Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte co je to za kotouče, v jakym průměru se dělají, jestli jsou kompatibilní s Magurou Julií, cena…? Popřípadě nějaké zkušenosti, nebo kde se dá koupit. Díky moc za pomoc.
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte co je to za kotouče, v jakym průměru se dělají, jestli jsou kompatibilní s Magurou Julií, cena…? Popřípadě nějaké zkušenosti, nebo kde se dá koupit. Díky moc za pomoc.
tohle myslis? http://www.cykloprofi.cz/…uce_a2z.html
Jo to sou přesně oni :)) Škoda že tam nejsou ceny. Nemate je někdo? Brzdí to? Přide ho dně malá ta plocha, ale sou fakt krasny. Díky
ceny ti reknou a ostatni veci taky,snad.
ten prvni vypada hodne nebezpecne.
Sou fakt hustý, už sem jim napsal, tak dam pak kdyžtak vědět. Eště jednou DÍK.
Ahoj, koukal jsem, ze ses chystal kupovat ty a2z. Taky o nich uvazuju na Deore M525. Muzes mi rict, jak si s nima spokojeny? A na kolik te vysel jeden kotouc? Diky Ondra
Ještě je nemam, ale bude mít jiný, na zakázku dělaný a vyjde mě na 500kčs!!!
Já jsem si včera koupil ten Tepan 9 v 185.Stál mě 850 ale je kupovanej v Praze v kamenym krámě ve Finský, ptejte se Enjoye, ten je na ten krám odborník:) Jinak jsem byl sním dnes, ujel jsem 85 kiláků, ale mám Deore mech. První postřehy, ve velký rychlosti díky malému uchycení ( vlastně jen na třech místech) se hrozně rozkmitá a cinká o destičky, v té rychlosti dost hnusný. Zatim moc nebrzdí, ale doufám že se to změní… V nejhorším ještě vyměním i destičky:)
ja teda urcite ne:-)
Ale, tak se zato nestyď :)
ja tam byl vsehovsudy 5×:-).jenom na me udelali moc dobrej dojem. jako treba dneska,chtel jsem XT 04 presmyk a oni meli jenom 03 a clovicek od nich hned dovetil ze to neni problem,ze ten 04 sunda z novyho rocky mountaina a jeste mi da slevu.no fakt to vubec nechapu,jak tam jednaj se zakaznikama!a ted budu vsude moct rikat ze mam presmyk z rocky mountaina:-))
Mě ten kotouč taky sundal, takhle s poličky :) .No, mě se zdáli taky ochotni, hned mi předvedli jak vypadá adapter na Manitou, a našli i cenu, jen je objednávali a příští týden maj bejt na skladě. Tak se nebudu chlubit že mám kotouč z nějakého kola, ale můžu se chlubit že nakupuji ve stejném obchodě jako slavný cyklista Paul Enjoy:)
prosim te,a co to je za kram?diky
program cycle
díky, jsem říkal že jsi odborníkem:)) programcycle Finská 7, praha 10 10100 tel: 271724554 www.programcycle.cz Eště něco? Ale myslim že jsem jim ty 185 vykoupil:)
no ty jsou pekne hnusne. Subjektivne
cena je 1075 kc u 160mm
bike.iglu.cz/cenika2z.txt, uz sem ho tu kdysi daval. ale envim jestli sou ty ceny proad aktualni