A tam jsou nějaké neasfaltované cyklostezky ? :-)) Jinak ten borec musí být hovado… Nevíte někdo proč byly zákazy vstupu do lesa cca 14dní zpátky právě v oblasti Veselíčko , Lázníky atd ( červeobílé pásky a nápisy „zákaz vstupu“) ?
To si piš, že tam sou aji lesní cesty na kolo (author šela marathon) A toho člověka, co to dělá, bych umlátil (možná je to tvrdy, ale co s ním?
Před cca 20 dny byl zakázan vstup do lesa, protože tam bylo nebezpečí požáru…
Neni to tvrdy, ale naprosto adekvatni. Nam tu jeden cas delal nejakej aktivista pododbny skopiciny (asi uz umrel, protoze je delsi dobu klid…tuky, tuk) a potkat ho nase banda „pri akci“, rozhodne bychom mu vysvetlili, ze se to nedela.
hmm podobna aktivita hrebiky v lese ostnatej drat narazil znamej jak se jede za laznikam po trase mamuta svrcov asflat dolu odbocka doprava a sjezd do laznik lesem hrebiky nabouchane na korenech a natahlej ostnatej drat
Uz se tesim, jak ho chytnou a bude fotka v prerovsku. No vzhledem k rafinovanosti a radiusu, kde dava nastrahy to nejspis decka nebudou.
Na cekynaku sjezd a obe duse prazdne a plaste na vymenu.
odkaz me nejde:( o co se jednalo presne?
Už to tam není. Podle všaho nějaký xxx sypal po polňačkách hřebíky…
ach ty lidi sou fakt magori a kde to bylo nepsali? abych se vyhnul?:))
ono tu může být bohužel všude :( Naši přijeli z lesa a měli na pláštích asi 10 připínáků…ale hřebíky v kořenech a ostnatej drát jsou drsnější
Chytnout toho magora, tak se nepozná.
to bude urcite nejakej zamindrakovanej skoroduchodce po prechodu z predmosti nebo popovic …
hh nepokousej ja sem z popovic :))) nee tak sou tady takovy typy lidi kerym by tohle nebylo cizi
Dá se ještě někde sehnat ten odkaz?? I když na druhou stranu – raději nevědět…
neco jsem nasel tady www.prerovskenoviny.cz/…v/nazory.php?… doufam ze ho chyti a zverejni fotku… potom se ma ten …piiip… na co tesit
To fakt není pmožné. Co se takovému „člověku“ může honit hlavou, když do kořene zatkouká hřebík, o kterém ví, že může někomu propíchnout duši ten může ještě spadnout a nějak se zranit??
chytnout ho, vyzul bych mu boty, posadil doprostřed místnosti,nalil do něj nějaký projímadlo všude okolo rozsypal připínáčky, a místo prkýnka na záchodě dal ostnatej drát, aby si **** užil. Jsou to fakt magoři-ikdyž teď po sobě čtu ty řádky, tak jsem asi taky šílenej :-DD
ha a mame te ze si to byl ty jako ctu to a hnus fialovej, jako bojim vyletet v lese do zatacky a tam hrebiky tak nevim, a jeste ho uvidet tak o me budou psat v rubrice krimi sileny biker umlatil duchoce zaskodnika jeho holi:) myslim si ze to bude bud nejaky zahradkar, chatar ci radoby ekolog nebo magor nebo jeste horsi parta decek.
odhalils mě :-)))
Zamindrakovany duchodce, sileny zahradkar, ekolog a banda decek v jedne osobe :-D
Jo jo. Pár zfetovanejch negrů s letlampou a …
… jeho prdel pozná středověk:-)
Nechtěl sem zacházet do detailů :-))
Taky si myslím, že to stačilo:-)
Ty vole…člověk na pár dní vypadne z republiky a pak se dozví, že jediný co ho tu drží hned vedle dobrýho piva a holek – teda bajk – je v ohrožení…to musí být fakt pěknej ******* co to dělá… bych ho chtěl potkat a pěkně zmlátit. Normální člověk by tohle neudělal. To musí být nějakej vyšinutej důchodce nebo cigáni…Kde mám teďka jezdit? Mě stačí už to, že tu nejsou žádný pořádný kopce okolo Přerova a teďka nebudu moct jezdit ani po těch placatých polňačkách a lesních cestách…Většinou projíždím trasu Mamuta a ŠelaMaratonu…to si asi půjdu koupit pořádný slajdy a budu jezdit po silnici…