hele. Raily jsem zacinal jezdit na 205 zavodnich obrackach.. A to neni uplne ono.. :-) Zalezi na tom, co chces jezdit. Bigai – delsi. Slopestyle? Kup kratsi. Street – sakra kratky. PS:jak dlouho jezdis na lyzich?
heh, to jako fakt jo? ty jo, rail na lyžích bych nedal ani náhodou. bál bych se o hrany a taky dopadu:) ale je zajímavý, že s prknem mi ty hrany nevadí. prkno a lyže maj podobnou konstrukci v místě hrany, ne? nebo je tam rozdíl?
tak na lyzich jezdim tak od 4–5 let, nevim, asi budu jezdit mensi skoky a raily a ruzne dalsi veci, asi zkusim ty rossi scratche 167
Zalazi na tom jak jsi vysokej a kolik mas sily, aby ses nedrel se zbytecne dlouhejma lyzema. Kdyz pak neco vic tocis je to sakra znat. Nicmene pokud ti muzu poradit. Zajdi do bazaru, kup praskacky za 2,5tis max. prevrtej vazani a na nich se zacni ucit.. Ale pokud nemas hluboko do kapsy jdi samozrejme rovnou do twin tipu. Pocitej s tim ze budes potrebovat sirsi brzdicky a nedavej pod vazani desku a nech si od nekoho, kdo jezdi, poradit pri vrtani vazani. Parkrat uz jsem videl na kopci twin tipy navrtany jako klasicky lyze – hruza, des!
jeden typek mi nabizi rok jete scratche i s lookem za 4500, maji 167 a asi do nich pudu pokud nenajdu nejake jine este
prave nechci moc dlouhe protoze by to bylo neobratne na graby atd.
Slušnej člověk neřeší lyže a jezdí na prkně!!!!!
V tom pripade nevim co delas mezi nama zvrhlikama… Tahni! ;-)
po nekolika letech na prkne sem se opet, rad a natrvalo vratil k lyzim :-)
Já 8 let na lyžích nestál. Loni ve Fr. jsem si půjčil curvy a docela se mi to líbilo. Ale freeride na prkně je prostě nepřekonatelnej. Na to žádný lyže nemaj!!!
Jazdil uz jsi na prasanovkach? Asi ne, co?
Rikam to nerad… Ale ma pravdu ten chlapec. Na vlny si taky nevezmes vodni lyze.. :-)
jaky chlapec, v cem ma pravdu, sem trosku mimo obraz
to bych do tebe nerek ale tleskam…mne to trvalo jedno dopoledne…
tahle nevraživost mezi SNB a lyžařema je trochu hloupá… říkat že jedno je lepší než druhý… každého věc… no ale já na svém freestyle snb stejnak předjedu většinu lyžařů :-P
…pokud se zrobvna nepovaluju na tom nejdebilnejsim miste na sjezdovce, stejne jako vetsina snowbordaku :-)
tak to bych chtel videt jak bys predjel nekoho kdo umi lyzovat na snb to proste nemas sanci
no právě na mém měkkém snb to nejde… proto chci na zimu pořídit sjezdovýho, mňam :)
sjezdovy prkno ? what the fuck ? Lyze Lyze Lyze (i do prasanu, na prkne to umi kazdej vocas)
tak tak…
jooo, susovat na boarde vie kazdy posuk … rezat paradne obluky, to uz kazdy „Kotek s Madlem“ neviem … ja na boarde jazdim od 14 rokov a uz napriek tomu, som si minuly rok znovu kupil lyze a mam pocit, ze je na nich vacsia sranda …
to urcite, vetsinou toho kdo hodne dobre lyzuje, prkno nelaka
… za svoju lyzbu sa teda rozhodne nehambim:-)
zase sem to propas :-D ja tady nikdy nejsem kdyz je sranda :-/
:-D :-D Co ted proboha otravujes s lyzema?
Jo a bohuzel nejsme jasnovedci a nevime kolik meris, tak ti asi nikdo s delkou neporadi.
Tohle uz jsem s nim resil prez icq ;o) Tak pro vsechny: meri ±183cm :o)
a je tlustej?
ti dam tlustej mam pod 70 kg
oukej, oukej, pro tlusťocha přidej pět až deset čísel. to nás učili v oddíle
hele, takze jestli meris tech 183 cm, tak jsou pro tebe i 167 kratke. Zvlast kdyz dobre lyzujes. Coz se ovsem divim, ze se na to vubec ptas.
jo, a kdyz uz jsme u toho, tak bych vedel o Voelkl Karmach 177 novych za dobrou cenu :-)
tak zaprve nepyskuj, lyzuju dobre a mam 165 slalomky, a ptam se protoze nevim jak dliuhe freestyly
„…kdyz na to prijde, tak i skacu.“ :D
…skáču dobře, skáču rád! :-D
…lyže jsou můj kamarád
8-D
Povidej, povidej. Nejspis mi zustanou po brigade nejake chechtaky… ;-)
Jej… ted se divam, ze to jsou 177… :-/