jestli nekdo vite kde v Praze nebo ve kterem e-shopu bych sehnal gripy Race Face(nebo kde vubec RF prodavaji),tak to sem napiste:-).diky
jestli nekdo vite kde v Praze nebo ve kterem e-shopu bych sehnal gripy Race Face(nebo kde vubec RF prodavaji),tak to sem napiste:-).diky
dekuju za odpoved,uz jsem se tam dival,ale nemaji v ceniku ty gripy,tak se trochu bojim,ze si zase potvrdim kde to ziju.
clovece ja ti nevim, ale myslim ze asi neumis moc dobre cist… .-) Good ‘n Evil Grips – Dual Compound Grips 289 kc
dik moc:-).na riditka jsem se opravdu nedival,mohl jsem:-)
Myslim, ze sem je nedavno nekde videl… 69 nebo Bikeranch? Nevim to urcite.
Zdravím – oživím to tady.
Byl bych rád, kdyby se tu našel nějaký uživatel gripů od Race Face.
Zajímají mě hlavně tyto "RF Sniper ":http://www.biketunel.cz/…ek-oranzova/ a tyhle RF Strafe … chci to na XC full (jezdím bez rukavic). Jde mi hlavně o to jak drží v terénu a jaké s nimi mají uživatelé zkušenosti. Zkrátka +/-. Co zámky – je to asi kov?
O těch Strafe sem se bavil s jedním místním uživatelem a chválí si je, ale více se mi líbí spíš ty Sniper – ty Strafe mi přijdou moc masivní (asi vhodné spíš na DH?). Jezdil sem teď 4 roky ESI – prvně klasické a nyní ty nejhrubší – mám velké ruce.
Trh si myslím, že mám celkem prostudovaný, ale přeci jenom pokud má někdo zajímavý tip na gripy, tak sem s ním (nejlépe v oranžové barvě).
Díky.
Mám Half Nelson. Neprotáčí se, což je asi tak všechno co od gripů chci. Bez rukavic by mi možná vadilo, že je to na omak kus plastu – pěny od ESI budou určitě pohodlnější.
Díky na ty sem se taky díval. Předpokládám správně, že zámek je z kovu?
Pokud máš hrubé ruce, tak vůbec nechápu, proč nechceš ty Strafe. Naopak jsou na XC vhodnější, jelikož jsou pohodlnější. Taky mám velké ruce a o těch tenkých bych ani neuvažoval. Tak na DH možná.
No protože se mi zdá ten jejich vzorek až moc vystouply, což si myslím, že nebude zrovna dvakrát pohodlné (jezdím bez rukavic).
Nikdo nemá teda zkušenost s těma RF Sniper ?
kroužky jsou kovové hliník, pokud máš rád „kulaté gripy“ tak ti budou vyhovovat i bez rukavic, já bych při výběru zvážil ještě tyto
http://www.biketunel.cz/…a2-oranzova/
drží se dobře a tvar padne do ruky
No ty právě na novém kole budu mít od výrobu, ale v černé barvě a jelikož sem je měl i loni na kole a neseděly mi úplně ideálně (ani se mi vlastně moc nelíbí:) tak půjdou opět do světa..
Co ti na to říct? Pokud se bojíš, že tě ty Strafe budou tlačinkat (nevím, z jakého matroše by to muselo být), tak kup ty Snipery. Nejsou o moc tenčí a budeš v klidu. A budeš pak moci dál frajeřit bez rukavic. :-P
Osobně vozím už třetí ODI Rouge a jsem s nimi spokojený. Dokonce se myslím dělají i v té tvé oranžové. :-)
Tak jsem nejspíš kecal. Rouge v oranžové asi nejsou.
Ve speslackym ochode jsem ted koukal na rukavice s dost vysokou gelovou vystelkou. To by ti taky mohlo pomoct?
Asi sem to blbě formuloval, ale mě gripy nijak nevadí, netlačí apod. Vždy je to přece jen o zvyku. Jenom mě zajímalo zhodnocení uživatelů co ty či ony gripy mají.
Jezdím bez rukavic odjakživa a nevidím v rukavicích pro mě žádný přínos, čili je nechci :)
gripy pro race face vyrabi ODI, takze zamky i kvalita je stejna jako u ODI. pasuje na ne i ta integrovana cerna placata koncovka co chodi s gripy ODI.
Strafe jsem mel a jsou fakt tluste. mam normalni ruku, ale nejsem zadny drobek(187cm), tohle ale bylo moc. ted jezdim ODI troy lee a ruffian a oboje je o dost tenci
Tak to jsme na tom opačně. :-) Mám 187 cm, ale asi celkem velké pracky a Ruffiany i TLD mi přišly úzké, takže vozím Rouge. ;-) Navíc jsou Rouge krapet pohodlnější.
Super. Díky za reakci. Něco takového jsem chtěl slyšet.
Drobek taky nejsem (192cm) a mám medvědí tlapu, ale prsty nijak extra dlouhé, tak nejspíš zkusím ty Snipery, stejně se mi líbí nejvíc :) ikdyž teď se dívám a ty ODI taky nevypadají marně..
Ahoj, gripy Race Face STRAFE LOCK ON jsem pořídil hlavně kvůli jejich většímu průměru, to byl primární důvod;
objímky jsou na obou stranách, utahování šroubem;
jezdím z mnoha důvodů v rukavicích, ale bez nich jsem to zkusil – gripy se drží báječně, povrch je „sametový“, ale výstupky nejsou tak vysoké, aby znejistěly úchop;
zpracování je velmi ok;
takže jediné pidi mínus je vzhled zátek, ty vypadají o kategorii hůře, ncm. drží dobře a hlavně vystupují od řídítek dostatečně, aby chránily objímky gripů, tak js jim to prominul.
Jsem rád, že jsem je k řídítkům přibral, a koupil bych je zase.
Dobře vyber!
Taky děkuji za reakci. Konečně se na povrch vynořují uživatelé těchto gripů :)