Jedete někdo tuto trat? jaxe liší od hlavní 55ky? 25procent teren..to je dobry tak na cross ne?
Jedete někdo tuto trat? jaxe liší od hlavní 55ky? 25procent teren..to je dobry tak na cross ne?
tak jedete to někdo ?
no, vzhledem k tomu, za na me nezbylo startovni cislo na 55km, pojedu tohle…I tak jsem bral pry uplne posledni cislo na Hobby 33km (patek cca 19:00), a volno bylo uz jen na silnickach.
tak si se mel prihlasit na silnici, i bikeri trenuji na silnickach :)
nemam silnicku :-)
Super…tak letos poprvé na bedně…už mi to chybělo 8-)))
na bedně ?
ale notak:-)
během týdne zkusím udělat report + fotky ze závodu.takže www.bikehill.wz.cz ..jinak závod hodně super…až na pár hodně nepříjemnejch blátivejch sekcí hodně dobrý,ale nechutně rychlej prumer na špici.ale zadařilo se 8-))) tak mámmm velikooo radost
Gratuluju, to je fakt nechutnej prumer 30kmh…
Taky gratuluju, Rodriguezi, ale není to trošku pod Tvoje možnosti přihlásit se na „hobíky“ mezi 50-leté páprdy a paninky z domácnosti jen proto, abys byl zaručeně na bedně? :-)
Ty kluku nepříjemná, já ti dám „páprdu“…au to mne bolí..
..to jsem psal za sebe… :-))) ale jsem rád, že se ke mně taky hlásíš :-)
lol.....paninky na supermarketech a stréci v teniskách s ba?uškama, babičky s nákupnima taškama sice byly jako na každým maratonu..ale z tech 280startujících bylo tak 90 „normálních“.Takže bych to tak rekreačně neviděl…i když myslím, že kdo startoval z nějaké pozdější řady.....tak potěšpánbůh 8-)))
Zdravím sedmého mezi „nenormálníma“ :-)))
Zdar náčelníku :-) lehká úklona k Palermu :-))) Jsi dobrý počtář. i když já počítám jinak :-)) : Z „fotříků“ stejně starých nebo starších než já mě předjelo jen něco málo okolo 12, nebo 13, nebo 14… :-)))))
„Vážení přátelé, účastníci závodu ! Vzhledem ke klesající spotřebě piva omezil pivovar Starobrno, resp. společnost Heineken ČR příspěvek na pořádání závodu pod úroveň nutnou k jeho zdárnému konání. Z tohoto důvodu se tedy letos Starobrno Tour nepojede.Děkujeme za pochopení.“
Škoda no :-(
"Vážení přátelé a účastníci závodu Pell's Soběšická Mulda. Přes klesající spotřebu kol NEOMEZILA firma Pell's příspěvek na pořádání závodu a UMOŽNILA tak jeho zdárné konání. Z tohoto důvodu se tedy letos Pell's Soběšická Mulda POJEDE. Děkujeme za pochopení.“
Hurá no :-(
P.S. Letošní Mulda/Muldička se pojede v neděli 17.10.10 a přihlašovací formulář je již funkční – http://www.czex.cz/mulda/prihlaska .
Mulda je také na Facebooku, takže se můžete stát fanoušky… Viz http://www.facebook.com/…/68772954594 .
tak nejak jsem tusil ze to tady bude :-)
Mě to nevadí, naopak jsem rád, že se můj urputný bojkot Starobrna začíná projevovat :-)))
Vzhledem k tomu, jak to loni pohnojili s otocenim trate, jsem ten zavod letos uz ani jet nechtel, aspon budu moct dal rikat, ze jsem absolvoval vsechny rocniky;)
chjo a to já ho jet třeba chtěla
neboj, pojedem si zazavodit do babic;)
?
!
Nemáte čísla = nezávodíte.
Soudě podle vedlejšího vlákna, kde obecní blb honza729 vysvětlil co je sport a závod.
toto je simulace zavodu, podivej na ty chudaky za Karkulkou, jak cedi krev;D
Svorada a kdo je ten druhý?
ne, ze Svoradou by Karkulka nezavodila, to uz je minimalne kategorie „rakvaci“;D
Místo aby byl rád, že sme jim to letos nechali, tak vopruzuje ještě na Moravě…i když 3:0 bylo dost vokatý…:))
tak jo, zorganizujem si tam svůj závod do vrchu, co ty na to? :-D
o.k., nevadi, kdyz te necham vyhrat?-)
ts, ty budeš mít svou kategorii- „stařešiny“ :-D a já „mladé kosti“ :-DDD tak jaképak „nechám“
no ty vole, asi se urazim…;P
…netroufam si tipovat do jake kategorie bys soupla maňase s jozinem…
six feet under
Hej, tak tos teda fakt pos..l !!!. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (Nechtěls taky trochu toho No-tubes?)
