ZDE : www.dynamic-bike.cz/ Pouze pro silné jedince : www.dynamic-bike.cz/…navod_cz.pdf Návod k použití jízdního kola… :D
ZDE : www.dynamic-bike.cz/ Pouze pro silné jedince : www.dynamic-bike.cz/…navod_cz.pdf Návod k použití jízdního kola… :D
Anketa: Prodejce je úspěšný blázen ?
A co jako???
Když sem tam potřebuji na motorce na ryby, tak si taky nekoupím Harleye, ale postačí mi pionýr. Bikera to ale pobaví.
Jj, souhlas. Podívat se na věc z trošku jiného pohledu by drsným bikerům občas neuškodilo. Viz Nanyky na super kolech atd…
Otec koupil asi před 4 roky crossového Amuleta fakt v základu (Altus, pevná Cr-Mo vidlice i rám, ostatní taky ocel) – prostě kolo, na které bych ani nevlezl a má na něm přes 20 000 a nemůže si jej vynachválit a je s ním naprosto spokojený. Když vidím ten vakl co má např. v přehazu, nechápu…
„Camel“ za 400 – proč ne. www.dynamic-bike.cz/…axi93500.jpg
JJ kejml i sezervoárem do 400 a vypadá pěkně :) Do toho bych i šel!
máš odvahu
suprovy je ten popis
suprovy je ten popis
Btw tím myslíš popisky v tom pdfku ? Např: paprsek :D
ne ne ten jsem neotviral, jen to co je u toho „kola“
ac je to temer nepochopitelny, tak spousta lidi pouziva pro draty nazev paprsek a nebo, a to mi prijde opravdu dementni, nekteri tomu rikaj dokonce špice.
nakreslim vam rozdil mezi spici a paprskem…malou chvilku…
Taky jsem kdysi používal pojem „špice“ ba dokonce jsem jednou (maximálně 2×) vyřkl slovo „paprsek“, když jsem mluvil o špici, totiž o drátu:-) Slibuji, že už se to nebude opakovat:-)
tu to mas
tu to mas
Díky, to je perfektní. Málem jsem spolkla jazyk. :D
13:52:10 ses odhodlal ten obrázek nakreslit a 14:08:15 už je tady!! To znamená, žes to zvládl maximálně za 16 minut a 5 sekund. To je výkon!!!
fenomenalni
opět nádherný obrázek, ale zapomněl si na podpis
sakra racemane, mas pravdu, no nic, zkuseni uz bajkkoko poznaji a nezkusenym to stejne nic nerekne, mam misto i pro tebe na tom spolecnem obrazku
jé děkujííí
Jak se zatím dílo B-F Bajkkoko vyvíjí mistře? Smím-li tě rušit? :o)
tak ted jsi me fakt dostal, jeste, ze tu sedim sam:)))))))))))))) LOL
Mas opravdu talent
neco pro tebe mam
neco pro tebe mam
Diky moc… Tohle si zaramuju, pokud muzu :-)
nemas zac, jasne, ze muzes, to je pro tebe, takze je to tvoje, ale nezapomen od koho....... a to uvazuju, ze seknu s malovanim.....
To nam nemuzes udelat… P.S.: uz ho mam v profilu ;-)
Tak nemam… nekde se stala chyba
ty jo goofy, je tam je tam!!!! tomu rikam oceneni mistrovy prace, goofyku tys mi dal ten nejvetsi darek......:)))))
Nemas zac. Tesim se na dalsi Tva dila :-)
lepsi tohle nez ta tvoje slatanina (a lehci to bude taky)
JASNĚ, ještě něco ?
nic, akorat nechapu co je tak super zrovna na tehle levnejch kolech ze sem musis davat odkaz
špatnej den?
Hele já mám návod na svoji Meridu taky, já myslim, že na to je nějakej předpis!!! Musej to dát ke kolu, jako návod. Jako k pračce…