Nevíte náhodou kde ho mají? Než jsem se rozhoupal tak v progresscycle už ani jeden kus.
Nevíte náhodou kde ho mají? Než jsem se rozhoupal tak v progresscycle už ani jeden kus.
Díky,ale na akcebike kupujou gianty u progresscycle – takže taky nemaj -volal jsem.
loni sem s jinym kolem resil podobny problem – najdi si na strankach progressu prodejce a obvolej je (ci obemailuj), zacni s tema v okoli bydliste – me to nakonec vyslo.
Minuly tyden jsem XTC2 videl v Mlade Boleslavi – v prodejne Maniac Bike, nevim v jake to meli velikosti, ale Giantu tam maji fakt hodne.
Díky-už je zamluvenej.
Kupuješ 2010 nebo 2011 ?
řekl bych, že 2004 :-)
No, možná 2003, že by 2004 byla už v květnu téměř vyprodaná? Možné to je, to jo.
Aha, data jsem si nevšiml. To jsem ryba.
Nemá tu náhodou někdo porovnání Giantu XTC 2010/2011, jak si vede v porovnání s ostatníma velkýma značkama v poměru váha/tuhost? Stojí docela dost, ale trochu mě zarazilo, že na něm Giant staví docela slušně osazený kola za lidovku, takže kdyby měl někdo srovnání s jinejma rámama v cenový kategorii kolem 10k, tak bych byl moc vděčnej. Díky.
Notak, někdo ho určitě jezdil. Závisí na tom moje budoucnost :D.
Trek tě už omrzel? :-)
Neomrzel, Trek skonal hrdinskou smrtí při zoufalém boji nenechat si ve sjezdu toho před sebou o moc odjet :).
Ty jsi ho rozlámal? :-D
Jenom ohnul. Rozlámal jsem helmu a rameno :).
Jaj, a rameno už je v poho?
Jo, už je to skoro úplně v pohodě, na kole už jezdim. Spíš mám teď dilema, jakej rám, pokud nebude vyměněnej Trek. Duratec je moc drahej, Sup je moc českej, Scott se blbě shání, Spešla v hliníku nechci, Merida je krátká a RB moc těžký. Ten Giant by byl nejschůdnější varianta, když ho i dováží Atombike, ale rád bych na něj měl nějaký reference, jak na tom je s tuhostí.
Co furt vymejšlíš s tou tuhostí? Na to abys to poznal je tuhej dost.
Vymejšlim, chci rám, co půjde co nejlíp za pedálem, když už na něj chci dát lehký kola, tak by bylo škoda to zabít rámem.
promiň, hloupá otázka, co je špatně na Spešlu z hliníku?
Nelíbí se mi a je drahej, funkčně bych se ho zas nějak nebál. Když už Spešla, tak v karbonu a komplet bajk.
minimálně cena
+1
Neuveritelny on se chysta udelat tu samou chybu znova. Kup od Tinka LPcko a na HTcka zapomen
Fulla plánuju až za pár let a v karbonu :). Navíc si jich určitě budu chtít předtim dost vyzkoušet, kupovat ho naslepo je nesmysl, zvlášť když na to mám dost chrtí požadavky :).
Škoda ho, byl to nejlepší rám. Tak teď bude zase chvilku nejlepší Giant. (:
Stejně všichni víme, že nejlepší je C'dale :). Tyjo, kdybych měl nějakýho zájemce, co by chtěl komplet osazení z Trekouše aspoň za 20k, tak beru toho desigova Flashe :(.