Pro inspiraci přikládám výsledkovou listinu závodu do vrchu Adamov – Babice s názvem Adamovský uphill 99 – http://www.czex.cz/…s/up99vy.htm .
P.S. Pořádalo to pokusně o.s. Defekt, stejně jako Muldu a Muldičku, ale pak jsme si řekli, že jeden závod ročně bohatě stačí…
Kudy vedla trasa?
Nevim, jestli se to konalo i loni, ale 2008 se jel na trase Babice vlak. zastavka – Babice zavod Babicky hang.
to viteze obesili? :-)
to by byla nuda, kdyby to vyhraval furt ten stejnej, ne?
Trasa: z místa poblíž ŽTZ naproti adamovskému nádraží po lesní neznačené cestě Barbora a na závěr stoupání pak cca 320 m po lesní cestě Dřínová (a po ŽTZ). Celková délka cca 2,6 km, stoupání cca 220 m. Startovalo se po jednom s odstupem cca 30 vteřin.
Bohužel cesta Barbora prochází (prošla) v současné době rozsáhlou údržbou (rozmlácený a zerodovaný povrch se dočasně změní v pevnější a rovný štěrkový povrch), takže současné časy by měly být výrazně rychlejší než v roce 1999…
Škoda pěkný závod.Chtěl jsem ho opakovat.
Takže to máme loni Brno-Černá Hora-Brno, letos Starobrno .. Tímhle tempem opravdu zbyde v okolí Brna za pár let zas jen Mulda.
v druhé půlce srpna okoloBrna ze seriálu cyklomaratontour. Letos by měl být start/cíl na Veveří
Ta trať je přímo tour de asfalt – po něm se jede snad přes půlku závodu. Na Ríšovce najedeš a valíš až do Popůvek. A pak ještě nahoru Kočičím žlebem. Ten sjezd po lesní cestě k Prádelně neznám, ale na hitparádu to taky nevypadá. Nebo se pletu?
K Prádelně je to celkem pěkný sjezdík terénem (pokud je to ta cesta, kterou myslím :) ).
Předpokládám, že myslíš modrou značku. Tudy se ovšem jede nahoru. Jede se po lesní cestě kolem Vrtačky, viz mapa
Myslel jsem zelenou, ale když jsem se teď podíval do mapy, tak ta ústí u Obory. Podle mapy závodu z ní člověk zhruba v půlce uhne a tím pádem nejhezčí úsek nepojede. Škoda toho. Ale souhlasím, že celkově je na tom závodu zpevněných cest víc než dost.
No, jestli se pojede z Veveří, tak tu nepatrná šance na ten sjezd po zelené je.
trať už je vytyčená? Loni byl Start/cíl pod hlavní tribunou Velké ceny. Trať byla hodně rychlá. V Podkomorských lesích to moc nedrncá. Ňáký asfalt byl, ale 50% okruhu to nebylo.
Na webu tvrdí, že trať zůstane z loňska. A od pohledu to na 50% teda vypadá. Tedy délkově ;)
Nechci nějak kazit optimismus, ale na webu je napsáno „Vzhledem ke klesající spotřebě piva omezil pivovar Starobrno, resp. společnost Heineken ČR příspěvek na pořádání závodu pod úroveň nutnou k jeho zdárnému konání. Z tohoto důvodu se tedy letos Starobrno Tour nepojede.“…
Však oni se nebaví o Starobrno tour. Oni se baví o závodu Okolobrna ze seriálu Cyklomaratontour http://www.cyklomaratontour.cz/okolobrna/
Aha… Zmátl mne trošku název vlákna ;-)
když už tady propaguje kde kdo kde co – doufám že se potkáme 3.4. na Podlesí na 12 hodinovce
ps. nechtěl bych to zakřiknout, ale tak vyschlý bahno jsem tam ještě nezažil…
teda – ne že by se prášilo. Alergici můžou být klidní