smrdim furt v práci, nebo skoro furt.. a na kolo se nedostanu…ani nic nepiště, pomoc nemůžete :-( jak já bych teď vyrazil na bajku někam do lesa, na skále nad řekou zahulil a jel zpátky, ach jo..pokoj a pořádný traily všem
smrdim furt v práci, nebo skoro furt.. a na kolo se nedostanu…ani nic nepiště, pomoc nemůžete :-( jak já bych teď vyrazil na bajku někam do lesa, na skále nad řekou zahulil a jel zpátky, ach jo..pokoj a pořádný traily všem
ted sem přijel z bajku, strašně fouká, bud rád, že si v kanclu :)
bych se oblíkl, časem si i možná koupím nějakýho toho stavěče větru nebo jak se ten windstoper překládá..ale díky za útěchu…
co by za to jiní dali, kdyby měli práci :))
nebo aspon brigádu :-/
no já bych upřednostňoval spíš třeba to rentiérství…
Za cvilku je tady sklizen,tak se tes:o)
pošli vzorek
Hehe muzem si tu dat virtualniho speka,to by me zajimalo kolik % lidi tady obcas taky huli:o)
já. ale fakt jen občas. už takhle nejsem zrovna genius :-)
Tohle není vůbec zbytečný thread. Potěší, když je na tom někdo hůř než já :-) Já byl dneska v práci na kole, vypadl jsem ve čtyři a domů dorazil po sedmé. Luxusní počasí, příjemné stezky, bezva hospůdka po cestě, nohy, co nijak zvlášť neprotestovaly, našel se i čas na 1/4 hoďky relaxace na mé oblíbené vyhlídce.
Nezoufej, nějak to přežij, určitě zase přijde klidnější období … stačí vydržet, vím, o čem mluvím … a když nepřijde, taky žádný zle. Dřív nebo později ti z práce přeskočí a najednou budeš mít času spoustu …
jojo, není tomu možná daleko. dík za útěchu,měj se. Peace
si z toho nic nedělej, já mám týden dovolenou a taky jsem se na bajka ještě nedostal, vlastně už ani nevím, kdy jsem byl naposledy – 3 týdny??? měsíc??? :o(
ty dobře rozumíš..aspoň, že mám dneska klid, aspoň zatim, ale na ICU nikdy nevíš…zdravím do Altvatergebirge
no tak ať máš klidnou :)
Se celkem teším až zase vypadnu někam na praxi, chodit do práce bez sueb no to je prostě pohoda, jsem to tak měl 2 měsíce v zimě, to si člověk ani neuvědomí jaký je to luxus chodit každý den z práce domů :o)
docela by mě zajímalo, jak to v takovym čistě privátním špitále chodí- moje zkušenosti s nima nejsou moc dobrý, ba většinou přímo strašný/ vykořistování personálu,otřesná péče z důvodu šetření…etc./ , do jedný se občas nechám najímat jako žoldák na služby a kmenový to tam mají hrozný..kdyžtak mi napiš na mejl, jak to u vás je- myslim plat, počet služeb, náhradní volno atak. jen když se Ti bude chtít,můžu popsat to naše..na mejl, aťtu tím ostatní neprudíme..tak se měj, pane kolego. tady zatím naštěstí klídek. čus
Ti zvednu náladu. Hm, já pracuji jako státní zaměstnanec a co píšeš platí i u nás- vykořistování zaměstnanců,šílené šetření a to nejen na platech.Práce od nevidím a neplacené přesčasy. Dnes toto platí skoro všude.
asi jo, skoro všude, ale třeba pár mejch kamarádů na magistrátě nebo kraskejch úřadech se má jako prasata v žitě. Prd činnost za slušný prachy. Valnou část prac.doby mastí hry naPC přes inter- nebo intra- net…
máš to tam :)
o.k., rychle na to kouknu, vezou T 07 ,zasbude na celou noc,napíšu jak budu moc. díky, dobrou.
no tak tuhle diagnozu si zrovna nepamatuju, ale to bude nějaká blbá otrava
No jo ono na úřadech asi jak kdo.Já dělám v informatice a znám dost lidí z jednotlivých krajských úřadů na moravě-co tam dělaj informatiky a musím říct, že tito konkrétně jsou chudáci.Mají často nižší platy než jiní úředníci, mají většinou podstav, takže makaj jak mourovatí.A když vidím, že dělají např. analitiky datových skladů, programátory apod a ostatní je berou jako něco -jako údržbáře-žádné uznání. Se nedivím, že maj podstavy, vždyť za ty prachy by jim žádný informatik tuto práci nedělal, navíc jim je přetáhnou soukromé firmy-které jim zaplatí i násobky platu.Ale pravda je že např. úředníci co se starají o školství údajně houpají nohama.
no napíšu, se budeš divit :o)
no tak můžu jen říct, že tančící pes se fakt divil :o)))))))
to jo, to teda jo, strašný, neuvěřitelný, hrůza a běs, jak říkaji v Rusku kašmar i užás… T07 není otrava, neneneneneneeee :-)