tak zakladam po vikendu nove vlakno…
tak zakladam po vikendu nove vlakno…
Brétro. Já chci zatím poděkovat všem soudružkám a soudruhům – účastníkům toho super svatebního zájezdu. Zejména pak CK Dada&Kacka za příkladnou péči a radostnou zábavu. :o)) Přeju vám pěkný den. teta Selma
neni zač chytlas ten vlak?
no jistě snad si o mně nemyslíš, že mi ujel vlak? :o) A super bylo, že to jelo až na hl.n.
JInak ja taky dekuji „hlavnimu organizatorovi“ :)za zasveceni do pojmu „Lesna“:)
A za to odreny sedlo se Kacce za moji Kacku moc omlouvam!:(
není odřený ale roztržený…
tak teda roztrzeny…:(
zkusite to dat nekam do spravky?
k ševcoj? neee asi to zalepime vteřiňákem…
nevim,kdo by to mohl delat:( zkus na tohle tema zalozit thread…mozna nekdo bude vedet… Fakt me to mrzi!Muzeme pak u mne v praci treba vymyslet nejakou slevu…
to je dobrej nápad…budu kupovat nějakej lehkej spacák…třeba husky ember nebo tak něco.....tyk udělej akci!
ember je slusnej! akorat se rozhodni kdy ho chces…aby pak jeste byl:(
klidne hned kdyz bude akce 50%off :)
ty woe,to zas neblazni,tolik dat fakt nemuzu:( To neni ani nakup… Napisu ti do mejlu za kolik…
Mas to v mejlu,je to nejnizsi cena ktera se da…
ty zebra mi pekne bolej :(, tak mam cas se valet a nasla jsem v jednom threadu odkaz na kolo, co by se mi libilo…co vy na to??? www.kolokolo.cz/…-fisher/hkek
koukam, ze se v praci pekne flakate, zatimco ja tvrde makam a se mnou si pak odpoledne nikdo nepise, E BU :(
mě se moc ten Fisher nelíbí..posílám ti link na Ravíčko,sháněl jsem ho kamarádovi a levnějc jsem ho nesehnal,navíc je lepší a o dost levnější.. www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… já se zas v sobotu zaplet do šarvátky a mám polámanej nos:)jinak jsem byl na houbách a plnej bágl:)
ale Vcka misto hydraulik a horsi vidlice /si myslim/
jinak je to Ravo hezci, to jako jo :)
ta RST je o něco slabší(navíc má zamykání,je to lehká závodní vidle)..véčka Kačce budou stačit..navíc kamarád si to Ravo před týdnem koupil a ještě tu cenu ukecal,myslim,že mu to nechali o 1tisíc korun levnějc jinak kvůli pádu budš kupovat nové kolo?to je docela dobrý
kvůli pádu nee…jen bych chtěla víc drandit sjezdy a neřešit každej šutřík :))
.chápu.
jaký byly závody…vyhráls po našem tréninku aspoň nějakou cenu :))
byl sjem až 6. v kategorii,je fakt,že jsem dal pár dobrejm,ale 5lidí přede mnou je sakra dost..ale ted odpočívám,vyjedu jen dnes a v sobotu si spravim náladu na silnici a pak hurá do těch Doks
Ja jsem tam videl Manitou
RST – „lehka zavodni vidle“ no dovol abych se zasmal:)) no lehky nejsou a „zavodni“ jsou mozna v tom ze v zime to vubec nechodi,takze takovej zimni LO nebo ze by inteligentni tlumeni?:)))
taky mne to zmatlo…ale dévéčko tím myslel RockShoxTora…je to každopádně debilita to takhle zkracovat…
no promin ale i tak,Tora nema s lehkou zavodni vidli podle me nic spolecnyho:)
mne se neomlouvej…tu zkratku sem nevymyslel :)
no RST,to je zkratka jak brno,nechapu zkracovat tak „dlouhej“ nazev Tora,no nic,to je jenom moje ranni fylozofovani:))))
ma to Blacka,nerekl bych ze je horsi nez Tora…asi vec nazoru…
nene,v te závorce jsem mluvil o Blackovi,špatně jsem se vyjádřil
chybi mi tam tlumic ;o)
Jinak dobry, za tu cenu …
stejne sem nikde nenasla kolik by ten GF mohl vazit :( treba se za to stydej :)…o ravu vim, navic ted mam ravo a jsem spokojena…jen to neni bike :)…a to je dilema nejvetsi
Tady je link na vyrobcu www.fisherbikes.com/…e_detail.asp?… (geometrie a tak). Vahu samozrejme neuvadeji, tak jedine secist komponenty :o), ram by mel byt do 2kg. Jinak to ma na rozdil od Rava 10cm zdvih, ale nevim jestli jsi myslela prave to, ze Ravo neni bike :P
bude o neco tezsi si myslim, tipoval bych tak /kdyz pominu plaste/ navic 400g kvuli kotoucim hlavne. A mozna nevim, jestli tam nebude znacny rozdil ve vaze vidlic.
zdar lidi,uz jsem zas tu!:) Ja byl o vikendu na Morave a vcera jsem si dal jeste v kolbenu volno:))
sem si všim…dneska tam přindu znovu a jestli pasy nepojedou tek te nahlasim kolbenoj i daňkoj!
jj,prijd:)
hele co takhle sada MSR nádobí BlackLite Classic? koukal sem ze od MSR berete a tohlencto se mi libilooo?
no nejsi narocnej:))mrknu na to… Ale moc veci ted nebereme standardne od MSR na kram…
hmm,tak jsem na to koukal a ja bych do toho za ty prachy nesel… tak uprava je jako teflon:( A jeste abych tahal na vandr drevenou varecku…:)
tak se na to vyser…