Kupujuý nový brzdy i s pákama a docela se mi zamlouvají Sram 7 , ale ty plastový páky se mi moc nelíbí , tak jsem myslel že bych k těm Sram čelistím koupil páky Sh.LX . Nemáte někdo zkušenosti jak tohle spojení funguje ?
Kupujuý nový brzdy i s pákama a docela se mi zamlouvají Sram 7 , ale ty plastový páky se mi moc nelíbí , tak jsem myslel že bych k těm Sram čelistím koupil páky Sh.LX . Nemáte někdo zkušenosti jak tohle spojení funguje ?
To by nemel byt problem. Bacha na LX paky pokud pouzivas otocne razeni, protoze k nemu vubec nepasujou.
Řazení mám páčkový .
Jazdil som DX-ka paky (teda prefarbene LX) a 7.0 brzdy. Normalka. Chodilo to. Jazdil som to asi 2 roky.
Ked som potom presiel na LX (s paral) tak sa brzdy znacne zlepsili. Ale neviem, ci je to tym, ze nove brzdy su nadpriemerne alebo predtym ta kombinacia bola podpr.
Hm, to mě se ty plastový páky zase líbí! Ony totiž jaksi nestudí :o) Ale vážně, netřeba se jich bát, vydrží opravdu hodně, co jsem koukal tak přímo čepy jsou trvanlivější než na pákách Avid (nevím model, levnějších). Požívám jejich starší provedení (5,0) i novější s regulací síly (7,0) a neměnil bych.
Akorat tady zase nastane opacny problem na ktery jsem upozornoval driv, totiz ze k pakam od sramu nepasuji dobre radici packy shimano :)
nemam zkusenosti SRAM/LX paky, ale mam LX paky a musim rici, ze po 21tkm maji vakl jako krava, ktereho se nejde zbavit. Nevim, zda by nebyly lepsi paky od AVIDU.
Ja mam docela pekne vyviklany Avidy SD7 :) Ale i tak jsem spokojenej.
Hmm…pocitam, ze Avidy maj nakej vakl uz z vyroby. :)
Já to mám naopak, páky Sram 7 a čelisti Deore. Páky mi sedí výborně. Brzdí to dobře.