Naskytla se mi moznost koupit rok starou vyse uvedenou vidli ve velmi dobrem stavu. Jezdim drsnejsi XC,kotouce brzdy. Vim ze neni primo urcena na XC, tak prosim o nazory-skusenosti.
Naskytla se mi moznost koupit rok starou vyse uvedenou vidli ve velmi dobrem stavu. Jezdim drsnejsi XC,kotouce brzdy. Vim ze neni primo urcena na XC, tak prosim o nazory-skusenosti.
myslim ze se dozvis ze na XC temer dostacuje:-))
No fajn a dál…
Mam SL a je bezproblemova. Je citliva, ale ne zadna superzehlicka, ale zalezi asi na konktetnim kusu. Ma tvrdis XC muzu jen doporucit
To aby byla citliva je dulezita podminka doposud jsem se rozhodaval mezi Duke xc u-turn a M. mx comp coil tak nevim jestli by to byla rozumna alternativa.
spíše jaké tam máš pružiny.Já mám duka a je to superžehlička.A psylo má být s pružinami na stejnou váhu ještě měkčí.Tedy modré pružiny duka i na psylo a výsledek psylo je o něco měkčí než ten Duke.Dost záleží na pružinách.Již jsem to tu někde dával www.enduroforkseals.com/id12.html k psylo, tam máš podle barvy pružin, na jakou váhu jsou.
proste do toho jdi a neboj se.vem si ze dost lidi jezdi sida,tak nevim ceho se bojis:-)
Ne ze bych se bal sam mam xc pro sl (sun.) a to je sutr, tak ze cokoli jineho bude krok vpred.
To ji fakt nikdo nejezdi? Zajima me jestli je tzv bezudrzbova, lze ji doporucit ke kotoucum,jestli je dostatecne citliva pokud se nastavi na min. zdvih?
Ja ju vozim asi 2 tyzdne. Zatial neviem odpovedat na to, ci je bezudrzbova, ale podla toho, co pisu na webe rockshox.com, treba kazdych 50 hodin jazdy navlhcit v 5W oleji penove pruzky, ktore su asi pod stieracimi pruzkami (este som to nerozoberal) a kazdych 100 hodin vymenit olej. Vraj ju ludia beru hlavne kvoli kotucom a co sa tyka citlivosti, tak aj pri najmensom zdvihu je dost citliva. Zatial sa mi zda najlepsia pri zdvihu 95–100 mm. Pri maxime sa mi zda najtuhsia, ale mozno to je len pocit… :-))
Hmm…nemuze uz do toho zasahovat i treba geometrie? :)
Ano je to mozne, 125mm je uz hoodne, ale dole kopcom mi to akosi nevadi :-).
No konecne par konstruktivni postrehu ta citlivost pri nizsim zdvihu je pro mne dulezita takze asi do ni pujdu.