Ačkoliv nepatřím mezi výkonnostní cyklisty, šel jsem do toho a za 700 se nechal zmrtvit (TF.max 203).Další hodnoty raději neuvádím, pro trénované by byly k smíchu :-) Není od věci se občas podívat pravdě do očí.Za ty prachy to až tak nebolí.
Ačkoliv nepatřím mezi výkonnostní cyklisty, šel jsem do toho a za 700 se nechal zmrtvit (TF.max 203).Další hodnoty raději neuvádím, pro trénované by byly k smíchu :-) Není od věci se občas podívat pravdě do očí.Za ty prachy to až tak nebolí.
A ještě
Horská dráha.........
za 700,– si se byl projet na rotopedu?
jak píšeš a mohl jsem si ještě i vybrat.
jj,dobry:-),ja se jenom tak ptam..:-)
za tech 700 si dostal co? jednu jizdu, mereni vykonu?
kolik si udelal watu?
sorry, ale stydím se
no to ja ti neberu:-).tak povidej,budu taktni:-)
já to mám v plánu na podzim, tak se ti pak pochlubim, taky očekávám shovívavý úsměv, až to budou hodnotit :)
ty ses s temahle recma ale fakt trapnej!
pročpak ?
Nějak nechápu, o co v tomto threadu jde…
a o co jde tobe?:-D
skromně jsem chtěl uvést, že jsem byl na zátěžovém testu (bez spira), že mě to stálo viz.výše a že to je kousek od Ostravy.
cau orlovaku :o) chci si ty testy tez udelat, kde presne v Bohumine to najdu? muzes napsat nejaky kontakt? diky orlovak
na první fotce je ten název vidět.APOLLO Bohumín, tel.kontakt je ve Velu. Ale popsat, kde to přesně je, ehm. Ptej se na hospodu Budka, kousek od ní. Ale raději bych se první domluvil telefonicky.
ok diky, a co jinak, kde v okoli orlove nejcasteji jezdis, treba se nekde na horach potkame.
pokud je čas, tak poblíž Jarošového letiště, sady ilesopark je nahoru dolů a když to spojíš…
Ja zas kazdy tyden provozuju zmrtveni v Benesove…ta hospoda se jmenuje Bejkárna:)
prozraď nám čísla, nebuď labuť :-)
sice se za ne nestydim jako Arcco,ale zase si je vetsinou nepamatuju:]