Máte někdo zkušenosti s pláštěm rubena v59 trilobit?
Máte někdo zkušenosti s pláštěm rubena v59 trilobit?
Ja uz jsem to sem nekde psal takze kratce. Je to obycejnej za ty penize slusnej plast. Je odolnej proti defektu, je nepohodlnej, a me se strasne spatne nandaval na rafek. Ja z nej rozhodne nebyl odvazanej a radeji si priplatim za lepsi. Maximalne bych ho pouzival jako treninkovou gumu pro kombinovany trening na silnici a v terenu.
Jezdim ho uz mnoho let na prednim kole jak na Hardu tak na Fullu.Jsem spokojen. Kevlarova verze se dobra nandava i sundava. Dobre vede stopu, je nedefektni, nezanasi se bahnem a je rychly. Pokud nechces plast do extremniho bahna, muzu doporucit.
No nevím, „mnoho“ let ho jezdíš??? Já mám pocit, že mnoho let se nevyrábí. Řekl bych tak max. 2 roky, ale můžu se mýlit. Předchůdce trilobita byl tuším winner. A jezdíš siliku, nebo obyč?
Jezdim ho asi 5 let. Je mozny, ze se pred tim jmenoval jinak, ale vlastnosti jsou vicemene stejny. Jezdim siliku.
no pokud vim tak trilobit se dela uz dlouho,minimalne tak 3–4 roky…
Taky by mně zajímalo víc podrobností. Udávaná váha pod 1/2 kila sedí?
Na obalu pisi 550g, v patek prevazeno a mel 525g.B.
to je divny, na kološopu píšou 480g. no mám je objednaný tak si je převážím. reakce jsou tady stejnak rozporuplné, takže není nad vlastní zkušenost.
ja sem je taky vazil a mam pocit ze sem navazil asi 490–500g. ale uz je to rok a mozna to bylo lehce pres 500. moje vaha ma tak +/- 10g odchylku.
No, to převaž, hlavně aby ti z Koloshopu něco poslali! :-).
má je na skladě, tak snad to bude jakoblesk :-)
Váha 480g by sedět měla. Ještě mám poznámečku: dočetl jsem se, že je to tvrdej pláš?. Většina lidí pěje ódy ny Pythona. Já ale chci semi-slick na sucho a pěkný lesní a polní cesty, občas kousek silnice. Právě na to se trilobity zdaji jako optimum. A navíc, za ty prachy mám 2 trilobity, oproti jednomu Pythonu.
jasný ptá¹ se na zku¹enosti s jedním plá¹těm ale já osobně jak v názvu je RUBENA tak ruce pryč , ani jako plá¹» na bah·áka zy ty peníze seľene¹ v poho Kendu nebo cokoliv jinýho jen né proboha rubenu !!! Rubeny se hrozně rychle sjíľdý , to pomalu po jedno závodě vidí¹ jak se vodrolila … a taky mě dost hazela , Michelina jde jako rovně jako koulka i zde se podle mě vyplatí připlatit neľ si otrávit kolo .....
Za ty prachy možná seženu cokoliv jinýho, ale s drátem a ne v kevlaru. A to je trochu o něčem jiným. Jinak s Michelinem souhlas, mám Wildgriper Comp a spokojenost. Ještě k tomu rychlýmu sjíždění. To byl kevlar, nebo silica?
Za ty prachy sezenes v kevralu i maxxis.
Zkusenosti mam a to dost spatny. Cena je prizniva, ale trefit na plast kterej nehazi se mi nejak nepodarilo. Koupil jsem si dva, jeden jsem musel reklamovat – hazel cca 3cm do strany a neslo s tim nic udelat ( vratili mi prachy), druhy se podarilo srovnat az nekolikerym nafouknutim na 10 baru a stejne trochu hazi ( 1cm) ale na zadnim kole to neni videt. Rubena Never more. Predtim jsem mel model Winner, ale ten byl po 1000km sjetej. koupil jsem Kendu za 250,– sice s dratem, ale jinak je v pohode.
Mam ich a za tu cenu su to podla mna super plaste, najma ak bike pouzivas na dlhsie presuny po asfalte, pretoze su rychle a tiche. Na tvrdom podlade su v terene tiez perfektne. Urcite sa vsak treba vyhybat vlhkym skalkam, korenom, trave s bocnym sklonom – proste na vode je to s nimi o hubu ;)
Ahoj,
mate nekdo zlusenost s Trilobit V59 26×1,90 konstrukce RacingPro 127 ? Podle
vyrobce by mel vazit 460g. Jde mi o to, jestli je tichy a rychly. Jezdit bude
hlavne po silnici a obcas na suchych pevnych lesnich cestach
Diky za info
Jezdim Pro 127ku ted asi pul roku. Vazi 510–520g, je tichy, rychly a kupodivu slusne drzi, je velmi odolny proti defektum. Chystam recenzi na Bajk.cz spolu s UST Charybdisem.
jel jsem ho jen 120km na jednom závodě a super. Kdyby opravdu vážil těch 460 tak do něj jdu na příští rok, ale přes 500už to je dost. To pak radši Fredy i za cenu rizika defektu. Váha je ale jasná, když se vezme v úvahu tloušťka gumy třeba proti FF tak je to nesrovnatelný.
FF jsou dobry, ale mne prijde ze na silnici zase tak moc rychle nejedou a hrozne huci. i kdyz hrozne je ralitvni pojem. Proti fly weight jsou jeste tiche :-) Ta rubena se mi libi. nekde jsem ale cetl, ze maji docela problem s tim, ze hazi do stran
já měl půjčenou od Lempla (což mi připomíná že jsem jel i P50 na něm, nejen těch 120km MTBO) a sedlo si to skvěle bez rovnání. Ale kevlarové pláště hází ±všechny, nebo všechny co jsem měl
460g?? tusim to nikde nepsali…
460g maji v katalogu, odkaz viz. vyse
já si objednal dva chabybdise co byl o 130 a 150gr těžší, hodně těžko jsem se jich zbavoval. Dneska bych si rubenu koupil jen v kamenným krámu kde by ji přede mnou zvážili…
HA ! Tak jsem je prave objednal na koloshopu. Doufam ze se mistri pri vyrobe trefi do te spravne vahove kategorie :-)
pak napiš jak to dopadlo. Ale plášť je to dobrej
To ti tolik zalezi cca na 40g?? podle me nebude tezsi nez 540g… ale do 500g by ses mel vejit kazdopadne…
40g rozptyl mi nevadi, 130 g rozdil je ale docela dost. Kdyz bude vazit do 500g tak budu spokojenej.
jj,to by mel…teda pokud se bavime o nejlepsi verzi… Mam Acrise v Silice a ten mel cca 550g,Trilobit je lehci!
Černý acris kevlar má 550g
aha:((tak to cumim…
Trilobity vozim od ruku 2003.Napřed modré a pak černé.Ty modré měly lepší přilnavost.Životnost super,min.defektů,dobrá cena.Váha 500–520g.Celkově solidní plášť do sucha s min.valivým odporem.Kombinuju ho společně s acrisem podle povrchu.
Máme rádi zvířata!