• sraldo lattrinny

Zdar všici, v hajprnově maj velice kvalitní ponožky by cannondale á 89,– Tak pokud to někoho zajímá.

0 0
    • poiko  

ty jo, v letáku bylo 99,– koukal jsem na ně:) ještě tam měli jedny adidasky. nevíš kolik stály?

0 0
    • Meesha  

ufff, uz sem se lekl, ze jsi zverejnil muj zdroj :-) Rychle do Prahy, at na me este nejaky zbydou – koupil sem dvoje na zkousku a super.

0 0
    • Pavlis  

A neni ta cena jenom za lefty?:))

0 0
    • Martinkaa  

Tak dneska jsem si koupila dvoje – 75,– :-) Cumela jsem na to jak puk. Byla jsem se podivat do sekce sport, jestli tam nahodou nemaji i kola :-D. A vy se furt smejete vecem z Tesca :-D

0 0
      • Ruprecht  

kdes je koupila? Ještě bych si pár kousků přikoupil, jsou super :-)

0 0
        • Martinkaa  

V Hranicich v Hypernoze. Ale meli uz jen asi posledni sestery eLka. Mam petku nohu a jsou mi akorat.

0 0
          • poiko  

zas ty bordovo-žlutáý a bílo-modrý?

0 0
            • Martinkaa  

Bile s decentnim modrym napisem kolem kotniku. Nejsem velky fanda Cannondalu, ale ty ponozky se mi libily :-)

0 0
    • tulda  

na karláku (v praze) v outletu maj canndl ponožek (a nejen ponožek) mraky, ale že by mě teda nějak uchvátily, to se říct nedá. možná až jednou budu mít canona…

0 0
      • poiko  

vypadají celkem dobře a v porovnání se sensorama mi přijdou lepší (malinko tenší)

0 0
      • Thidney  

tam jsem koupil bílý Pearl Izumi s fialovým lemem, vypral, leč děti si hrály u pračky, takže jely na 60 no a mám teď pár úchvatně růžových ponožek .-// Jo jednu dobu měli na karláku velmi slušný salomoní fusky s merino vlnou – na zimu velmi příjemné

0 0
    • lábus  

já jsem kupoval dva páry Cannondale ponožek na Karláku v nějakým adidas store vedle bikeexpertu, stály asi 80,–/pár, byly bílý s černym nápisem, fakt pěkný

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.