Zdar všici, v hajprnově maj velice kvalitní ponožky by cannondale á 89,– Tak pokud to někoho zajímá.
Zdar všici, v hajprnově maj velice kvalitní ponožky by cannondale á 89,– Tak pokud to někoho zajímá.
ty jo, v letáku bylo 99,– koukal jsem na ně:) ještě tam měli jedny adidasky. nevíš kolik stály?
Ády jsou po 3 za kilo – ale prej nic moc.
jo, ale ty Cannondaly jsou bílý s modrym nápisem. abych tlumil vaše nadšení a nevykoupili jste mi je
no ja tam videl i jiny barvy, jen ty bily ne a hlavne meli velikost jenom M a S bohuzel potrebuju L :-((
Kde to máš v tom letáku?
www.akcniceny.cz/…6/strana/11/
V pravo dole.
zhruba uprostřed a obrázek je na pravý stránce vpravo dole.
ufff, uz sem se lekl, ze jsi zverejnil muj zdroj :-) Rychle do Prahy, at na me este nejaky zbydou – koupil sem dvoje na zkousku a super.
A neni ta cena jenom za lefty?:))
Ne , Lefty dostaneš k ponožkám zadarmo !
Tak dneska jsem si koupila dvoje – 75,– :-) Cumela jsem na to jak puk. Byla jsem se podivat do sekce sport, jestli tam nahodou nemaji i kola :-D. A vy se furt smejete vecem z Tesca :-D
kdes je koupila? Ještě bych si pár kousků přikoupil, jsou super :-)
V Hranicich v Hypernoze. Ale meli uz jen asi posledni sestery eLka. Mam petku nohu a jsou mi akorat.
zas ty bordovo-žlutáý a bílo-modrý?
Bile s decentnim modrym napisem kolem kotniku. Nejsem velky fanda Cannondalu, ale ty ponozky se mi libily :-)
na karláku (v praze) v outletu maj canndl ponožek (a nejen ponožek) mraky, ale že by mě teda nějak uchvátily, to se říct nedá. možná až jednou budu mít canona…
vypadají celkem dobře a v porovnání se sensorama mi přijdou lepší (malinko tenší)
tam jsem koupil bílý Pearl Izumi s fialovým lemem, vypral, leč děti si hrály u pračky, takže jely na 60 no a mám teď pár úchvatně růžových ponožek .-// Jo jednu dobu měli na karláku velmi slušný salomoní fusky s merino vlnou – na zimu velmi příjemné
kecas?! Puc mi nekdy deti! :-)
koukej to fakt neni bila .-))
:-D
já jsem kupoval dva páry Cannondale ponožek na Karláku v nějakým adidas store vedle bikeexpertu, stály asi 80,–/pár, byly bílý s černym nápisem, fakt pěkný