je rozdíl v odvětrání. Zatím jezdím s vcelku s kvalitním turistickým od husky, ale neodvětrává dobře záda. jaké máte zkušenosti, třeba hledám co ani není. Dík
je rozdíl v odvětrání. Zatím jezdím s vcelku s kvalitním turistickým od husky, ale neodvětrává dobře záda. jaké máte zkušenosti, třeba hledám co ani není. Dík
Hydrapak AS Team, skvele vetra (asi nejsilnejsi stranka), perfektne sedi na zadech, je maly, takze lze vzit i na kratky svih, ale dobre se roztahuje latka, za kterou se davaji veci, takze poslouzi i pro celodenni vyjizdku.
Opravdu kvalitní bike-batohy mají dobře odvětraná záda. U sportovnějších modelů ti leží jen na 4-bodech. U větších batohů je speciální konstrukce která dělá mezeru mezi batohem a zádama. Fotka závodní Hadrapack
Fotka turistický VAUDE
na stejnem principu mam nejaky Deuter (AirContact nebo tak nejak se to jmenuje) a jako nevim co jsou durch propoceny zada a ramena – ten Deuter ma mrizkovane i rammeni popruhy – doporucuju (mala nevyhoda je ta ze tenhle system sezere docela dost mista na ukor jinych obsahu batohu)
Kamosovi sa na cykloHuskym rozisli po 5 mesiacoch vsetky 3 zipsy. Keby jeden, tak stane sa. KEd vsetky tak to znamena, ze pouzivaju sunty.
to mě u batohu Vaude taky a neřadil bych ho k šmejdům
Nestras, kupil som si Vaude vo svrtok.
hehe, hodně štěstí s „nepromokavými“ zipy
Mam Wizard www.vaude.de/…nt/index.hbs a hlavna kapsa ma normalny zips, predna, plochsia ma kvazi nepromokavy. O tej nepremokavosti si nerobim ziadne iluzie, takze tam ma nemozu sklamat, staci ak sa nebude rozchazat. Na spodku ma integrovany obal proti dazdu, takze naco sa tam seru este s nepre. zispom nechapem.
a co popruhy na ramenách, je tam taky rozdíl?
batoh pro cyklisty má vychytávky pro cyklistiku. třeba: má anatomický tvar, síťku na přilbu, bývá menší, užší. ted už mě nic víc nenapadá
…pořádně drží na zádech a neposkakuje nahoru dolů a tím pádem nemlátí do helmy…;-)
Jen jednou jsem zkusil obyčejný a stačilo ;-)
The M.U.L.E. používám i na celodenní tůry do hor. I když byl ve slevě, ty peníze bych za čistý cyklobatoh nedal, jedině pro širší použití. Na náročnější celodenní tůry je menší, ale dostačuje, jde o styl pohybu v horách, mému vyhovuje. Má hodně vychytávek, které mě pořád překvapují.
za kolik si ho koupil a kde? 2000 se mi za něho dávat nechce
Mrkni na velotrade… V modrý barvě za 1690 Kč, ale nevím, jestli je nejlevnější…:-) velotrade.cz/index.php?sekce=22&podsekce1=63&podsekce2=135
Mám Husky Target, taky záda nic moc odvětraná, ale nevadí, záda zpotím i bez batohu. Má 30l, ale dá se stáhnout…