cest,pristi ctvrtek by mela mit nase skola spolecny „povinny“ vyjezd…ucastnis se?
cest,pristi ctvrtek by mela mit nase skola spolecny „povinny“ vyjezd…ucastnis se?
Jestli myslis ten „rektorsky den sportu“…tak to se ucastnim :)…musim :o)))…ale beru sebou polovicku, takze pojedu s ni…potrebuju ji proverit v ramci techniky jizdy a jeji zdatnosti – uz je prihlasena na Drtice :o))))
Akorat jeste nevim kterej bajk, protoze jak mam tedka ruplou podrazku, tak se mi jaksi zuzuje vyber…
tak to se asi potkame..ja potupne pesky nepudu. zapocet uz sice mam,takze bych nemusel, ale myslim, ze to muze byt pohodicka.a navic-do vizovskych kopcu pojedu vydycky rad…
Nooo…tak to se tam teda asi fakt potkame…ale pojedu pomalu :)))…a nevim na cem :o).
no tak jsem dal nakonec prednost lepsi zabave-ucil jsem se-paradne jsem si to uzil ale stejne me zajima jaka byla akce???? kolik lidi jelo a tak vubec…
Teda, né že bych se chtěl nějak moc vnucovat, ale zkuste dát vědět, jestli příště něco podniknete… v okolí Zlína
ted v sobotu- http://slusokruh.webpark.cz
Kliknul jsem si na foto z minulého okruhu: http://slusokruh.webpark.cz/ucastnice.jpg
Když výjde zdraví a trošku počasí…
Se objev..:)
Tě stejně nepoznám, pokud nebudeš mít růžové kolo :o) Budu se snažit, ale včéra jsem si na nohejbale natáhl třísla, tak uvidím.
Jasny ze dojedes :)))…ja pojedu na svym GTcku…a uuuplne vzadu :)…mam u sedlovky na horni ramovy trubce napis „tink“…tak by jsi me poznat mohl :))…k tomu kotouce neznamy znacky a je to :)…plus teda jeste podezrely individuum jako celek :o)
poznavaci znameni Tinka – extremne vysunuta sedlofka
Tsssss :))
No rek bych, ze mi tu na stole lezi novy kliky, ale jeste nemam prevodniky, takze ty kliky jako poznavaci znameni byt nemuzou :)
Dobrá tedy, nadopuju se něčím kulatým růžovým pro nerušené zážitky a vyrazím. Mě asi poznáte snadno.Kolo s tak škaredou barvou, bez nápisů jste asi ještě neviděli.Taková šedofialová matná, oranžová Sluneční vidlice.
No bylo to dobry…ty typky co chteli jet do terenu jsem dostal na starost…a vyrazilo se…smer vysilac – pri ceste na nej se to brutalne roztrhalo, takze se na Pinduli rozhodlo, ze se rozdelime – teda ono se to rozhodlo nak obecne, protoze jet roztahli nekolik kilometru se nedalo – takze vetsi skupinka vyrazila pres Provodov, kolem kostelika az na barak nad Vizovicema…a ja jsem si vzal na povel 3 holky a jednoho typka :o)))))))))) – takze pro me perfektni vylet… :o)))
No…2× jsem se vysekal – z toho jednou tak, ze jsem pri sjezdu Komonce letel pres riditka (moje blbost…nemel jsem vrazet do toho parezu :o))…)…nak jsem se tam teda domlatil…ale to jsem zjistil az doma, kdyz jsem si sel sednout :o)))…takze vseobecne pohoda…skoda, ze jsi nejel…ja mel zkousku den pred tim. :)